en sonunda alıyorum muratdegerli abi'mizin keratasını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunlar benzini içmez mi murat ustam maaşlı çalışan adamlar için.Benzinden tırsmasam alacam yüksek ccli bir enduro...

:cherry: :cherry: :cherry:

Ben makinaya fazla binen değil temizleyip silen biriyim paşam..:p:p

abi o zaman son sözüm budur...

http://www.sahibinden.com/2001_mode...ur_10_000_km_WQQaXQQ2419196WQQpXQQdisplayitem

Ataşehirden gözü kapalı mal alınır...:)garaj makinası olduğu ne kadarda belli...:p

Güzel valla mete...Bakmak gerekli aslında...

Ayrıca bak ben bu arkadaşla ve Hacı isimli abisiyle konuştum.Kışın talip oldum .Bilgisayar tamircisi ve
klasik amerikan araba hastası(alıp_satıyor)....Bayağıda fiyatta anlaştık.6.750 ytl oldu fiyat.Pazara söz aldım..Gelecekti..Sonra orjinallik konusunda anlaşamadık..O dedi orjinalboya..
Ben dedim yok...
Bak bakim orjinal mı? Beğenecen mi?..

http://www.sahibinden.com/acillll_full_aksesuarli_dragstar_650WQQaXQQ4580271WQQpXQQdisplayitem

Son düzenleme:
boya detayından pek anlamam...ama makinanın uğultusundan biraz anlarım...:p

Dragstar doğru seçim...sanada yakışır...

http://www.sahibinden.com/98_marauder_6_500_ytlWQQaXQQ4871278WQQpXQQdisplayitem

Baba al bunu istediğin kadar değişiklik yap hepside hak bu motora :)

Baba dediğin kardeşin kurban sana...Paşam o Suzuki ama..:silent:

Ben binmem abim Yamaha'dan başka Japon'a....:pr: :pr:

Askerde bile kar motosiklet verdiler..Baktım Yamaha..Tamam sürerim bunu dedim..:queen: :queen:

Bi kafamı toparlayayım açacam bi başlık yeni üyeler gibi..:p

Tavsiyeniz ne diye...Ama tek marka olarak..:bounce::p

boya detayından pek anlamam...ama makinanın uğultusundan biraz anlarım...:p

Dragstar doğru seçim...sanada yakışır...

Mete aslında kafam hâlâ sattığım R1 de...Kız gibi baktım ona..
Ve şuanda dağıtılıp parça olarak kullanacaklarmış...:pr:

Üffff..Neyse..Konuşuruz o konuyu...:bounce:

Ben yatacam valla..Yoruldum bugün be...:p

Son düzenleme:
birader bu melmeketde Suzukı ve Kawasakıye distribütörü yüzünden binilmez...daha öğrenemedinmi...:p

Hükümet HONDA...Ana muhalefet Yamahadır gülüm...:queen:

:) Kesin honda internet bayisisin arkadaş bunun başka açıklaması yok adam ikinci elde bile honda honda diye yarduruyor yaaa..

Ben binmem abim Yamaha'dan başka Japon'a....

Şimdiden hayırlı uğurlu olsun ( yamaha çapırlar bana pek tipsiz geliyor o yüzden pek tutmuyorum ) ama illa baba japon dersen en kral shadow TR şartlarında ne üzülürsün nede sıkıntın olur..

Mete haklısın bu konuda tabiki..Ama şunuda belirteyim ki marauderin
motor aksamındaki dizayn çok farklı..Diğer cruiserlere göre çok atik, dehşet..
Yani Yamaha V-Max =Suzuki Marauder gibi...

:) Kesin honda internet bayisisin arkadaş bunun başka açıklaması yok adam ikinci elde bile honda honda diye yarduruyor yaaa..

Şimdiden hayırlı uğurlu olsun ( yamaha çapırlar bana pek tipsiz geliyor o yüzden pek tutmuyorum ) ama illa baba japon dersen en kral shadow TR şartlarında ne üzülürsün nede sıkıntın olur..
Abi ben şunu bilirim..Yanlış olabilir ama inatlık kalıtsal işte..

Suzuki'yi alırsam sadece bu Suzuki Hayabusa olur..Başka almam..:)

Shadowlara gönlüm bir ara kayar gibi oldu tabi..VT ler heybetli..:cat:
Ama gelgörki Honda..Ve parçası(kukalama) onda...:pr:

Hayat mı?...Ne hayatı yaw..:queen: :queen:

Son düzenleme:
abi o zaman son sözüm budur...

http://www.sahibinden.com/2001_mode...ur_10_000_km_WQQaXQQ2419196WQQpXQQdisplayitem

Ataşehirden gözü kapalı mal alınır...:)garaj makinası olduğu ne kadarda belli...:p

:) ikinci elde bile honda honda diye yarduruyor yaaa..

..

kafayı bi yere tosladın yine galiba kardeş...:queen:görmek istediğin gibi yazıyorsun yine...bak ne yazmışım...:p

murat abey doğru yoldasın...

Suzukıye kapılma yanarsın...Kawaya aldanma bitersin...satış sonrası hizmet babında...:p

kafayı bi yere tosladın yine galiba kardeş...:queen:görmek istediğin gibi yazıyorsun yine...bak ne yazmışım...:p

Suzukıye kapılma yanarsın...Kawaya aldanma bitersin...satış sonrası hizmet babında...:p

Yok kardeş yok hiçde öyle değil herşey paraya bakar

Hondasıda suzukiside diğerleride servise girdinmi maşallah birbirini aratmıyorlar fiyatlarda okkalı hizmette güzel

Sen herşeyi cbf150 ile kıyaslama satış adedi yüksek olduğu için parça fiyatları uygun servistende çabuk çıkman normal iki dakkalı işi var.

Satış adedi düşük motorların ne ustası işi iyi biliyor nede parça stoğu yeterli honda bile olsa motorunun serviste 1 ay parça yüzünden yatması çok normal hizmet kaliteside her markaya göre değil servise ve işletene göre değişiyor.

Saygılar .. iyigeceler ..:rendeer:

Bir Suzukı Bayi tanıdığın varmı...bu makinanın herhangi bir parçasının (olaki lazım olduğunda) stokta olup olmayacağını veya kaç güne gelebileceğini bilirmisin...:bounce::

Ben bunu ucuz olduğu için önerdim Üzerinde zevkine göre değişiklik yapması motorde değer kaybına yolaçmaz tam tersi kazandırır.

Parça derdi dediğim gibi en iyi çözüm paypal. Servislerden daha hızlı :) tüm marka ve modellerde daha ucza bile gelir.

Hondasıda suzukiside diğerleride servise girdinmi maşallah birbirini aratmıyorlar fiyatlarda okkalı hizmette güzel

Satış adedi düşük motorların ne ustası işi iyi biliyor nede parça stoğu yeterli honda bile olsa motorunun serviste 1 ay parça yüzünden yatması çok normal hizmet kaliteside her markaya göre değil servise ve işletene göre değişiyor.
Kardeşim burda sana katılıyorum..Doğru bir tespit..Ve malesef gerçekler bunlar..
Ve bu konuyu dile getirmen çok iyi olmuş...
Ama abicim bide servis tarafından bakarsak arz talep ikileminde de servis haklı..
Sürümü daha fazla olan parça veya mal daha çok satıldığı için stokta bulundurulur...
Tabi şuda var ki eğer bir mal (marka) satıyorsanız bunun tüm model ve parçalarınıda
stokta bulundurmak zorundasınız...
İşte burada iş bu markanın satışını yapan firmaya düşer...Yani sözleşme
sırasında şartlandıracak tüm model ve parçaları bulundurmayı..
Yani önüne gelen bisiklet tamircisine yetkili servis belgesi vermeyecek kanımca.

Eyvallah meteciğim...Allah'açok şükür şuana kadar hiç bir motosikletten zarar
etmedim..Aksine kâr ettim..
Bunun içine Çançunlar da dahil yani...

Bizim herzaman övdüğümüz bu 4-5 japon firması kaliteden 2002 yılına kadar
ödün vermediler..Ne zaman ki globalleşme başladı..
Bu firmalarda işi gevşetti..Tabi çancunlar kadar değil...
Ama inan çinli bir çok markanın motsikletlerinede bindim..Gerçekten malzemenin
bazı
kısımlarında bizim şimdiki Japonlardan bile kaliteli olanı var...Uzun vadeli kullanımda
tabiki dağılacaklardır..Ama bide şöyle söyleyeyim..
At sahibine göre kişnermiş.....

Bide bu konuya değinmek istiyorum ki bu kendimcedir..
Şuan bana 1976 model bir Harley fatboy verseler..Gözüm kapalı alırım..
Bununda parçası zor bulunur bulunsada ne kadardır biliyoruz..Ama yinede alırım..

Alırım dedim çünki motosiklet hastasıyım..Ve eminim benim gibi bu Harleyi
alacakların sayısıda hatırı sayılır bir rakamdır..

Yani kısacası motosiklette marka bir yere kadar..Ama motosikle aşkı ölene kadar...:queen:

Güzel valla mete...Bakmak gerekli aslında...

Ayrıca bak ben bu arkadaşla ve Hacı isimli abisiyle konuştum.Kışın talip oldum .Bilgisayar tamircisi ve
klasik amerikan araba hastası(alıp_satıyor)....Bayağıda fiyatta anlaştık.6.750 ytl oldu fiyat.Pazara söz aldım..Gelecekti..Sonra orjinallik konusunda anlaşamadık..O dedi orjinalboya..
Ben dedim yok...
Bak bakim orjinal mı? Beğenecen mi?..

http://www.sahibinden.com/acillll_full_aksesuarli_dragstar_650WQQaXQQ4580271WQQpXQQdisplayitem
bu linkteki motorumu alıyosun murat abi
bunun sahibi benim çalıştığım iş yerinin altındaki bilgisayarcı. sahibini şahsen tanıyorum hasan abi:)

servis tarafından bakarsak arz talep ikileminde de servis haklı..
Sürümü daha fazla olan parça veya mal daha çok satıldığı için stokta bulundurulur...
Tabi şuda var ki eğer bir mal (marka) satıyorsanız bunun tüm model ve parçalarınıda
Yani önüne gelen bisiklet tamircisine yetkili servis belgesi vermeyecek kanımca.

:

Evet bende bu sözlerine katılıyorum firmanın da haklı olduğu durumlar var ve işde bu noktada rakamlar birden yükselişe geçiyor ve astronomik parça fiyatları telaffuz edilmeye başlanıyor. Fiyat-Performans çizgisi burada aşılmış oluyor ve birden Lux ürün tüketicisi konumuna geçiliyor.

Artık para konuşur. Hernekadar motor aşığı olsanda bu işden anlasanda paran yoksa ortada kalırsın.

Bu her marka için geçerli.

Kardeşim burda sana katılıyorum..Doğru bir tespit..Ve malesef gerçekler bunlar..
Ve bu konuyu dile getirmen çok iyi olmuş...
Ama abicim bide servis tarafından bakarsak arz talep ikileminde de servis haklı..

Eyvallah meteciğim...Allah'açok şükür şuana kadar hiç bir motosikletten zarar
etmedim..Aksine kâr ettim..
Bunun içine Çançunlar da dahil yani...

Bizim herzaman övdüğümüz bu 4-5 japon firması kaliteden 2002 yılına kadar
ödün vermediler..Ne zaman ki globalleşme başladı..
Bu firmalarda işi gevşetti..Tabi çancunlar kadar değil...
Ama inan çinli bir çok markanın motsikletlerinede bindim..Gerçekten malzemenin
bazı
kısımlarında bizim şimdiki Japonlardan bile kaliteli olanı var...Uzun vadeli kullanımda
tabiki dağılacaklardır..Ama bide şöyle söyleyeyim..
At sahibine göre kişnermiş.....

Bide bu konuya değinmek istiyorum ki bu kendimcedir..
Şuan bana 1976 model bir Harley fatboy verseler..Gözüm kapalı alırım..
Bununda parçası zor bulunur bulunsada ne kadardır biliyoruz..Ama yinede alırım..

Alırım dedim çünki motosiklet hastasıyım..Ve eminim benim gibi bu Harleyi
alacakların sayısıda hatırı sayılır bir rakamdır..

Yani kısacası motosiklette marka bir yere kadar..Ama motosikle aşkı ölene kadar...:queen:

abey katıldığımız konular çok fazla...detaya ineriz açarsın bir topik...ama birde senin dezavantajın Urfada olman...herşey elinin altında olmayabiliyor...herşey kısmet işi...hayırlısı neyse o olsun...

Evet bende bu sözlerine katılıyorum firmanın da haklı olduğu durumlar var ve işde bu noktada rakamlar birden yükselişe geçiyor ve astronomik parça fiyatları telaffuz edilmeye başlanıyor. Fiyat-Performans çizgisi burada aşılmış oluyor ve birden Lux ürün tüketicisi konumuna geçiliyor.

Artık para konuşur. Hernekadar motor aşığı olsanda bu işden anlasanda paran yoksa ortada kalırsın.

Bu her marka için geçerli.

dostum zaten kimse aksini iddia etmedi etmekde mantıklı olmaz...biz bu dediğin parçalara veya hizmete kaça ulaşabileceğini hesaplayan kişileriz...para sorunun yoksa zaten buralarda kimse yazıp bilgi almak istemez..alırsın binersin...zevk için yazarsın...parası olan adam senle benle muhatap olmaz...başka bir dünyadadır o...emin ol...parası olan adamın düşünecek başka şeyleri olur...zamanı azdır...motoruna pazar günü biner...diğer 6 günü garajda yatar...ve inanırmısın parası olan adamın motoruna yağmur değmez...

Ferruh Tanay gibi zatlları kastediyorum...parayla dan edenleri yani...ve onun müşterilerini...:p:wiinkk:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sonunda aldımmm fakat harem'de heyecan yaptığm için resim çekemedim. eve geldiğimde aklıma geldi resim çekmek. böyle bağladım aslanımı :(

zincire vurdum çalmasın kimse diye :)
headbanger848xa5.jpg

headbanger849fl2.jpg

kapattım her yanını yağmur yemez artık. zaten o balkon benim balkonum. bilgisayar başında gözetliyorum keratamı ..:)

headbanger850mn7.jpg

hadi bakalım güle güle bin.. kazasız belasız.. valla sevinim:) dikkatli zincirle bak hava flitresi şekilden şekle giriş betona sürtmüş.. başka koycak yerın yokmu yaw:S o brandayı çalarlar gece haberın olsun :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar