Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
zorda kalınca görürüm ben sizi..:mrgreen::mrgreen:
Ö.Z.€.R;985267' Alıntı:Kaldırımdan giden motorcumu olur, kaldırımdan motosiklet ile giden soytarıdır.
kim ne derse desin kaldırımı 1 kere bile olsa kullanmamış motorcu yokturbi dşnn istanbulda daracık bi sokakta haziran sıcağında kitlenmiş bi vaziyettesin kafan kaskın içinde buhar olmak üzere arabaların egzoslarından boğulmak zere olman cabası ve ana yola 50 metre var sağındada gzel bi kaldırım var bom boş seni bekliyo kullanmam diyen ya yalan söyler yada o vaziyete dşünce söylediğine pişman olur :queen:
pınar hanım başımdan geçen bi olayı anlatayım sana istanbulda hafif ilerliyen bi trafikte kaldırımı kullanmadım birine çarparım diye ve aralardan manevrayla ilerliyodumki aşık olduğunu dşndğüm bi genç kız bi otobsn önnden karşıya geçerken bende aynı otobsn yanından gidiyodum ve aynı anda otobsn önnde birleştik gerisi malum kız yerde motordan inip kızı kaldırayım derken etraftan elenler beni azarlamaya başladı şimdi konuyla alakası ne diceksin ama yurdumda kimse gitmesi gerektiği yerden gitmiyo o kız erken ulaşmak için 20 metre ilerdeki ışıkları kullanmıyosa ben o kaldırımı kullanırım kimse kızmasın :wiinkk:
ne olursa olsun kaldırımı kullanan ve bunu alışkanlık haline getiren arkadaşları kınıyorum.daha çok şey söylerdimde...........
söyleyebilirsen söyle adamım bak bu kadar adam bazen kaldırımdan gidiyorum demiş. bende ister istemez kaldırıma çıkıyorum BAZEN alışkanlık değil ama eczacı arkadaşlarımın alışkanlık edindiğini biliyorum. o arkadaşımın işinin ciddiyetin sen de biliyorsundur. acilen o ilacın oraya yetişmesi gerekli. belki senin ailenden birisinin ihtiyacı olan ilacı getirmekte olan bir eczacı kaldırımda giderken sana değdi ve sen durdurup hesap sordun. onun için böyle ulu orta kırıcı şeyler söylememelisin. buraya yazdığın mesaj çok ayıpladım. daha çok şey dermiş. neyse kalitemi bozmayım benr:
r: