Kasklar ve Kask Üzerine Herşey

çene açılır ve güneş vizörlü caberg in bir modeli var 240 ytl gibi bişi cox trip modeli ile birebir aynı ..ben kendimde aynı marka kullanıyorum ... kışın soğuk havada içine balaklava giydinmi mis gibi oluyo ..

http://www.sahibinden.com/caberg_139_euro_onden_acilmaliWQQaXQQ4865186WQQpXQQdisplayitem

http://www.motorturkmarket.com/caberg_kask.html

bbrr abinin tavsiyesini dinle

ben kendime fuarda airoh sv55 veya cox trips ikisinden birini alacağım

her ikiside çene açılır ve güneş vizörlü:cat:

gdr marka kaskı tutturabildiğine satıyorlar,piyasada 170 lira fuarda 130 a sattılar ben geçen gün 120 ytl buldum fiyat çok iyi ama kalitesi tartışılır

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
o paraya bende 0 airoh ve shark kask war 225 ytl ve 0 kullanılmamış

Arkadasım bence o paraya alabılecegın en ıyı kask benımde almıs oldugun Lazer Vertigo (*Stroke) alabılırsın.Cok kullanıslı sessız ıcı cıkarıp yıkanabılır vs vs.

*Burası model dır Vertıgo serısının dıger modellerınede bakabılırsın.

Benımkı bu http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=44607

yukardakı fıyata aldanma sırkecı den aldım ben cok daha ucuza.Özen den.

abi be orda bunun gibi iki tane daha var beyaz falan ben alirsam o 3 unden birini alicam daha motor yok ama olsun.

o paraya bende 0 airoh ve shark kask war 225 ytl ve 0 kullanılmamış

kask hakkında detayları alabilirmiyim?

ayrıca nolan n10x serisi ile airoh ları güvenlik açısından karşılaştırabileceğimiz bir yer veya bir bilginiz var mı,acaba aralarındaki fiyat farkına değecek kadar bir fark olur mu?Yoksa airoh lar çok hoşuma gitti de,fuardan veya yurtdışından almayı düşünüyorum

Son düzenleme:
Süper Moderatör (BBRR)
Çene açılır kaskların en büyük hendikapı çene açıkken vizörü kapatamamandır.. buda yolda gözüne börtü böcük gibi bir nevi haşeratın girmesine neden olur.. eğer güneş vizörün varsa çene açıkken bile güneş vizörün gözünü korur. hele hele yaz aylarında kask kafada iken çok zor olan güneş gözlüğü tak çıkar olayını tamamen bertaraf eder

@BBRR
Kaskların vizörleri zayıf noktalarıymış gibi geliyor bana,
Sıçrayan sivri bir taş kaskın kompozit kısmından seker ama ya vizörü kırarsa diye çekinirim hep.

Araba camlarını sağlamlaştıran filmler olduğunu biliyorum, kasklar için benzeri birşey var mıdır?

Çene açılır kaskların en büyük hendikapı çene açıkken vizörü kapatamamandır.. buda yolda gözüne börtü böcük gibi bir nevi haşeratın girmesine neden olur.. eğer güneş vizörün varsa çene açıkken bile güneş vizörün gözünü korur. hele hele yaz aylarında kask kafada iken çok zor olan güneş gözlüğü tak çıkar olayını tamamen bertaraf eder

evet,gayet mantıklı,açıkçası bunu düşünmemiştim,o yüzden en iyisi güneş vizörlü kasklara bakmak.Bu konuda önerileri olan :) (Tüm önerileri dikkate alıyorum,ince eleyip sık dokumak istiyorum o yüzden ne kadar çok öneri olursa o kadar iyi olur)

Arkadasım bence o paraya alabılecegın en ıyı kask benımde almıs oldugun Lazer Vertigo (*Stroke) alabılırsın.Cok kullanıslı sessız ıcı cıkarıp yıkanabılır vs vs.
*Burası model dır Vertıgo serısının dıger modellerınede bakabılırsın.
Benımkı bu http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=44607
yukardakı fıyata aldanma sırkecı den aldım ben cok daha ucuza.Özen den.
Şu Sirkecideki yeri tarif edebilir misiniz?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende ceneden acılır yok pardon okumamışım orayı normal var airoh ve shark

evet arkadaşlar,ticaret safhası bittiyse :p güneş vizörlü,çeneden açılır kask tavsiyelerinizi bekliyorum.Şimdilik kesin seçenekler arasında saberg rhyno modeli var,diğerleri için yardımınıza ihtiyacım var.

1 senedir GDR kullanıyorum güneş vizörlü. Çene kısmı açıkken ve güneş vizörü inikken cok şıktır..
Gittigidiyor'da vardı gecen gun baktığımda 140 ytl civarı idi ki ben daha pahalıya almıstım gecen sene.. Kesinlikle parasının hakkını veriyor.. 96 ytl'ye de açık ama daha uzun camlı modeli vardı yine güneş vizörlü. Ona da bakılabilir.
Kolay gelsin.. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar