[Eskişehir - MT]

ahanda yakaladı valla oğuz :queen::queen::queen: kardeşim hayırlı işiler olsun :) bi ara selam vermeye gelcem ama nasip :)

valla bugun baya bi bakım yaptık iyi oldu eray. frenler balatalar değişti, teller yağlandı. motor yağı artık castrol oldu. egzoz perçinleri değişti. orta sehpaya alıp bi gaz açtım boşta motor 95e çıktı akşam. rüzgar yoktu ondan heralde :p:p:p yarın da erken gidebilrisem 2 tane halojen aldım sanayiden 15liraya. onları takcaz. akü de değişcek :cat: yeni nesil jöleli miydi neydi öle akü takıyoz. hatta suyunu koyduk şuanda akü şarjda. yarın monte etcez :):cat::cat:

bende castrol yapacam yağı hakan ile , para biriktiriyorum ay sonu gıbı degıstırecem . akü bende sezon bitiminde alacam bir tane yazın akünün basmamazlık gibi bir kıllığı olmuyor . benım motor 5000 ı gectı yakıtı dustu 10 ytl benzın ıle 86 km yol yaptım ama artık yapamıycam 3130 dan alıyordum 3190 olmus lt sı, hava filtrem süngerli , sabunla ıyı bır yıkayacam ıyı nefes alsın caracalım , ilk depo doldurmamda yakıt katkısı atacam ıyı bır temızlık olsun motora , karbüratöre

etten aşkımız yok bari demirden aşkımıza bakım yapalım demi

İyi akşamlar Eskişehir MT...Bugün elimize mahkeme kağıdı ulaştı daha doğrusu artçıma geldi bana daha gelmedi...Artçımın yaşı tutmadığı için kamu dava açmış ve enteresan olan mahkeme Kütahya Ağır Ceza Mahkemesi'ndeymiş...Şu an artçımdan bana ulaşan bilgiler bunlar kendi mahkeme kağıdım geldiğinde daha net ve doğru bilgileri sizinle paylaşıcam...Bu arada artçım benden şikayetçi değil ama annesi davacı olacağım diye sorun çıkartıyormuş şu an artçım ve babası anneyi sakinleştirmeye çalışıolar umarım başarılı da olurlar...Bu saatten sonra artçı falan almam ben motora...Motor tek kişiylede gidiyor ikinciye ihtiyaç yok...İkinci olunca böyle işler çıkabiliyor...Allah hepinizi korusun...:cat:

İyi akşamlar Eskişehir MT...Bugün elimize mahkeme kağıdı ulaştı daha doğrusu artçıma geldi bana daha gelmedi...Artçımın yaşı tutmadığı için kamu dava açmış ve enteresan olan mahkeme Kütahya Ağır Ceza Mahkemesi'ndeymiş...Şu an artçımdan bana ulaşan bilgiler bunlar kendi mahkeme kağıdım geldiğinde daha net ve doğru bilgileri sizinle paylaşıcam...Bu arada artçım benden şikayetçi değil ama annesi davacı olacağım diye sorun çıkartıyormuş şu an artçım ve babası anneyi sakinleştirmeye çalışıolar umarım başarılı da olurlar...Bu saatten sonra artçı falan almam ben motora...Motor tek kişiylede gidiyor ikinciye ihtiyaç yok...İkinci olunca böyle işler çıkabiliyor...Allah hepinizi korusun...:cat:

dıyoruz olum olan artcıya olur ben zorunlu kalmadıkca asla artcı almam ben dükkan donusu babamı getırıyorum 30 km /h gecmıyoruz dostum kazada ölür veya yaralanırsa kanunlar baban demıyor . çağırıyor kütahyaya bundan sonra dikkat edersın inş

Hamza tekrar geçmiş olsun. Ama ben dedim di mi! Olmadık yerlerden, alakasız şeyler çıkacak diye :pr:

--- --- --- ---

eskfttks2.jpg

:bounce:

arkadaşlar merhaba :)ilgilenen olursa elimde ASYA T 1 var:)2006 model gri temiz fiyatı 1.250 ytl motor yeni bakımlı 0 222 3213195:cat:

Hamza tekrar geçmiş olsun. Ama ben dedim di mi! Olmadık yerlerden, alakasız şeyler çıkacak diye :pr:

Öncelikle herkese günaydın...Valla abi daha trafik cezaları gelmedi bile ki onları düşünemiyorum kimbilir onlardan ne çıkacak ama bu mahkeme olayı biraz baş ağrısı yapacak gibi çünkü annesinin inadı hala kırılmış değil...Umarım bu durumuda atlatırız...

Resimdeki tarih 1961 mi :cyclopsan:silent: :mrgreen:

Herkese Selam Arkadaşlar Bu Hafta Sonu Gezi Yaparmıyız. Yapacak Olursak Banada Haber Verin Bu Hafta Sonu Musaitim Görüşürüz

vallavolkanın dediği çıktı inanki şaşdım kaldım başımdan geçmediği için..:pr:

eskfttks2.jpg

:queen::queen::queen::queen: volkan'ım naptın sen yaa koptum varyaaaa sene 1961 :queen::queen::flower:::koop::

eren tamamda o ufaklık Kim :)

en çok kime benziyo uğur ? sana ipucu byf:queen::queen::queen::queen:

bende castrol yapacam yağı hakan ile , para biriktiriyorum ay sonu gıbı degıstırecem . akü bende sezon bitiminde alacam bir tane yazın akünün basmamazlık gibi bir kıllığı olmuyor . benım motor 5000 ı gectı yakıtı dustu 10 ytl benzın ıle 86 km yol yaptım ama artık yapamıycam 3130 dan alıyordum 3190 olmus lt sı, hava filtrem süngerli , sabunla ıyı bır yıkayacam ıyı nefes alsın caracalım , ilk depo doldurmamda yakıt katkısı atacam ıyı bır temızlık olsun motora , karbüratöre

etten aşkımız yok bari demirden aşkımıza bakım yapalım demi

bakımını yap işte adamım.mart karlarını da atlattıkmı gideriz biyerlere artık beraber ya da mt'cek :) gerçi martta da kar yağdıgını bugun gördüm. ya d görmüştüm de unuttum geçen mart kıbrıstaydım ne güzel oooh :)

Son düzenleme:
Paylaşim Icin Sagolun
.

Kkardes hondadan şaşma ben aldım rahatım
ben sanki bu resimdeki motoru biliyorum:mrgreen:hava hastanesinin karşısında duruyo desem...aramıza hoşgeldin,umarım katılımcı olursun,yollarda grşmek dileğiyle...:rendeer:
--- --- --- ---

eskfttks2.jpg

zuhahahaa tarihe gel tarihee:pabi bu resmi baban mı çekmiş sen çekmiş olamazsın hani 80li yıllardan sonra olsa neyse:queen::queen::queen:eek: da faruğun büyük büyük dedesi ve diğeri de pek yabancı değil ama:cherry:
Herkese Selam Arkadaşlar Bu Hafta Sonu Gezi Yaparmıyız. Yapacak Olursak Banada Haber Verin Bu Hafta Sonu Musaitim Görüşürüz

abi sen ne zaman geldin ya benm hiç haberim yok:silent:en son gidiyorum diye yazmıştın onu hatırlıyorum ben ama neyse tekrar hoşgeldin abi:rendeer:

İyi akşamlar Eskişehir MT...Mahkeme sorunumuz hala devam etmekte :pale: Annesi şu an inat etmiş durumda ve şikayetçi olacağını dile getiriyor...Bakalım ne olacak bu işin sonu...Babasıyla görüştük çocuğun babası için rahat olsun ben halledicem dedi ama hayırlısı olsun bakalım...Eee arkadaşlar sizler neler yapıyorsunuz tam havalar ısınıyor derken bugün gökten beyaz beyaz düşmeye başladı yine kar taneleri :pale: Umarım en kısa zamanda havalar düzelir...:cat:

İyi akşamlar Eskişehir MT...Mahkeme sorunumuz hala devam etmekte :pale: Annesi şu an inat etmiş durumda ve şikayetçi olacağını dile getiriyor...Bakalım ne olacak bu işin sonu...Babasıyla görüştük çocuğun babası için rahat olsun ben halledicem dedi ama hayırlısı olsun bakalım...Eee arkadaşlar sizler neler yapıyorsunuz tam havalar ısınıyor derken bugün gökten beyaz beyaz düşmeye başladı yine kar taneleri :pale: Umarım en kısa zamanda havalar düzelir...:cat:

dün motora biniyordum bugun kar yagdı keske bolca yagsa , sonra gunes yıne cıkar eger yagmazsa yazın motor yıkamaya su bulamayacaz

--- --- --- ---

eskfttks2.jpg

Faruk anlaşılan 1961'lerde falan daha ergenliğe bile girmemiş:queen: Şaka biryana çok zaman olmamış belliki bu foto tahminimce 2 yıllık falan insanlar insanlar çok hızlı değişiyor yada zaman çok hızlı geçiyor:salut:

Konuyu Toplam 4 üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
mterayes26, viper_1
uyan eskişehir mt 2 kişiyiz

ersin in herkese selamı var ve iyi geceler

pazartesı gece sakarya maçına gidiyorum gelecek varmı hiç

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gecen hafta güzel gezmişsiniz gelmek ve sizinle tanışmak istediğim halde son dakika golü ile gelemedim ama kafam takıldı kaldı inşallah bir dahaki sefere....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar