[Eskişehir - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Günaydınnnnnn :rendeer:

arkadaslar a2 yi de alıcaz sınavları geçtik te

sürücüler odasında ne kadar harç alıyolar biliyomusunuz??

sürücüler odasınadamı para verecekmişiz? bende kursa gidiyorum ama bana öyle bişey söylemediler.

slm eskişehir mt bugün staj yerimden küçük bi işimi halletmeye çıktım baktım ki yahya abim nöbette.ben motora bakarkene yukarıdan biri cama çıkmış bni çağırıyo:p Eee iyi adam; motoruna bakarken yakalarmış adamı:pgittim yanına biraz sohbet biraz muhabbet bir bardakta çay ile çok güzel bi yarım saat geçirdik.Burdan tekrar tekrar teşekkürlerimi sunuyorum Yahya abicim:rendeer:

Ehliyete az kaldı,havalar ısınıyo bense:
-ya sabır demekten başka bişi yapamıyorum.Ayak üstü bi yakalanırsam acayip taklaya gelmiş olurum diye tekrar tekrar Ya sabır:cherry:

Selcuk sen taktın bu egzost işine arkadaşım ya.bırak çıkmasın o ses ne olacak ki.Tabi kendi seçimin ama...

Arkadaşlar pazar günü balığa gitmiştim söğüt tarafına yolda giderken bursa yolu üzerinde go-cart olduğunu farkettim.ne dersiniz o tarafa bi operasyon düzenlesek bi hafta sonu???

Arkadaşlar pazar günü balığa gitmiştim söğüt tarafına yolda giderken bursa yolu üzerinde go-cart olduğunu farkettim.ne dersiniz o tarafa bi operasyon düzenlesek bi hafta sonu???

burak biz gittiydin geçen kış :) hatta kış başındaydı sanırım. şimdi de gideriz. 5dk'sı 10ytl miydi neydi 15dk'sı 10ytl gibi bişeydi :):mrgreen:

ahanda benim plakaya gelmişiz 266

yaw a2 için ne kadar para yatırldığını bilen yokmu ...:)

valla emin yanlış hatırmalmıyorsam 52 civarı yatırıyosun. sen tescil salonunda soldaki vezneye dosyanı veriyosun. sonra o sana sölüyo. şuraya git şu kadar para yatır diye. sona da dekontu getirip ehliyt kartını alıyosun. rakam değişmiş olabilir. sen yinede yanında temiz bi 75 götür. nolur nolmaz :wiinkk:

valla emin yanlış hatırmalmıyorsam 52 civarı yatırıyosun. sen tescil salonunda soldaki vezneye dosyanı veriyosun. sonra o sana sölüyo. şuraya git şu kadar para yatır diye. sona da dekontu getirip ehliyt kartını alıyosun. rakam değişmiş olabilir. sen yinede yanında temiz bi 75 götür. nolur nolmaz :wiinkk:

valla 75 se iii ben 150 yi gözden çıakrmıştım artık

b den 210 lira almışlardı:pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar