[MT İstanbul] 16-Mart-08 Pazar Bahçelievler Özürlü Çocuklar yurduna ziyaret

GKN

Abi orda olucaz inşallah
bu arkadaşlaırmızıda listeye ekleyebilirsin;
mhrrmkpnr, marv, efredin, pınarr..

Arkadaşlar kesinlikle bizlerden kaynaklanmayan elimizde olmayan bazı nedenlerden ötürü buluşma dışarda bir mekanda olacaktır,yarın akşamki toplantıda gelecek arkadaşlara ayrıntılı bilgi verilecektir.Eminimki bu nedenleri hangi sebeple burda açıklıyamadığımı,yarın akşam çok daha iyi anlıyacak ve bana hak vereceksiniz.

ok ihsan abi, yanındayız, merak etme:cat:

Son düzenleme:
Arkadaşlar,bu çocukların antrenman yaptıkları yer çocuk esirgeme kurumunun,çocuklar ise olimpiyat komitesinin sorumluluğundalar.Çocuk esirgeme kurumu bahçenin kullanım alanını küçülttüğü için oraya izin vermiyor bizde kavaklı parkta yapmaya çalışıcaz buluşmayı,forum topluma açık bir platform olduğu için verebileceğim detaylar ancak bukadar.
Saygılarımla

ıhsan abım ben topaneye gelemıcem cocuklardan orenırım ama bare nolcak ne bıtıcek sımdıden bılgımız olsun yazbıseyler

abi benim kafam karıştı valla program gunduz degılmıydı aksam faln demıssınız yaaa neredeolcak nasıl gıdebılırım bakın gebzedeyım dıyorum ona gore bırısı benı en ıyı sekılde aydınlatsın yaa boylke kafa karısıklıgıyla gelemem bana daha net ve acıklayıcı ıcerıklere sahıp bılgı lazım tophane nereden cıktı

topiği okuduğum kadarı ile kalabalık olunması sorun çıkarmış.... karışmak gibi olmasın ama sadece bir fikir....bence en güzeli kesin gelebilecek olanlardan 10-15 kişi (izin verilen kadar) belirleyin.. Tüm MT adına çocukları onlar ziyaret etsin... toplanan bişi varsa da iletsin... farklı bir mekan bu saaatten sonra organizasyonu alt üst eder..:pale: hepinize kolay gelsin... ben ne yazıkki bu sefer gelemeyeceğim.. bir türlü programımı denkleyemedim.. Çocuklara kucak dolusu sevgimi iletin. :rendeer::rendeer:

topiği okuduğum kadarı ile kalabalık olunması sorun çıkarmış.... karışmak gibi olmasın ama sadece bir fikir....bence en güzeli kesin gelebilecek olanlardan 10-15 kişi (izin verilen kadar) belirleyin.. Tüm MT adına çocukları onlar ziyaret etsin... toplanan bişi varsa da iletsin... farklı bir mekan bu saaatten sonra organizasyonu alt üst eder..:pale: hepinize kolay gelsin... ben ne yazıkki bu sefer gelemeyeceğim.. bir türlü programımı denkleyemedim.. Çocuklara kucak dolusu sevgimi iletin. :rendeer::rendeer:

ne yanı hala yer bahclı evlermı tophane degılmı yaaa programı hazırlayanlar ayrıntılar dıyorum arkadaslarlutfen bana yardım edın bakın boyle devam ederse pazar gelemem kafamdakı sorular gıtmedı

ne yanı hala yer bahclı evlermı tophane degılmı yaaa programı hazırlayanlar ayrıntılar dıyorum arkadaslarlutfen bana yardım edın bakın boyle devam ederse pazar gelemem kafamdakı sorular gıtmedı

tophane buluşması ayrı bir buluşma bu akşam yapılacak:cat:

hakan abi bu gece ve yarın gece üstüste gece nöbetim var bu sebebten gelemiyorum,özürdilerim:pale:

Merhaba arkadaşlar biraz önce hakan abi ile işleri organize ettik ve konuşma fırsatı bulduk.

Bugün (Cumartesi) tophanede toplantı var gitmek isteyenler oraya gidip organizasyon hakkında daha çok bilgi alabilir özellikle şu ana kadar birşey almayıp maddi yardımda bulunacak arkadaşların gitmesi iyi olur.

Şöyle söyliyeyim özel izinler almadan hiçbir şekilde içeri sokmuyorlar insanları o yüzden başka bir mekanda toplanmamız gerekiyor.

Bugün gidip kavaklı parktaki yetkililerle konuştuk pazar günü saat 14.30-15.30 saatleri arasında bizim için arka tarafta masa ayarlayacaklar geniş bir alanda önünde park var güzel bir mekan. Ancak 2-3 motorlu arkadaşın erken saatlerde 11.00-12.00 gibi gidip yer tutması lazım. Her ne kadar bize rezerve etselerde müşteriler oturup yer kapatıyorlarmış garsonlarda çok karışamıyor. Onun için galeria ya yakın oturanlar oraya erkenden gidip yerleşirlerse iyi olur. (motorlarla barikat kurulabilir :))

Pazar günkü plan şöyle saat 14 de merterde toplanıp motorlarla çocuk esirgemeye gidip çocukları alıyoruz onlar servisle biz de motorlarla eşlik edip kavaklı parka geliyoruz arka tarafta geniş alana park ediyoruz. Dışarıdan yiyecek içecek getirmemize birşey demiyecekler isteyenler kendi yiyeceklerini yanlarında getirip ortak masalar üzerinde açık büfe yapılabilir. Çocuklar aileleri ve bizler varız toplamda en fazla 80 kişi kadar olucaz sanırım. Yememize içmemize karışmıyorlar ayrıca çay fiyatları da 1.25 den 0.75 e indirdiler hakan abi akşam tekrar konuşup detayları netleştirecek yeme içme işini de oradan karşılamak isteyenler olursa bu konuda da yardımcı olucaklarını söylediler.

Önemli bir nokta da, bu gençlere ve ailelerine hesap ödetmemek, zaten yiyecek içecek götürektir herkes eh çay içecek ya da başka şeyler yiyecek olsalarda pek birşey tutmayacak sorunsuz ve güzel geçiceğine inanıyorum.

Araba ile gelecek ya da motorda boş yeri olan arkadaşlar, gelmek isteyip de araç bulmakta zorlanan arkadaşlara yardımcı olurlarsa çok sevinirim.

Bu da sana kapak olsun METEHAN!!!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bugun ihsan abiyle konustum bir haftadır yogun bir telefon trafigi içindeyiz tmokla ama bu işler işte maalesef baska nedenlerden dolayı kolay halledilmiyor prosedur ve baska insanların bazı yapmış oldugu bu durmu kullanmak gibi nese işler buraki77 abimin dedigi gibi haloldu 13-30da ben burdan gelicek varsa migros cadde bostanda olucam telefonum 05058956929 ordan burhan felekten bir kişi alıp mertere digerlerini almaya gidicem sonrada bahcelievlere gecilcek sonra kavaklı parka gidilcek program böyle zaten orda komisyon uyeleride olucak herseyin guzel gecmesi dilegiyle saygılar

dostlar servis ayarlanmıstır cocuk ve aileleri için saat 14de merterden sizleri alıp bahcelievlere gecicez saygılar

bugun ihsan abiyle konustum bir haftadır yogun bir telefon trafigi içindeyiz tmokla ama bu işler işte maalesef baska nedenlerden dolayı kolay halledilmiyor prosedur ve baska insanların bazı yapmış oldugu bu durmu kullanmak gibi nese işler buraki77 abimin dedigi gibi haloldu 13-30da ben burdan gelicek varsa migros cadde bostanda olucam telefonum 05058956929 ordan burhan felekten bir kişi alıp mertere digerlerini almaya gidicem sonrada bahcelievlere gecilcek sonra kavaklı parka gidilcek program böyle zaten orda komisyon uyeleride olucak herseyin guzel gecmesi dilegiyle saygılar

tamam ben şimdi olayı daha çokj kavradım ben caddebostana gecerım orda bırsının artcısı olurum dıye umit ediyorum olmazsada ben toplu tasımalarla yola devam ederım telını aldım sagol cok tesekkur ederım sımdıden arkadaslar ben aksama kadar bırılerı artcılıgımı kabul etmezse ben bır arkadasla gelerım ıkı motorsuz yanı ok

motorsuz yanı derken benim arkadasında benımde olmayınca ıkımız artcı olmamızbıraz zor olur ve ınsanları sankı zorlamıs gıbı oluruz dedım arkadaslar gelırse eger zaten sevınırım ve buraya uye degıl kabul edılırmı bılmıyorumm ama hadı neyse cevapları beklıyorum

Son düzenleme:
tamam ben şimdi olayı daha çokj kavradım ben caddebostana gecerım orda bırsının artcısı olurum dıye umit ediyorum olmazsada ben toplu tasımalarla yola devam ederım telını aldım sagol cok tesekkur ederım sımdıden arkadaslar ben aksama kadar bırılerı artcılıgımı kabul etmezse ben bır arkadasla gelerım ıkı motorsuz yanı ok

motorsuz yanı derken benim arkadasında benımde olmayınca ıkımız artcı olmamızbıraz zor olur ve ınsanları sankı zorlamıs gıbı oluruz dedım arkadaslar gelırse eger zaten sevınırım ve buraya uye degıl kabul edılırmı bılmıyorumm ama hadı neyse cevapları beklıyorum

dostum valla buraya ümit baglama cunku butaraftan gelicek yok galba henuz ses seda cıkmadı millet karısda oturuyo istersen direk oraya gec benim arkam dolu olucak buyuk ihtimalle olmasaydı seni alırdım gene haberleşiriz :cat:

tabii bu saatte geziye gidecek herkes uyuyor :) ee yarın uzun birgün olacak..:cat:

yukarı hadi bakimmmmm :bounce:

bu arada şu gideceğiniz KAVAKLI PARK nerede ???? BİRİ YER TARİFİ yapsa iyi olur kanısındayım...

hayırdır arkadaşlar buluşmada bir değişiklik söz konusu olmuş ?
kısaca kim bana bilgi verebilir?

Arkadaşlar gierken avcılar tarafından geçecek arkadaşlar varsa arkaya bi atıverirlerse sevinirim.Bu arada iş nedeniyle hediye alamadım ancak yarın sabah onuda halledeceğim.Bir outlet mağazasından %50 indirim yaptırıyorum (mağazacı olmanın güzel yanları:)) spor ayakkabı vb. spor eşyaları mevcut.Bu çeşit hediye almayı düşünen arkadaşlar varsa bana ulaşsın seve seve yardımcı olurum.

dostlar abiler ablalar son halini almıs bulunmakta 13-30 bostancı kadikoy artık nerdeyseniz butarafta caddebostan migros onu bulusma yapılcak burdan merter mce 14-15de gecilip ordaki dostlarımızla beraber bahcelievlere gecilcek servis olayını ben ayarladım servis direk cocukların oldugu yere gidicek bizde servise kortej halinde kavaklı parka ulasıcaz özelden bana ulasmak isteyen olursa ulassın butaraftan gecicekler motorla varsa migros onu yoksa mecidiye koy ordan 85m ile direk bahcelievler spor salonunun onnde ineblirler yarın guzel bir gun gecirmek dilegiyle saygılar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar