ayshegül iptal yaşasın frdndl :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kızım sen de hemen tav oluyosun :mrgreen: Güya ben de seni enduroya ikna ettiydim.. :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun yeni nickin :rendeer: Ben de seni Ayşegül biliyordum ya :cherry:

Düşünsene günün birinde tanışırsak toplandığımız cafede ben hala Ayşegül arıyor olacaktım :p

Kızım sen de hemen tav oluyosun :mrgreen: Güya ben de seni enduroya ikna ettiydim.. :p

:cherry:
yok merak etme 600rr ı satıp isoyla beraber baska motor alcas cros die düşünüyos bakalım ama kısmet :wiinkk:

Hayırlı olsun yeni nickin :rendeer: Ben de seni Ayşegül biliyordum ya :cherry:

Düşünsene günün birinde tanışırsak toplandığımız cafede ben hala Ayşegül arıyor olacaktım :p

:queen::queen: adana mt de toplantılara gelenler dışında herkes beni aysegül biliyodu yanlız değilsin merak etme :wiinkk:
neyse yaws herkeşler öğrenmiş oldu adımı sanımı :p

Son düzenleme:
Beni de herkes dişi biliyodu :mrgreen: Anaaaa bunun neresi dişi be tavırlarını görünce tiksindim nickimden.. :queen: Lan nerem dişi benim.. :queen:

yok merak etme 600rr ı satıp isoyla beraber baska motor alcas cros die düşünüyos bakalım ama kısmet :wiinkk:

:queen::queen: adana mt de toplantılara gelenler dışında herkes beni aysegül biliyodu yanlız değilsin merak etme :wiinkk:
neyse yaws herkeşler öğrenmiş oldu adımı sanımı :p

Anaaaa ciddi mi nası kandırdın len çocuu :queen:

Bu arada ben adını biliyodum.. :queen: Toplantılara da gelmedim..:queen:

Beni de herkes dişi biliyodu :mrgreen: Anaaaa bunun neresi dişi be tavırlarını görünce tiksindim nickimden.. :queen: Lan nerem dişi benim.. :queen:

Anaaaa ciddi mi nası kandırdın len çocuu :queen:

Bu arada ben adını biliyodum.. :queen: Toplantılara da gelmedim..:queen:

:queen::queen: erkek gibi bi görüyolar senii:queen:

kasa yapınca soğuduu biras zionla beraber alalım alalım dedik düşünüyooo bakalım :)

sen nerden biliyodun benim adıımııı :silent:

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Tuhaf nicklileri severim, kendi nickimden oturu. :mrgreen:
Yeni nickini gule gule parala. :)

Moderatör (forrap)
Yeni nickin hayırlı olsun Ferda :cat:

Umarım yeni nickin kalıcı ve katılımcı olur :)

saolasın mhrrmkpnr
isonun isteği üzerine değiştirdim sıkıntı yaşicak olursam iso yalvaracak modlara ben oralı bilenem olmam :p:cherry:

Modlar da oralı bile olmaz bence :p Her ruh haline göre nick değiştirilmez ki:p İso bir kaç ton isot yollarsa olur ama :p Ben diyorum bizimkilere ücretli yapalım şu işi diye:p Mesela adam banlatmak isteyenler yatırsın bankaya bi 100 lük,bitirelim o işi :queen: Nick değişimleri,mesaj silimleri(gıcık oldum abi şu mesaja,şunu sil bi zahmet,al şuradan 2 mesaj parası gibi) felan neden olmasın yani :p

(Sende İso nunkini değiştirt bence,gıcıklık olsun :p )

Geyik bir yana,cmylmz gibi olan yeni nickin hayırlı olsun tekrar..:cat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar