[Ankara - MT]

Moderatore saygı her zaman vazıfemız::):rendeer:hyosung kullanocılar(143 sayfa oku oku canım cıktı) ve hyosung fan clup dakı tumgt 650 yorumlarını okudum sanırım herkes memnun,tek sorun karburatorlu oldugu ıcın yakıt tuketımı?sence cok sorun olur mu?

toplantıları nerde ne zaman yapıyorsunuz kesinlikle katılmak isteriz en kısa zamanda tanısmak ümidiyle......

Tüm Ankara 'lı arkadaşlarıma selam
Merhabalar

Bu foruma uzun yıllardır üyeyim

bakmayın burdaki üyelik tarihine aslen metemen olarak kayıtlıyım ancak şifre ile ilgili sıkıntım olduğu için ve erhana ve birkaç moda pm atmama rağmen bir çözüme ulaşmadı her neyse

sizleri tanımak benim için çok hoş olacak

Ankaraya yeni taşındım ne arkadaş ne dost hiçkimse yok

Hatta bi motor alayım dedim onu bile satan yerleri bulamadım

Neyse nasıl olsa görüşecez birebir konuşuruz inşallah

Son düzenleme:
Ben de RR 2509B alıyorum. bu hafta sonu Antalyaya gideceğim bunun için.
Ben de toplantılarınıza katılmak isterim... Nerede Ne zaman???

ÇArşamba günü oluyor da yeri muallakta :)

gmail ya da başka bir mail adresiniz varsa veriniz, en geç çarşamba sabahı mail olarak bildirilir buluşma yeri :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
murti diyorki; yarınki toplaşmamız Varan söğütözü arkasındaki saklı bahçede olsun eğer serin olursa karşısında cafe var ama adını bilmiyorum :silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Procum kullanıcı adlarına da karıştın ya tam oldu :)

Sen yakında capanordu olmayanları da almazsın foruma :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
fakat; bana haftaiçi uymaz çoğunlukla... hafta sonu şehiriçinde olabilirim ancak... naapsak ki???

Hafta sonu için benim çok güzel bir planım var. Benim Eskişehirden gelecek olan eşyaları taşıyalım :cherry:

Hafta sonu için benim çok güzel bir planım var. Benim Eskişehirden gelecek olan eşyaları taşıyalım :cherry:

Beni de aranızda bilin...
ANcak;
Cuma gecesi Antalyaya Raptorumu almaya gidiyorum. p.tesi döneceğim. maalesef bu akşam katılamayacagım şehir dışında görevl olduğum için.
Ve MAALESEF ki sizin eşyalara da el atamayacağım... Ama önümüzdeki cumartesileri yardım ederim, tekrar taşınırsanız :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
benim daha güzel bir planım var. Eskişehir'e gidelim sen eşları taşırken biz izleyelim ve orada misafir olduğumuzdan dolayı bize demlediğin çaylarımızı yudumlayalım :queen::queen::queen: Sende sinir ol iki eşyanın ucundan tutmadık diye :p Sen sinirlendikçe biz çaylarımızı yudumlarken daha fazla höpürdetelim :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ama önümüzdeki cumartesileri yardım ederim, tekrar taşınırsanız :)

Yardım etmiş kadar oldunuz teşekkür ederim :rendeer: Ama önümüzdeki cumartesi tekrar taşınmam sanırım :queen:

benim daha güzel bir planım var. Eskişehir'e gidelim sen eşları taşırken biz izleyelim ve orada misafir olduğumuzdan dolayı bize demlediğin çaylarımızı yudumlayalım :queen::queen::queen: Sende sinir ol iki eşyanın ucundan tutmadık diye :p Sen sinirlendikçe biz çaylarımızı yudumlarken daha fazla höpürdetelim :mrgreen:

Murat abi aşk olsun ya, ilahi sen :rendeer:

Ben buna bütün gün gülerim şimdi ama eşya taşıma konusunda ciddiyim :cherry: Özellikle senin için abi dermişiiiimmmm :p

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
çok isterdim yardımcı olmayı ama yakında bileklerimden ameliyat olacağım o yüzden ağır kaldırmamam gerekli

Forumdan Uzaklaştırıldı
çok isterdim yardımcı olmayı ama yakında bileklerimden ameliyat olacağım o yüzden ağır kaldırmamam gerekli

Bu sefer ciddi gibisin Murat abi, teşekkür ederim sağlık olsun :rendeer:

Evin durumuna, eşyaların gelişine göre falan hareket edeceğiz artık :)

Bu arada geçmiş olsun hayırdır bileklerinden ne ameliyatı yaaa :pale:

Geçmiş olsun...
(Sizlere bir şey danışmak da istiyorum; en kısa sürede mont-pant-kask-eldiven almam gerekiyor.
Fuarda uygun malzemeler de satılıyormuş ne kadar doğru?
Benim aklıma Fuar deyince yeni ürünlerin tanıtıldığı mekan geliyor da...)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
teşekkür ederim arkadaşalar. Karpal tünel sendromu diye bir şey çıktı işte 2-3 ay içinde ameliyat olacağız bakalım. Ondan sonra elimdeki uyuşmalar geçecek inşallah
Ben bu yıl fuara ilk defa katılacağım o yüzden bilmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar