aa bende Istanbuldanım ne tesadüf...

kanka olmamak için bir neden göremiyorum...hadi olalım...lay la layy...el ele kol kola hobarey..
öğrenciysen orada bir düzen sistem kurmaya çalış...yohmu bizim Türk benzinciler ordada...heryeri ele geçirmişler namıssızlar...pompacı mompacı mehendis mafıa bişi ol oralarda..bi baltaya sap ol...gelme buralara lütfen..
yok yani bi .oklu bağırsak kokoreci senden kıskandığım için değil...

tad yok tuz yok..yarın yok..bugün var...
medeniyet halen na-mevcut...gelmez uğramaz oldu tek dişi kalmış huzur...benim torunlar görcek bu ülkenin refah halini herhalde...bu nüfusla oda zor ya...

ale:
hökümat desen düdük makarnası...

halk desen iç güveysinden hallice...

faizler rant gelir uçurumu hepsi ellerinden öper...aman diyim dostum..kokorec yemeye gelmek istersen vatan senin..bekleriz...
Hava sınırına girdiğin andan itibaren bile uçak türbilansa girer...havası suyu bozuk derler ya o işte...:queen:ne havası yarar ne suyu...sen en iyisi Fırsatlar Ülkesi Komprador Emerikeye kendini emanet et...kurtar kendini yiğidim...biz bu vatanı daha fazla nasıl batırırz diye uğraşmaktayız zaten...

ale:
biraz garip yazdım kusura bakma...hepsi iyiliğin içindi...
en azından bu ülkede yolda yürürken ölmezsin...burda onursuzca bin kere ölürsün orda bir kere...kapişş...sevgi selamlar...
ha bu arada New York da Donald Duck Reşat ARBAŞ abimizi tanırsın herhalde...buralarda motosiklet camiasında çok tanınır...onlada ahbaplığımız var...senle 2 oldu...pardon Motor Delisi sitesinde SLOWAKAN nickli Kanadalı bir öğrenci arkadaşım daha var yazışır dururuz..3 olmuş...
byyy...:rendeer: