vay küçük abim benim her şey için çok saol...evet herşey konuştuğumuz gibi ama arka çanta yok sadece yan çantalar+koruma demiri+yan sehpa ruhsat plaka bide motor tabiki 4065ytl hem ben o arka çantayı sevmiyorum bedeva verseler yinede sökerdim.
arka çanta aslında çok önemli ama tabi tercih meselesi...
arkadaşlar 2.el almadan önce kimden aldığınıza çok dikkat edin...bugün Emin arkadaşımın makinasını adım ve servise götürdüm...bazı sıkıntılar vardı...bende makinayı kullanırken hissettim...ilk kullanıcısı elini debriyajdan hiç çekmemiş...debriyaj az yalama olmuş...yalama derken kavrama hassasiyeti artmışmı denir...azalmışmı denir...nası tarif edeyim bilemiyorum...yani debriyajı yarım yaptığınızda titreme başlıyor...her motorda olur belki bu ama dediğim gibi benim makinada yarım debriyajda sorun çıkmıyor mesela...bu nedenle az km girdabına kapılmayın...düşük cc de sıfır alın...herşeyini bilin makinanın...
2004 te ybrde yaşadığım sıkıntılar...hızlanması gayet iyiydi...ama dediğim gibi debriyaj can sıktı...Mototal sert kullanmak vitesleri sert atmak lazım dedi...bi ara Bulgurluda makina kendiliğinden 5 den 4 e geçti...vallahi bak...:queen:
bi kontrol ettirdik...önemli sorunları çıkmadı...