çatalca Ve Köyleri Gezisi

Abi eline sağlık, fotoğraflar harika ; bende geçen pazar b.Çekmece den bi çıktım Çatalca üzerinden soluğu Mahmutbey İstoç ta aldım:) ; yolda 3 Cruiser gördüm , sizle karşılamamışız:) umarım güzel bi Trakya gezisinde bululşuruz
Saygılar...

Seninle karşılaşsak iyi olurmuş ama neyse.
Birdahaki sefere inşallah. Biz yazın hemen her hafta trakyaya doğru açılırız İstanbul'dan. Belki görüşürüz. Selamlar.

abi, fotolar müthiş.. manzaralar ondan da müthiş..

ben de aslen çatalca'lıyım; gökçeali köyünden... haftasonları ve yaz aylarında oradayım.. aynı gün biz de eşimle ihsaniye-gümüşpınar tarafından karamandere'ye doğru uzandık ve karacaköy-kestanelik üzerinden geri döndük.. gerçekten gezmekten çok büyük zevk aldığım mükemmel yerler ve müthiş keyifli sürüşler... bugün yine gitsem mi o taraflara, ne... canım çekti vallahi...

işi bilenin çektiği fotograflar, bir başka oluyor.
hepsi çok güzeller. elinize sağlık. :cat:

abi, fotolar müthiş.. manzaralar ondan da müthiş..

ben de aslen çatalca'lıyım; gökçeali köyünden... haftasonları ve yaz aylarında oradayım.. aynı gün biz de eşimle ihsaniye-gümüşpınar tarafından karamandere'ye doğru uzandık ve karacaköy-kestanelik üzerinden geri döndük.. gerçekten gezmekten çok büyük zevk aldığım mükemmel yerler ve müthiş keyifli sürüşler... bugün yine gitsem mi o taraflara, ne... canım çekti vallahi...

Merhaba dostum, demek ki seninle hemşeriymişiz.
Aynı yerlerde dolaşmışız ama denk gelmemişiz. Havalar biraz daha ısınsın da buluşalım be dostum. En kısa zamanda görüşmek dileği ile. Selamlar...

hoca seçtiğin mesajlara cevap yazdığına göre bizi beğenmedin antipatin var...ben üşenmeden kendi gezimi paylaştım...pek sallamadın bizi...önemli detaylar bunlar...ben önem veriririm.istersen silelim mesajımızda istediklerin kalsın topikte...ne dersin..

yenide değilsin ..2005 devresiyiz sitede...bi selamınıda almış değilim şu güne kadar...vardır bir bildiğin artık...yine muhatap almazsan silerim mesajımı artık zorlamayız...

hoca seçtiğin mesajlara cevap yazdığına göre bizi beğenmedin antipatin var...ben üşenmeden kendi gezimi paylaştım...pek sallamadın bizi...önemli detaylar bunlar...ben önem veriririm.istersen silelim mesajımızda istediklerin kalsın topikte...ne dersin..

yenide değilsin ..2005 devresiyiz sitede...bi selamınıda almış değilim şu güne kadar...vardır bir bildiğin artık...yine muhatap almazsan silerim mesajımı artık zorlamayız...

Dostum nasıl sözler bunlar ya, burda kimse benim babamın oğlu değil. Elim değdiğince herkeze cevap yazarım. Saolsun arkadaşlar yorum yazmışlar. Herkeze tekrar teşekür ediyorum. Baştan beri gelen mesajların hepsine cevap yazdım. Sadece dün gece vakit çok geç ol duğu için bir arkadaşa cevap yazabildim.

Sitede çok aktifsin seni takdir ediyorum ve yazılarını da zaman buldukça okuyorum. Fakat o kadar fazla zamanım olmadığı için siteye fazla tıkılamıyorum.
Zaman ayırıp da yazıma yorum eklediğin için teşekür ederim.
Selamlar...

tamam yanlış anlamışım (art niyetime ver) özür dilerim...selamlar sevgiler...

Tutkun dost harika bir gezi...biz muhtemelen ilerleyen haftalarda oralara gideceğiz...Karaburun Durusuda döndük geri...Durusudan vakit olsaydı..niyetimiz Çatalcaydı ama baktık hava kararmış köftecide tükkan kapanana kadar durduk...mekan sahibi artık temizlik yapmaya başladı hadi kalkın gibilerinden artık...:p

senin fotolar 4/4 lük...harika...

bizim gezi bu...geçen çarşamba 12 Martda oradaydık...

Merhaba Metehan, inan eklediğin geziy yorumunu daha yeni gördüm. Yoksa bu kadar emek sarfedilerek ve değer verilerek yazılan bir yoruma cevap yazılmaz mı dostum. Dediğim gibi dün gece en son mesajı yazdığımda saat 03 e geliyordu. Ben direk topiğin 3. sayafasını açmışım demek ki senin yorumunu o yüzden göremedim anladığım kadarı ile. İkinci yorumunu görünce şaşırmıştım zaten. Geç farkettiğim için özür dilerim. Güzel gezini paylaştığın için ve benim de topiğime eklediğin için tekrar teşekür ederim. Selamlar.

süper valla helal olsun :cat:

Çok saol dostum. İnşallah beraber de bir gezi yaparız en kısa zamanda .
Selamlar.

guzel doga gezısı olmus abım tekerıne saglık

Teşekür ederim jackaan, senin de tekerin düz bassın her daim.
Selamlar.

işi bilenin çektiği fotograflar, bir başka oluyor.
hepsi çok güzeller. elinize sağlık. :cat:

Merhaba Gültekin, geziyi ve fotoğrafları beğendinine sevindim. Bende hobi çok, bunlardan biri de fotoğrafçılık.
Selam ve saygılar sunuyorum.

Son düzenleme:
tutkun dostum bak hava güzel bugün metereoloji yine yanıltı bizi oysam ne güzel çanakkale gezisine katılırdık kurye arkadaşlarla.
ama neyse aklında bişeyler varsa yarın bitaraflara gidebiliriz.

tutkun dostum bak hava güzel bugün metereoloji yine yanıltı bizi oysam ne güzel çanakkale gezisine katılırdık kurye arkadaşlarla.
ama neyse aklında bişeyler varsa yarın bitaraflara gidebiliriz.

Selam dostum, yarın için şimdilik aklımda birşey yok ama
istersen yakın biryere gidebiliriz. Selamlar..

Güzel bir gezi olmuş. Bende buraları her sene gezerim ve herkese tavsiye ediyorum buraları.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar