yorumsuz birde boyle yayınlasaydınız çok şık olacaktı....
herhalde tum oyları ben vermısımdır degılmı ? yada tum dostlarınızı yarın yonlendırın sonucları tepetaklak edın

)
Ankete oy vermediğim için sonuçlarını da görmedim. Ayrıca henüz açık bir anket üzerine konuşuyoruz. Kuralkan şıkların arasına "Forum Sitelerini" koyuyorsa, bu işe başlamadan yani sonuçları görmeden forumların ekisini zaten biliyordur, onu vurgulamak için gayet yeterli bir şey, koyduğum resim. Anketin sonuçları benim vurgulamak istediğim asıl noktanın şıklığını etkilemez, anlayan bunu böylece anlar zaten...
Eğer İsmail'in dediği gibi bir uygulama varsa eğer Kuralkan ürünlerini tanıtmak, tüketiciye daha yakın olmak, imajını biraz olsun düzeltmek için (tabi dürüstçe ve usulüne göre) forum sitelerini kullanacaksa veya kullanıyorsa bunu neden yanlış bulayım. Hatta faydası olacaksa nihayi tüketiciye, iyi olduğunu bile düşünebilirim.
Ayrıca sizin ne Hyosung'la ne Kanuni ile alakası olmayan sadece gelişmeleri uzaktan takip eden ve dikkatini çeken bir hususu dile getiren birinin yazdıklarımdan imâ çıkarıp, üstüne de, şık olamış gibi yakıştırmalar yapıp bir de sinirlenip size sanki iftira ediyormuşum (Kırmızı renkteki yazılar) gibi yaklaşımda yazmanız oldukça enteresan... Siz beni taraflı gibi görme gafletine nasıl düşüp kasıtlı yazılmış gibi düşünüp, o tarzda bir cevap yazdınız yazıma onu anlayabilmiş değilim. Burada benim vurgulamak istediğim gayet açık; Kuralkan forumların gücünün farkında ve İsmail'in bir iddiası var, bu anketteki şık da bunu doğrular nitelikte. Farklı bir yorumum imâm varsa size sonuna kadar hak vereceğim. Özellikle İsmail'in yazısının bir bölümünü alarak yazdım ve alıntı yaptığım bölümü doğrular nitelikte dedim. Başka bir yorum imâ nasıl gördünüz hayret doğrusu. Bu yoruma istinaden benim Kanuni veya Hyosungla ne gibi yakınlığım olabilir? Ne gibi bir anlaşmazlığım olabilir ve bu yazım bunu nasıl ifade edebilir ki siz böyle düşünüp yazdınız şık olmuş veya olmamış gibi sanki bilinçli yapmışım gibi... İnan benim yazım sizin cevabınızdan daha şık yani öyle de şık böylede şık. Lütfen insanları iyi değerlendirip öyle yazın... Eğer yapamayacaksanız benim gözümde şu an markanıza ve kendi kişisel imajınıza verdiğiniz zararı başkalarının gözünde de vermeyin. Bu ne alınganlık...?
Benim ne Kanuni ile ne Hyosung ile alışverişim olmadı herhalde olmazda. Bir taraflılığım da söz konusu değildir. Bir tek gerçekten işini iyi yapandan taraf olurum ve sizden de taraf kesinlikle değilim, bunu da böylece bilin. Önce karşınızdaki insanın niyetini iyi anlayıp sonra değerlendirip yazarsanız sevinirim...
Not: O anketten çıkacak hiçbir sonuç, forumların tüketici üzerinde büyük etkisi olduğu gerçeğini değiştirmeyecektir. Kuralkan da bunu çok iyi biliyor bence... Bu kadar çok motosiklet kullanıcısını (anketteki en çok oy alan şık) bir arada başka nerede bulabilirsiniz acaba?