Yamama R1 Müthiş klip.

eleman kendi grenajlarını bile sökmüş:queen:

erotik bir hava katmış

söylemek istemem..şeytan kulağına ama bu adam fazla yaşamaz.çünkü yaptığı hiçbir şov kontrollü değil..acemilik çok var üstünde..böle giderse.........

bu kliptekileri bizim caddeci genclik bile yapmaz oldu artik. bi ara kisa bi drifti vardi, onun disinda hicbir numarasi yok. ciplak vucuda deri ceketle pozlar filan da tam liselim havasi katmis. amerikalinin "poser" dedigi cinsten, gercek motorcu bu degil.

ozel sovlar ve yeni lastik alindigi icin eskiyi kullanmak disinda her tur lastik yakmaya da mantikli bi insan karsi cikmali. ortaokuldaki cocuga manetleri ogret cocuk da yakar o lastigi, bu yetenek degil.

güzel klipmiş ama başında elemanı görünce nedense vefat ettiğini düşündüm ama değilmiş çok şükür.güzel klip,rammsstein-mein-teil da ii gitmiş.

kılpte tek hosuma gıden yer var o da muzıkle bırlıkte devır saatının sona dayanması.:bounce:

ben diyorum adam niye trafigin tersine tersine gidiyo, meger Kıbrıs mış:) eleman sadece soyunmamıs bi de yaşını yazmıs..

Alexious falan filan 21 years old...:queen:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
söylemek istemem..şeytan kulağına ama bu adam fazla yaşamaz.çünkü yaptığı hiçbir şov kontrollü değil..acemilik çok var üstünde..böle giderse.........

Hadi ya!!!:)

Bu mu acemi?
Ustası nası oluyo bunun?

bu kliptekileri bizim caddeci genclik bile yapmaz oldu artik. bi ara kisa bi drifti vardi, onun disinda hicbir numarasi yok. ciplak vucuda deri ceketle pozlar filan da tam liselim havasi katmis. amerikalinin "poser" dedigi cinsten, gercek motorcu bu degil.

ozel sovlar ve yeni lastik alindigi icin eskiyi kullanmak disinda her tur lastik yakmaya da mantikli bi insan karsi cikmali. ortaokuldaki cocuga manetleri ogret cocuk da yakar o lastigi, bu yetenek degil.

Siz de beğenmemişsiniz demek.
Ulen yaşasın Türk motorcuları be!
Demek ki bizimkiler daha iyi.:cat:
:p

ben diyorum adam niye trafigin tersine tersine gidiyo, meger Kıbrıs mış:) eleman sadece soyunmamıs bi de yaşını yazmıs..

Alexious falan filan 21 years old...:queen:

Sanat için soyunurum.
Ama öpüşmem...:p

HRC

çocuk lego gibi söküp takıyo aleti en çok ilgimi o çekti.

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Bence cok itici goruntuler, kisisel fikrimdir.

Bir insan bu kadar kro olur. Ne bicim pozlar oyle yaa , deri cekketten vucut pozlari motorunu evinin salonunda tamir ediyor , hangi ulkeden oldugu hic onemli degil ama o motorun beygir sayisinin yarisi kadar bile IQ yok bu adamda bu kesin. Kim tum dunya motorcularinin dilene dusecek kadar boyle salak bir video ceker ki.

adam motordadn çok kendi cıbıldak videosunu çekmiş gibi geldi bana.......

Reklam kokan hareketler bunlar , motoru kullanarak kendi reklamını yapmış genç.

yaptığı birşey yok tek bildiği lastik yakmak bunun için R1 olmasına da gerek yok herkes yapabilir.Hiçbir show tarafıda yok yani çok saçma olmuş özellikle motosikleti söküp yeniden aynı parçaları takması ilginç olmuş.videonun tek güzel tarafı R1 ve mavi ledli farları

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
oh ne güzel vala iyi o zaman bende öle bı klıp cekeyım nede olsa vucut da var :)

Bence klip şov amaçlı çekilmemiş..

R1 olsun çamurdan olsun kanmıca....

Baba parasıyla makina sahibi olunca yapılacak hareketler daha
bir acemice olur...Niye mi? Çünki emeğinle aldığın bir makinayı,
ustaca kullanmak için çaba sarf eder ve lastik yakmaya ancak eski
lastiği değiştirmek için yapar (mı) ..Bence onuda yapmaz..

Makina kalite fakat çocuk ve yaptıkları kalite değil...Ne öyle artistik
pozlar...İnek yalamış gibi duran saçlar...Kıl olurum ha böyle cinslere..

R1 fevkalede güzel bir engel-eye far takılmış...
İnce bir ayrıntı daha...

O laptopu makinaya takıp chip-tuning havasıda bana yalan gibi geldi..boş..

.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar