cbr 125 mi daha hızlı cbf 250 mi ???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yooo...Ordan öylemi görünüyo.?..... Gayet güzel tartışılıyor..... Hem o konu bitti...Uzatmayalım.... :p

Şu anda konu kim yastık olacak? Kim eşek olacak....?....:queen::queen:

abi bizim bi kokoreç mevzusu vardı noldu o:silent::silent:
karmakomada bahsetmiş zaten yeniden güncelleştirelim o konuyu..:queen:hatta boy kardeşimizi de alalım ortamıza..öle RR kullanmaya benzemez o iş..:queen::queen:

Eşek değil....Yastık yastık......

Ama dedikleri gibi ondan yastık olmaz.....:queen::queen:

kim demiş bakalım. halt etmişler... 62den tavşan oluyo da, ondan niye yastık olmuyomuş. Bal gibi de olur...
Kim di 62 ve türevlerinden tavşan yapan arkadaş gelsin bi de 10 dan yastık yapsın da görün...:queen:

'' japondan koreye transfer olmayalım'' hey millet akın hyosung düşünüyoo !

şşttt ortalığı velveleye getirme be:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Yok öle bişe ben sadece üzüntümü belli ettim...Düşük bütçeyle halim belli 2000model civarı race :wiinkk: bunların içinde zx6r-600f var...Delirirsem srad750 alırım :queen::queen: ondan uzak dururum ya şaka...Kendi adıma ort 7-8bin ytl bütçe ile sağlam bir motor sahibi olurum eş dost vs. vasıtasıyla:cherry: Abilerimiz beni japondan başka motora binmeme müsaade etmez.Ayrıca kore alırsam giremem Daytona Moto Design'a :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

sen bırak koreyı akın abı al 600f zx6r eger onlardan bırını almazsan avazım cıktıgı kadar bagırırım valla akın abıyı sattılar transferettıler dıye valla :mrgreen:

Şu 160-170 yapan mobiletlerin videosunu hangi arkadaş koyacaktı :mrgreen:

mobiletlerin 150-160 yaptığını duymamış oldunuza inamıyorum.tv haberlerine bile çıktı.hiç olmassa you tube ye yazın en az 150 yapanlar çıkacak.doğruluğunu yada yanlışlığını tartışmıyorum.ama yapılıyor.

peki 2 cbr 125 i yan yana eklesek mi cbf 250 yi gecer yoksa tavuk mu yumurtadan cıkar?

cbx 250 twister mı? cbf 250 mi?

aslında ikisini birbirne eklenrsen 300 cc oluyor bide nerdeyse aynı fiyat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Cbf cbryi 5.viteste geçer 6.viteste.............................

HRC

yazıları okudumda gorkemle, darksilence kapıştımı onu merak ediyorum sonucu tahmin ediyorum ama :)

bende yeni konu atıyım ortaya..

Aprilia rs50 mi geçer cbr125 mi yoksa cbf250mi????

arkadaşlar siz iyimisiniz yaa nasıl bi düşünce buu hiç binmedinizmi ikisinede cbf ye3 kişi binicem cbr de 1 kişi olcak cbf 250 yi geçsinn o cbf yi ykarımm arkadaşlarr cbf çok serii neyi tartışıyoruz yaa

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yakında cıbırı r6 yla filan da kıyaslamaya başlayacaklar bekliyorum az kaldı :queen:

CBR'yi mobilyetler gibi çift silindir yaparsak belki geçer CBF'yi:queen::queen:

ha bu arada bazı arkadaşlar CBR'nin 150-155 km hız yaptığını yazmış
benim 150cc'lik mondial scooter'ım da 160-165 km hızı görüyor:queen::queen:
arkadaşlar dalgamı geçiyorsunuz ya CBR bi tarafını yırtsa 150-155 km hız yapamaz

cıbır kendi başına kaç yapabilir? :p konu zaman azımına uğramış lütfen sonra tekrar deneyiniz:p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar