ahanda yakaladı valla oğuz :queen::queen::queen: kardeşim hayırlı işiler olsunbi ara selam vermeye gelcem ama nasip
valla bugun baya bi bakım yaptık iyi oldu eray. frenler balatalar değişti, teller yağlandı. motor yağı artık castrol oldu. egzoz perçinleri değişti. orta sehpaya alıp bi gaz açtım boşta motor 95e çıktı akşam. rüzgar yoktu ondan heraldeyarın da erken gidebilrisem 2 tane halojen aldım sanayiden 15liraya. onları takcaz. akü de değişcek :cat: yeni nesil jöleli miydi neydi öle akü takıyoz. hatta suyunu koyduk şuanda akü şarjda. yarın monte etcez
:cat::cat:
bende castrol yapacam yağı hakan ile , para biriktiriyorum ay sonu gıbı degıstırecem . akü bende sezon bitiminde alacam bir tane yazın akünün basmamazlık gibi bir kıllığı olmuyor . benım motor 5000 ı gectı yakıtı dustu 10 ytl benzın ıle 86 km yol yaptım ama artık yapamıycam 3130 dan alıyordum 3190 olmus lt sı, hava filtrem süngerli , sabunla ıyı bır yıkayacam ıyı nefes alsın caracalım , ilk depo doldurmamda yakıt katkısı atacam ıyı bır temızlık olsun motora , karbüratöre
etten aşkımız yok bari demirden aşkımıza bakım yapalım demi