sayın dgrmr
efendy_iso yazdıgında agır bır ıtham vardı sanırım onu atladız sızde bu sekılde dogrular demekle tanımadıgınızı kısıler soylenen agır ıthamı dogrular nıtelıkte sonuc cıkıyor. eet şık olmadı dedım sayfaya bakarsanız ne ıthamlar var bunu ıltıfat olarakta alabılırısınız. ayrıca hem taraf degılım dersınız ısını ıy yapanı tutraım derısnız hemde SIZDENDE TARAF DEGILIM dersınız celıskı yokmu sızcede. nıyetınızden suphem olmadı ama bır ıthamın ustune (( kı ozelde arkadasımıza cevap yazdım )) sızce bunu dogrular bır resım neyı dusundurur bır bu yonuyle degerlendırın lutfen.
evet ucu acık anket bu soruya yazılacak cevap sıklarıda bu olur ama bu dmeek degıldır ıthamla gelen tepkıyı haklı kılar. bu anketı ve benzerlerını herkes yapar ama ıthamları dopgrulamak ıcın bu kullanılmaz. dedıgınız gıbı musterılerın ıletısım seklıllerının sonucları alınır bırde bu seklıyle bakarsanız benıde sevındırır ve yanlıs anlamaları ortadan kaldırırız. bakın yaorumsuz ve kucuk bır yazıda sız ne kadar alındınız bır de kendınızı benım yerıme koyun ve ıthamları tekrar okuyun ayrıca o ıthamların harıcınde bır katılımcının hakaretıde var. sıze olsa alınmazmısını? alınmam demeyın kucuk bır kelımede nasıl tepkı verdınız.
syg
Bakın Yakut36 bey, benim ilk yazım da, İsmail'den alıntı yaptığım yerde ne bir itham ne de bir imâ var kendiniz de diyorsunuz zaten, böyle forumlarda tanıtıcı bilgiler vermenin neresi yanlış anlamıyorum. Zaten bunun adı medya takip, sonucuda halkla İlişkiler oluyor. Ben de isterim forumu şu an kullandığım marka olan Honda'nın yetkileri de okusun, burada bir şikayette bulunduğumda bana özelden ulaşıp, eğer şikayetimde ben haklıysam, çözümü için uğraşsınlar. Fakat Propaganda Reklam farklı şeyler, ücrete tabi şeyler. Herşey usulünce güzel yapıldığı sürece iyidir. İlk mesajımdaki cümlelerimden nasıl bir imâ çıkar onu hiç anlamıyorum, sıkıntım bu oldu ve sonrakilerde bunu dile getirdim. Bu durumda sizin alınganlık gösterebileceğiniz bir durum yok ya da herhangi bir Kanuni çalışanın, fakat benim ilk yazıma cevaben yazdığınız mesajı lütfen tekrar okuyun. Resmen taraflıymışım gibi düşünüp cevap yazmışsınız... Bu durumda benim yaptığım şeyin adı alınganlık olmuyor, kendimi ifade ediyorum. Fakat siz gerçekten alınganlık boyutunda yazmıştınız, ikisi aynı şey değil karıştırmayalım...
Gelelim kırmızı ile işaretli kısma; işinizi iyi yapmadığınızı kabul mü ediyorsunuz? Ben işini iyi yapandan tarafım evet doğrudur, burada bir çelişki göremiyorum. Siz iyi yaparsanız sizi destekler yüceltirim. İkinci yazımdaki "sizden taraf değilim" cümlesi firmanıza değil size özel olarak yazılmıştı, çünkü yazımı iyi tartmadan hemen cevap yazıp beni imâ'lı konuştuğum yönünde değerlendirdiniz oysa ki, ben anlam ve itham taşıyıcı sözleri, yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermemek adına özellikle alıntı yaptığım kısımdan çıkartmıştım. İş, sadece meslek değildir, şu an yazışıyorsak o da bir iştir... Sizi şu an Kanuninin bir bayisi olarak muhattap aldığıma göre zaten bu bir iştir.
Eğer Kuralkan, tartıştığımız durumu gerçekleştirecekse, naçizane bir tavsiye, bunu halkla ilişkiler işininin uzmanları ile yapsın, yoksa daha çok yanlış anlaşma olur. Kaş yapayım derken göz çıkartmamak dileklerimle... Şahsınıza karşı farkında olmadan ufak bir saygısızlığım olduysa şimdiden özür dilerim. Kendimi şimdi daha iyi ifade ettiğime inanarak kendi adıma konuyu kapatıyorum, işlerinizde başarılar diliyorum...
Son düzenleme: