Gruba yeni gelenler hemen kendini belli ediyor,wallace'ımız Murat ımızın yemek yeme şekline şaşırıyorlar tabi,bizde ilk zamanlarda garipsemiştik ama zamanla alıştık :queen:
gözünüze dursun be ne yedim ki. alttarafı 1 kg sucuk 3 yarım ekmek, 5 papatya ekmek 12 sosis , 1 litre kola ve b litre de şalgam içtim. ha ayrıca bir kaç bardak da çay. daha yiyecektim ama mangalda ateş kalmadı.:queen::queen:
ayy yazık ya dönüşde açlıkdan takatin kalmamıştır motor sürmeye, alp_tunayın selesinin altında iki parça mangal sucuk var acil durumlar için yolda yanaşıp ordan ikmal yapsaydın.
Len nerden gördün sucuklarımı... :bounce::bounce::queen::queen::queen:
mustafa da sucukları takip etmiş,kimde ne kadar nevale kaldı diye çetere tutmuş valla
kimin aç olduğu belli değil yahu :queen::queen::cherry:
Miss Kolpa alma mazlumun ahını çıkar artçı artçı( sınavda başarılar gerçe adamla senin çenene tahammül edemeyip tamam kardeşim geç geç derler yaa neysee
)
Ulen bin tane fotoğraf çektiniz nerde bunlaar bidahakine kendi makinemi getirecem huleeyyn...Kolpa gördüğün gibi artçı sıkıntısı yaşamıyorsun kardeşim aldırma sen onun bunun kaprisine (duyurulur)