ACİL ..::[MT-İZMİR]::.. PAZAR (Yarın) RAHMİ AMCA Ev Taşımaya Gidiyoruz

uscuk savaşları filminde baş rol Murat abinin olacak sanırım :cherry:
uscuk arası ekmekleri löp löp götürdü mideye valla,maşallah güzel yiyor abimiz:)

Moderatör (forrap)
Gruba yeni gelenler hemen kendini belli ediyor,wallace'ımız Murat ımızın yemek yeme şekline şaşırıyorlar tabi,bizde ilk zamanlarda garipsemiştik ama zamanla alıştık :queen:

Gruba yeni gelenler hemen kendini belli ediyor,wallace'ımız Murat ımızın yemek yeme şekline şaşırıyorlar tabi,bizde ilk zamanlarda garipsemiştik ama zamanla alıştık :queen:

gözünüze dursun be ne yedim ki. alttarafı 1 kg sucuk 3 yarım ekmek, 5 papatya ekmek 12 sosis , 1 litre kola ve b litre de şalgam içtim. ha ayrıca bir kaç bardak da çay. daha yiyecektim ama mangalda ateş kalmadı.:queen::queen:

gözünüze dursun be ne yedim ki. alttarafı 1 kg sucuk 3 yarım ekmek, 5 papatya ekmek 12 sosis , 1 litre kola ve b litre de şalgam içtim. ha ayrıca bir kaç bardak da çay. daha yiyecektim ama mangalda ateş kalmadı.:queen::queen:

ayy yazık ya dönüşde açlıkdan takatin kalmamıştır motor sürmeye, alp_tunayın selesinin altında iki parça mangal sucuk var acil durumlar için yolda yanaşıp ordan ikmal yapsaydın.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
ayy yazık ya dönüşde açlıkdan takatin kalmamıştır motor sürmeye, alp_tunayın selesinin altında iki parça mangal sucuk var acil durumlar için yolda yanaşıp ordan ikmal yapsaydın.

Len nerden gördün sucuklarımı... :bounce::bounce::queen::queen::queen:

mustafa da sucukları takip etmiş,kimde ne kadar nevale kaldı diye çetere tutmuş valla
kimin aç olduğu belli değil yahu :queen::queen::cherry:

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
mustafa da sucukları takip etmiş,kimde ne kadar nevale kaldı diye çetere tutmuş valla
kimin aç olduğu belli değil yahu :queen::queen::cherry:

İstadiği kadar takip etsin... Yedirmem ben usucuklarımı herkese....

:queen::queen::queen:

alp abi bugun gidiorum salona ama adresi ben anlamadım pek sokak numarasını nasıl bulayım ya ben:silent: daha açık bi tarif yok mu yaa

Miss Kolpa alma mazlumun ahını çıkar artçı artçı :) ( sınavda başarılar gerçe adamla senin çenene tahammül edemeyip tamam kardeşim geç geç derler yaa neysee:))

Miss Kolpa alma mazlumun ahını çıkar artçı artçı :) ( sınavda başarılar gerçe adamla senin çenene tahammül edemeyip tamam kardeşim geç geç derler yaa neysee:))

ya sen ne GICIKsın :) başarılar dilemişsin ama umarım ters tepiklemez :queen: senin gibi bi partner çıkmasında karşıma mazallahh bittiğim an :sunny:

Son düzenleme:
Ebuushhh...ellerine sağlık..ne güzel olmuş fotolar..Fotomuhabirimiz bizim..:)

Moderatör (forrap)
Niye öyle diyosunuz arkadaşlar,günlük 0,03 mesaj bence hiç fena sayılmaz :queen:

Tüm Mesajlar: 26 (Ortalama 0,03 günlük mesaj)

hahahaha evet evet az ve öz "0,03" :) Kolay değil bukadar az mesajla bukadar popüler olmak karizma diyorlar buna arkadaşlar:)

Ulen bin tane fotoğraf çektiniz nerde bunlaar bidahakine kendi makinemi getirecem huleeyyn...Kolpa gördüğün gibi artçı sıkıntısı yaşamıyorsun kardeşim aldırma sen onun bunun kaprisine (duyurulur)

rotcum 999 tane fotoğraf koyabildim:wiinkk: kusura bakma!ama bininci kimde bilmiyorum....:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar