Öncelikle tüm arkadaşlara teşekkür ederim.Kusura bakmayın cevap yazamadım,ağır gripten antibiyotiklerle kurtulmaya çalışırken anca yazma fırsatı bulabildim.
geçmiş olsun...antibiyotik hikaye...bak ben şunu kullandım..ağır gribal grip ve burun akıntısı ertesi güne kalmadı...çok etkili ama yan etkisi fazla...aşırı uyku veriyor...ve kalp çarpıntıları yapıyor...şeker hastalarına yasak...Amerikada yasaklandığını duydum...ilaç limon aromalı toz...ılık suda içiyorsun...adı tylol hot...bi sor eczaneye...belki işine yarar...çok etkili...limonata gibi içiyon...:cat:
http://www.nobel.com.tr/urunimg/Tylol_hot_kutu.jpg
mete_han arkadaşım,güzel yorumun için sanada ayrıca teşekkür ederim,soruna gelince naçizane yanıtlamaya çalışayım.Öncelikle senin boyutlarında birisi için biraz ufak kalacağı aşikar.kusura bakma
bende PANDA sınıfında olduğumun farkındayım...AYU nun kuzeni panda...
125-150 cc küçük hacimli,vitesli commuter yada sport sınıfına gelince;burada MALESEF üreticiler piyasaya bu cc de motor sokmuyorlar yada sokamıyorlar.
yani bu demek oluyorki küçük cc pek yok...
Avrupada olan birçok ufak cc makina burada yok.Misal cbr125 vs.Burada da tartışma konusu oluyor bu olay çünkü sport tarzına adım atacakların başlangıç motoru olarak göz atabilecekleri seçenekler çok az.Bu gerçeğin ışığında Ninja ex250r nin pek fazla rakibi olmadığını söylemek zor olmasa gerek.Onun dışında Kymco SYM ye yetkili bayilerde rastladım ama yollarda hiç görmedim.hyosung ise gt250r ve 600r ile piyasada.
peki senin eyaletde en çok tercih edilen veya edildiğine şahit olduğun scooter..cruser ..chopper.. ss ve sport tourıng nedir...cidden öğrenmek isterim...vaktin olursa yaz lütfen..
Bu arada şunu da belirtmeden geçemeyeceğim;motorsiklete ayrılan bütçeyle çok rahat sağlam otomobil alınabilir burada.
o zaman araba fiyatları çok düşük orada..nedense...
Neden düşük cc motor yok sorusuna verebilecek bir cevap düşündüğümde aklıma hemen işin mali portresi geliyor tabi.Bilindiği üzere türkiyede önceden büyükler satılmaz diye düşük cc makina getirmeyen üreticiler,son birkaç senedir bazı 125-250cc arası makinaları piyasaya sokarak nabız yokladılar ve genel itibariyle olumlu geri dönüş aldılar.Burada da üreticilerin aynı politikada olma ihtimalleri yüksek.Amerikalıların genel olarak ebatlarının yukarda olması ve özellikle BÜYÜK MAKINE merakı üreticilerin piyasaya düşük cc motor sokmamasını sağlayan gerekçelerden diye düşünüyorum.
evet...obez bir toplum olduğu...obezlerin toplumun önemli bir kısmını kapsadığını okuyorum..aslında bu tip ağır kilolu insanlar genelde yürümeyi tercih etmezler...benim gibi motosiklete ihtiyac duyarlar veya tembellik yaparlar...yani şişkoları düşünerek küçük cc makina orada daha fazla olmalı tezim yanlış...
Biraz iyileşeyim birkaç resim daha ekleyeceğim nasipse.Herkese kazasız belasız yolculuklar dilerim.Selametle.