işte yeni motorum ve eski kuheylanım

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kankammmm ben sana dedım bı kez daha dıorum Allah Kaza Bela Vermesin İnşallah gizemede süle o kucucuk motorla adamlara saldırmasın trafıkte ayu nunn bıırı cıkar ezer kızı =)):mrgreen::p

kardesim eyvallah yok daha gizemi ezicek bi ayı cıkmadı senden benden daha erkek kırar kafalarını bişi olmaz hehe:mrgreen: zaten öle aman aman cok trafikli yerden gimtiyo okuldan eve evden okula oda yakın yerler :cat::rendeer:

hayırlı olsun kazasız sürüşler.. canavar on numara :cat: :)

saol abi daha daha iyilerini cümlemize nasip etsin Allah :)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
kardesim eyvallah yok daha gizemi ezicek bi ayı cıkmadı senden benden daha erkek kırar kafalarını bişi olmaz hehe:mrgreen: zaten öle aman aman cok trafikli yerden gimtiyo okuldan eve evden okula oda yakın yerler :cat::rendeer:

saol abi daha daha iyilerini cümlemize nasip etsin Allah :)

yokk olum bılıosun bu ülkede ayular hala şahin marka araba we taksiden kollarını cıkarıo trafıkte bı kac kere kolunu koparcaktım bı kac kıllı ayunun=)):p

yokk olum bılıosun bu ülkede ayular hala şahin marka araba we taksiden kollarını cıkarıo trafıkte bı kac kere kolunu koparcaktım bı kac kıllı ayunun=)):p
:mrgreen: :mrgreen: :queen: :queen: ayu işte adı ustunde kol koleksyonu yapardım hepsini alsaydım

Forumdan Uzaklaştırıldı
:mrgreen: :mrgreen: :queen: :queen: ayu işte adı ustunde kol koleksyonu yapardım hepsini alsaydım
abi 2 cıbır 125 ın gecıcegı bı yer warsa bıle yemın ederım bunların kolu kapatıoo =):queen::queen::queen::mrgreen::p

şahin deyip geçme bikerem onlar doğan görünümlü şahin birde ön panjurunda mustang amblemleri var aşkolsun sana :queen::queen::queen::queen:

şahin deyip geçme bikerem onlar doğan görünümlü şahin birde ön panjurunda mustang amblemleri var aşkolsun sana :queen::queen::queen::queen:
abi hahahahahahahahah:queen: :mrgreen: :queen: :mrgreen: :queen: koptum aksam aksam

Forumdan Uzaklaştırıldı

onlar ayrı konu zaten =)) mustang şahinG :p hahhaha ama hakıkat war arabaya modıfıye gıdıo:p:p:p:p:mrgreen:

topikte konu değşmiş ama ben yinede bi hayılrlı olsun deyip cıkacam

hayırlı olsun güle güle bin

Forumdan Uzaklaştırıldı
tammmaaaammm burak abide yaptı yorumunu saolasın burak abi daha yukselemedik öle hondalara falan takipteyiz :mrgreen:

de geeeeeeet beaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bıdahaaa cıbır 125 gıbı motorlara bınersem 2 olsun yettı beeeaa kucucuk motor yuzunden gelecekte cocugum olmucak o depoya ne bıcım wurdum bı yerlerımııııııııı:pr: o carpan kadını da zaten yakalasam waryaaaaaaa:queen::mrgreen::cyclopsan:p

Motosikleti
Dl650vstorm
hayırlı olsun ooooo 250 likmiş süper güle güle kullan:)

eyvallah saolun ewet 250 cc daha bi farkını goremedikde inş yapıcaz bişiler artık nekadar yaparsa bu :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar