Çok anlamlı ve güzel bir etkinlik oldu bizler için.
Hakan abime çok teşekkürler, ama hakan abiden daha fazla itina ile bu güzel evlatlarımızla ilgilenen ve bizlerle tanıştıran Okan ve Cem arkadaşımıza çok teşekkürler.
Çok güzel ve eğlenceli bir gündü. Bence gelemeyen arkadaşlarımız çok şey kaybettiler. Bu çocuklarla ilgilenmek az da olsun vakit geçirmek onları ve bizleri çok mutlu etti.![]()
arkadaşlar bende fazla kalamadığım için hepinizden özür dilerim
okan özellikle senden özürdilerim çok hayırlı bir organizasyona imzanı attın tebrikler
yakın bi zamanda üsküdar projesi var kafamda.... orada görüşürüz inşallah...
:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:Çok anlamlı ve güzel bir etkinlik oldu bizler için.
Hakan abime çok teşekkürler, ama hakan abiden daha fazla itina ile bu güzel evlatlarımızla ilgilenen ve bizlerle tanıştıran Okan ve Cem arkadaşımıza çok teşekkürler.
Çok güzel ve eğlenceli bir gündü. Bence gelemeyen arkadaşlarımız çok şey kaybettiler. Bu çocuklarla ilgilenmek az da olsun vakit geçirmek onları ve bizleri çok mutlu etti.![]()
Hayrola İhsan abi yeni etkinlik planları mı var yoksam? :cat:
:cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat:Evet dun cok ama cok anlamlı ve cok guzel bı gezı oldu . Herkez bi kere daha ALLAHINA süktersin ki elimiz ayağımız tutuyor . Ben onları gorunce o kadar sukrettımkı halıme. Bu organizyonu duzenlıyen abılerıme teker teker tesekkur edıyorum ve Gelenlerede Gelmıyenlerede ALLAH RAZI OLSUN DİYORUM .
saygılarımla...
Hayrola İhsan abi yeni etkinlik planları mı var yoksam? :cat:
Burak şu an haber bekliyorum cuma günü misafirimiz olarak fuarı gezmeye gelecek bu kardeşlerimiz:rendeer:
öncelikle Böylesine Güzen Insanlarla Tanışmak Onur Verici.ve Tüm Motosiklet Ailesine Canı Gönülden Teşekkür Ederim.bizleri Ve En önemlisi çocuklrı çok Ama çok Mutlu Ettiniz Ve Tabiki Ihsanhakan Abi Süpersin. Kıymetli çalışma Arkadaşım Okan Sanada çok Teşekkürler. Yanımızda Olmanız Bize Güç Kattı Ve Katacak..