MOTOSİKLETLERİN KALDIRIMI KULLANMASI. SİZİN FİKRİNİZ NEDİR?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Türkiye de ki yayalar kaldırımı kullanmayıp yolda yürüdükleri sürece evet motosikletle kaldırımdan gidilir çünkü birgün yayaların umarsızlığı yüzünden kendileriyle yakın temasa geçeceğiz... Tüm yayalar ellerini kollarını sallayarak taşıt yollarından yürüyorlar, bu durumda taşıtlarında onların kaldırımını kullanmaları kaçınılmaz oluyor.

klavyen bal yesin.:cherry:

motosiklet kullanıpta kaldırımdan ben hiç gitmedim diyen yalan söyler!!zira bende çok kullandım kaldırımı''tabi zarar vermeden kimseye..zaten bu zamanla alışkanlık oluyor.4km anayolda geçiyorsa 1km'side kaldırımda geçiyor:pallah kahretsin alışkanlık işte ne yaparsınız...

Ne saçma bi düşüncedir bu.. Senin ihlal ettiğin kuralı ben ihlal etmiyor isem yalancı oluyorum.. Ben hiç bişey yapmadan yalancı, sen kaldırımdan motorla geçtiğin için dürüst ve haklı oluyorsun.. Ohhh ne alâ memleket..:farao::farao::farao:

aslında peq hoş bişy diil kaldırımları kullanmak ama bazen trafikte arçlar sıfır yaklaşıolar bende geçemiorum aralardan çıkıorum kaldırıma ama hız yapılmammalı..

Ne saçma bi düşüncedir bu.. Senin ihlal ettiğin kuralı ben ihlal etmiyor isem yalancı oluyorum.. Ben hiç bişey yapmadan yalancı, sen kaldırımdan motorla geçtiğin için dürüst ve haklı oluyorsun.. Ohhh ne alâ memleket..:farao::farao::farao:

Bu memlekette bazen kaldırımdan gitmek zorunda bırakılıyorsun!!her zaman değil ben biraz şakaya vurdum işi ciddiye almayın...ama düşüncem saçma değil!!!bezen araçlar öyle bi sıkıştırıyorlarki motosiklet kullanıcılarını kaldırım değil duvarın tepesine kadar çıkarıyorlar adamı!! sizin hiç başınıza gelmedi galiba pariste yaşamıyorsun burası türkiye hanımefendiiiii:cat:

paris maris bilmemde bu ülkede motorsiklet kullananlara hıc saygı vermıyolar tek sorun bu

bu sabah ordan geçtim delta yada uğradım bu arada delta bisiklet tanıdıktır sahibi ulaş arkımızdır ordan birşey lazımsa :wiinkk:

evet hoş bi durum değil ama ben pek fazla aldırış etmiyorum belkı acelesi vardır ordan gitmesi gerekiyordur falan fln vs..

bizim bodrumda trafik zabıtalar kaldırım kontrolü yapıyor kaldırımı işgal eden olursa 59 ytl cik ceza kesiyor....

hiçbir şekilde kaldırımda seyredilmesini onaylamıyorum ama hadi bi anlaşma yapalım yayalar yolun ortasında çağanoz gibi yürümekten vazgeçsinler motosikletlilerde kaldırıma çıkmasın (yolun iki tarafında da 1.5 metre genişlikte kaldırım varken yolun ortasında yürüyen tipler ,ineklerin bile üstgeçit kullandığı ülkemde bunlar da var )

Bu memlekette bazen kaldırımdan gitmek zorunda bırakılıyorsun!!her zaman değil ben biraz şakaya vurdum işi ciddiye almayın...ama düşüncem saçma değil!!!bezen araçlar öyle bi sıkıştırıyorlarki motosiklet kullanıcılarını kaldırım değil duvarın tepesine kadar çıkarıyorlar adamı!! sizin hiç başınıza gelmedi galiba pariste yaşamıyorsun burası türkiye hanımefendiiiii:cat:

Halâ yazıların saçma ama farkında değilsin kötü olanda bu işte..
Parisle nası bağdaştırdın benim kaldırıma çıkmamamı ya da senin kaldırımdan seyretmeni???
Neyse ben uzatmak istemiyorum.. Dedim ya saçmalaşıyor iyice konu..
Canın sıkılırsa bir üstteki mesajımı tekrar oku ve cevap verme dürtülerini kontrol etmeyi dene..

Tabiki kaldırımdan gitmemeli motorlar. Heleki yayaların olduğu anda hiçç. Kısa bir geçişi yine anlıyorum ama yol gibi kaptırıp gidenler bu konuda çok hatalılar. Motor kullanıyoruz diye sürekli "gitmek" zorunda değiliz. Trafikte 2 dk bekleyince motorlarınız mı eskiyor anlamıyorum.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Motorun nimetlerindden sonuna kadar faydalanırım.. Terstende giderim kaldırıma da çıkarım..... .kimsenin zoruna gitmesin... Giden varsa da motoru bırakıp arabaya binsin.... :cat::cat:

Tabiki kaldırımdan gitmemeli motorlar. Heleki yayaların olduğu anda hiçç. Kısa bir geçişi yine anlıyorum ama yol gibi kaptırıp gidenler bu konuda çok hatalılar. Motor kullanıyoruz diye sürekli "gitmek" zorunda değiliz. Trafikte 2 dk bekleyince motorlarınız mı eskiyor anlamıyorum.
Aynen..:cat:
Motorun nimetlerindden sonuna kadar faydalanırım.. Terstende giderim kaldırıma da çıkarım..... .kimsenin zoruna gitmesin... Giden varsa da motoru bırakıp arabaya binsin.... :cat::cat:
Abi senin kaldırımdan gitmeni ben yadsıyorsam neden motoru bırakıp arabaya biniyorum o kısmı anlayamadım.. Biraz daha açar mısın??

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Aynen..:cat:

Abi senin kaldırımdan gitmeni ben yadsıyorsam neden motoru bırakıp arabaya biniyorum o kısmı anlayamadım.. Biraz daha açar mısın??
Sen eğer ben kaldırımdan gitmem yoldan paşa paşa giderim diyorsan dedim... Ama sana değildi lafım.... Üzerine alınma... Genel konuştum....

Altımda iki teker varsa, trafikte tıkalıysa gene söylüyorum terstende giderim kaldırımada çıkarım.... :cat::cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Sen eğer ben kaldırımdan gitmem yoldan paşa paşa giderim diyorsan dedim... Ama sana değildi lafım.... Üzerine alınma... Genel konuştum....

Altımda iki teker varsa, trafikte tıkalıysa gene söylüyorum terstende giderim kaldırımada çıkarım.... :cat::cat:

işte bu kadar. konu kapansın burda :rendeer::cat:

bu topiğe yazanların hepsinden nefret ediyosun o zaman 3 4 kişi hariç :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
moderatörlerden bu konunun kilitlenmesini rica ediyorum..

alp helal olsun kardeşim topiğin en anlamlı sözü budur işte..:rendeer::rendeer::cat::cat::cat::cat:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar