bilgi olsun diye sööledim, vurma başını duvarlara:wiinkk:
tepkisel olmayalım dimi, paylaşımda bulunuyoruz burda:cat:
sağol eyvallah dostum :cat:
bilgi olsun diye sööledim, vurma başını duvarlara:wiinkk:
::xs06::::xs06::::xs06::::xs06:: honda today keeway hurricane tek gecerim daha hızlısının oldugunu dusunmek bile istemiyorumHayabusa'nın ardından hangi motor alınabilir... Bi bakalım... Hmmmm....!
Suzuki AN125??
Mis gibi, hem benizini kokluyor, hem de balkonun altına atabilirsin. Yok çalarlar dersen al kucağına eve çıkar... Yasal hız sınırına kadar hız da yapıyor. Daha iyisi Şam'da kayısı...
"AN125, artık ben oldum diyenlerin motoru. Son nokta.."
Ducati 1098 RR sana yakışır ama bu işler malum bütçe ve nefes işi sadece
beğenmek yetmiyor,bizim hayalllerimizde masamızda maket ve duvarımızda poster...
ben o hayabusayı google da fotograf ararken gordum gibi geliyo bana ama neyse...
şu anda param olsa 600rr alırdım
600 luk alacaktim aslinda efendy_iso kurbagasi biniooo..:mrgreen:
sivrilme hemen sivrilmeeeebilgi olsun diye sööledim, vurma başını duvarlara:wiinkk:
Hayabusa'nın ardından hangi motor alınabilir... Bi bakalım... Hmmmm....!
Suzuki AN125??
Mis gibi, hem benizini kokluyor, hem de balkonun altına atabilirsin. Yok çalarlar dersen al kucağına eve çıkar... Yasal hız sınırına kadar hız da yapıyor. Daha iyisi Şam'da kayısı...
"AN125, artık ben oldum diyenlerin motoru. Son nokta.."
bende bir an korkmuştum 1000lik alıcak diye.. Parası yetmedi600 luk alacaktim aslinda efendy_iso kurbagasi biniooo..:mrgreen:
Kelimelerin kifayetsiz kaldığı bir durum bunedenle sadece resmini koyuyorum geriri size kalmış![]()
srad 1000 den başkası paklamaz seni, biraz da sese viraja ve devire doyarsın..:wiinkk:
olmadı birazcık yüklersin, hayabusalarla oynarsın:cherry:
zıverbey bu arada sen bana çok yakınsın herneyse1000 lerin çoğu hayabusuyı kalkışta tokatlıyor ama naber :mrgreen: ondan sonra ne alsın yanı zaten ağırlıgıyla bır dunya uğraşmıstır motorun bence daha hafıf ve gene fenaa bı motor alması lazım diye şahsi görüşümü sunuyorum artı suzukının vırajları ve güvenliği tartışılmaz bende var diye söylemiyorum
![]()