St&kanuni ( Hyosung )fiyat Listesi Açıklandı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iğrenç ya üstünde kanuni yazıyor :mrgreen: hadi geçmiş olsun gerçi hayırlı olsun ama ben sırf kanunı aldı dıye bu motoru almazdım :D

yorumsuz....!!! unutmayınkı kanunı kapısını calan 3 japonda vardı.............
tercıh meselesı

Kanuninin bazı güvenlik sorunları var :))

Başlıktaki resimleride ordan aldım

hayır resmı ıncelemeden sordum. cunku bızler gırıslerde sıfre ıle gırerız. ve unvanlarımız resımde gorulu. ayrıca zaten su an yayınlanmamasının sebebıde guvenlık asamaları henuz hazırlıkta.

ayrıca benım ben dıyen unlu markalarda bu yokken onlıne calısıp hesaplara bakmak,sıparıs vermek,duyuru almak,kendı ıcımızde formlara yazmak,haberlesmek bır baska zevk varmı acaba 3 japonda bu merak ettım.

heh unvanda gormeyınce olabılır. ama bılgılendırıcem hatırlatman ıyı oldu. sandımkı dergılerde bu resımler vardı ordan aldın. cunku orda tum bılgıler var ve su an son kullanıcıya acık degıl.

iyi surprız oldu bır bayımız dahamı var dedım bı an :cat:

Son düzenleme:
yorumsuz....!!! unutmayınkı kanunı kapısını calan 3 japonda vardı.............
tercıh meselesı

hayır resmı ıncelemeden sordum. cunku bızler gırıslerde sıfre ıle gırerız. ve unvanlarımız resımde gorulu. ayrıca zaten su an yayınlanmamasının sebebıde guvenlık asamaları henuz hazırlıkta.

heh unvanda gormeyınce olabılır. ama bılgılendırıcem hatırlatman ıyı oldu. sandımkı dergılerde bu resımler vardı ordan aldın. cunku orda tum bılgıler var ve su an son kullanıcıya acık degıl.

iyi surprız oldu bır bayımız dahamı var dedım bı an :cat:

Resme dikkatli bakarsan OTURUMU KAPATIN Yazısını göreceksin :queen:

Dur bikaç ressim daha koyayım sana

ben yaslı bır adamım atlamıs olabılırım ıdare et.. ama bayıı veya servıssen yayınlama derım yınede sen bılın.
şimdi inceledim.evet cıkıs var ama baslıklar eksık bır cok uygulamamız orda yok.

Son düzenleme:
yakut36 peki sevisler konusunu ne yapmayı düşünüyorsunuz. Mevcut servis ve ustalarınızla bırakın hyosung'u hondanın dispiritör firması olsanız nafile. 80 ilde servis açmak yerine 50 ilde açın ama saglam servisler olsun inanın ozaman bukadar ugraşlarınıza değer. Diğer durumda çabalarınız boşa gider.

harbıturk senın resımler gelmedı.. sonra bakarım bıraz daha kalırsam bırılerı benı bogacak .-)) kacmak lazım.. 23:31 oldu saat.

Sipariş ekranı

By harbiturk

Ödeme ekranı

By harbiturk

Arkadaşlara aslında daha fazla bilgi verebilirimama herkes beni kanuni bayisi yada servisi sanacak

Aslında düne kadar kanuni aldığına alacağına bin pişman birisi idim almamaya neredeyse yemin etmiştim

Ama zamanla düşünceler değişebiliyor

Hyo olayı gündeme gelince fikirlerim yumaşadı

Üstüne birde bu sistem 10 numara geldi

yakut36 peki sevisler konusunu ne yapmayı düşünüyorsunuz. Mevcut servis ve ustalarınızla bırakın hyosung'u hondanın dispiritör firması olsanız nafile. 80 ilde servis açmak yerine 50 ilde açın ama saglam servisler olsun inanın ozaman bukadar ugraşlarınıza değer. Diğer durumda çabalarınız boşa gider.

evet ıyı soru.marten1907 acmıs oldugu baslıga yazdım. su ankı kanunı bayılerı ST KANUNI bayısı servıslerıde ST KANUNI servısı olamayacak. yeterlılıklerı olanlar bellı onlar sadece st bayı ve sevısı olacak adette 50 ıle sınırlı. tercıh oncelıgı olabılır bayılerın servıslerın ama ınanın hepsı olamayack. ben sanslıyım ılımde cok ıyı bır ustam var yuksek cc lerde uzman bu bılındıgı ıcın kabul gordu. bızım ıcınde teklıfımız 2007 ekımınde onaylandı. yanı formlarda bu konular yokken bız konusup hazırlık yapar fıkır alısverısınde bulunurduk fırmayla.

umarım bosa gıtmeyecek. cok ozen gosterılıyor fırma profesyonel yonetıcılerın eslıgınde bu kararları alıyor. bu yonden bende rahatım cunku basarı caba ve ugrasıyla gelecektır. bunu kauralkan ıyı hesaplıyor sıze yansımasını beklemek gerek.

sistemı daha once anlattım. ama madem bayı ve servıs degılsın senı kutluyorum
ama resımden baktgım kadar bızım sayfadakı detaylar fazla yınede bu sayfalara ulasbılıyorsan tebrıkler. ornek arac ıslemlerı yok,raporlarv.s v.s senı kutluyorum en azından soyledıklerımın teyıdı oldu ben bu sayfamı sıfreyle gırıp yayınlamazdım. sahsen

Son düzenleme:
ama su olabılır bu ekran son kullanıcılara aıt olabılır. cunku bızım ekrandan farklı deneme ıcınde acık bırakılmıs olabılır neyse sonucta gorundu en azından bu sısıtem 10 numara ve benım ben dıyen hıc bır motosıklet fırmasında yok buda bır basarı kuralkandan kullanıclara hedıye. tabı bayılerede servıslerede

belkı oyle ama bu ıstede vardır bır hayır. bana soruldugunda sadece KANUNI olsun demsıtım ama detayları bılmedıgımızden bu uygun gorulmus ıslevı ve ıcerı ıyı havasıda degıl mutevazı olsun sızı memnun edelım yeter

23,59 olmus saat ufff gec kaldık yıne fırca yıycez yarın hayırlı aksamlar dılerım tum katılımcılara

Son düzenleme:
slm arkadaşlarrr.9 mart pazar günü pikniğe gidioruz.sapancaya buluşma yerimiz izmit halkevi petrol önü saat 11 de (konu başlığı açtık fakat çıkmadı)bütün mt li dostları beklıoruzzz

slm arkadaşlarrr.9 mart pazar günü pikniğe gidioruz.sapancaya buluşma yerimiz izmit halkevi petrol önü saat 11 de (konu başlığı açtık fakat çıkmadı)bütün mt li dostları beklıoruzzz

bu ne ya her topiğe bu atılırmı :farao:

Arkadaşlar enjeksiyon büyük ihtimal ekonomik olsun diye takılmıştır. Performans isteyen olursa Karbüratörlü tercih etsin derim. Enjeksiyonlulara özel kit takılarak ayarlana bilir ama Enjeksiyon tipide önemli... Hayırlı uğurlu olsun madem öyle... Umarım Kuralkan,Kanuni,STkanuni bu sene Başarılı olur ve bizlere yardımları dokunur.

bu fiyatlarla 2. elde pek düşüş yaşanacağını sanmıyorum tanıtım lansmanı için belirgin düzeyde bir indiri ile piyasaya çıkacağını düşünmüştüm kanuni bazı modelleri global'dan daha yüksek tutmuş buda bana ilginç geldi

Evet abı valla bende bınmem ne Bi kere adı cıkmıs Kanunı nın o dusunsene motorun markası ne sorcaklar Kanuni dedın mı yalan oldun :pBu arada o fıyatların oldugu kısma isteyen üye olup girebiliyor bende girdim...Harbiden de parantez içinde (Hyosung) yazmıslar.İyi cesaret .

Son düzenleme:
Kanuninin bazı güvenlik sorunları var :))

Başlıktaki resimleride ordan aldım
sana site guvenliğini emanet etsinler bence
96 veya 97 senesinde mz almaya gidiyorken kahvede mz i kanuni almış diye haberi gorunce şok oldum arkadaş geldi hadi gidelim dedi ben yok o motor artık alınmaz dedim haberi gosterdim dediğimde çıktı bir suru problem yaptı şimdi teknoloji ve devir degişti bu saatten sonra ne olur beklemek gerek ama zx 250 dunyadaki gibi hyolardan ucuza çıkarsa kanuni resmen yandı hyo lar 29 bg zx 33 bg hyo çok hantal gorunuyor ilk bakışta zx e gore yoldada arkasında kalacağınada inanıyorum ileride goreceğiz ne olur ne olmaz diye şu anda tek soyleyebileceğim tek kanunilerdegil 08 hyolarda enjeksiyonlu olabilir bu ayrıntı çok fark ettirebilir

sana site guvenliğini emanet etsinler bence
96 veya 97 senesinde mz almaya gidiyorken kahvede mz i kanuni almış diye haberi gorunce şok oldum arkadaş geldi hadi gidelim dedi ben yok o motor artık alınmaz dedim haberi gosterdim dediğimde çıktı bir suru problem yaptı şimdi teknoloji ve devir degişti bu saatten sonra ne olur beklemek gerek ama zx 250 dunyadaki gibi hyolardan ucuza çıkarsa kanuni resmen yandı hyo lar 29 bg zx 33 bg hyo çok hantal gorunuyor ilk bakışta zx e gore yoldada arkasında kalacağınada inanıyorum ileride goreceğiz ne olur ne olmaz diye şu anda tek soyleyebileceğim tek kanunilerdegil 08 hyolarda enjeksiyonlu olabilir bu ayrıntı çok fark ettirebilir

enjeksiyonlu modeller sadece S&T KANUNI de var. bu modellerı sadece kanunı getırebılecek. hep soledım ve yazdım cok ıddıalı olacak ama belkıde hyo hıc getıremeyecekler. aslında bızde bunun bılgısı var ama acıklamayı fırma yapmalı en kesın yol bu acıklamada. dıger motorla kıyaslamaysa olabılır. kullanıcı tercıhı derım hep

Evet abı valla bende bınmem ne Bi kere adı cıkmıs Kanunı nın o dusunsene motorun markası ne sorcaklar Kanuni dedın mı yalan oldun :pBu arada o fıyatların oldugu kısma isteyen üye olup girebiliyor bende girdim...Harbiden de parantez içinde (Hyosung) yazmıslar.İyi cesaret .

parantez ıcınde hyo yazıldı ama bılınkı bızım lsıetelerde hyo adı hıc gecmıyor bunun sebebı anımsatmadır. yenı marka ve ımajı oturuduktan sonra onuda gormeyeceksınız.

asya motor kullanıcısısın onlrdada ıyı cesaret var

Son düzenleme:
650 GV enjeksiyonlu modellerde Kanuni daha düşük fiyat uygular diye beklerken, fiyatları uçurmuş sayın Kanuni! Tebrik ediyor, yüksek fiyatlı kanuniye başarılar diliyor ve vergi oranları en az bizim kadar yüksek olan İngilterenin EFI (elektronik enjeksion) 650 GV modelinin tüm vergi ve plaka dahil anahtar teslim fiyatını ve özelliklerini aşağıda veriyorum.
Not1: enjeksiyonlu GV 650 modeli 80 beygir olarak üretilmiş.
Not2: ABD'de bu fiyat çok daha düşük (önceki model için)

Price
£5,049 * (X2.430 YTL= 12.269 YTL) (Karbüratörlü model ise 4.999 sterlin)

Engine System: Liquid Cooled DOHC 4 Valve
Starter System: Electric
Displacement: 647cc
Fuel System: Electronic Fuel Injection
Power: 80hp @ 9000rpm
Cylinders: V-2
Drive: Belt
LxWxH: 2430x840x1150mm
Ground Clearance: 160mm
Dry Mass: 218kg
Gears: 1 down, 4 up
Brakes: Double Disc Front, Single Disc Rear
Tyres: 180/55-ZR17 Rear, 120/70-ZR18 Front
Fuel Tank: 16 Litres
Seat Height: 705mm

650 GV enjeksiyonlu modellerde Kanuni daha düşük fiyat uygular diye beklerken, fiyatları uçurmuş sayın Kanuni! Tebrik ediyor, yüksek fiyatlı kanuniye başarılar diliyor ve vergi oranları en az bizim kadar yüksek olan İngilterenin EFI (elektronik enjeksion) 650 GV modelinin tüm vergi ve plaka dahil anahtar teslim fiyatını ve özelliklerini aşağıda veriyorum.
Not1: enjeksiyonlu GV 650 modeli 80 beygir olarak üretilmiş.
Not2: ABD'de bu fiyat çok daha düşük (önceki model için)

Price
£5,049 * (X2.430 YTL= 12.269 YTL) (Karbüratörlü model ise 4.999 sterlin)

Engine System: Liquid Cooled DOHC 4 Valve
Starter System: Electric
Displacement: 647cc
Fuel System: Electronic Fuel Injection
Power: 80hp @ 9000rpm
Cylinders: V-2
Drive: Belt
LxWxH: 2430x840x1150mm
Ground Clearance: 160mm
Dry Mass: 218kg
Gears: 1 down, 4 up
Brakes: Double Disc Front, Single Disc Rear
Tyres: 180/55-ZR17 Rear, 120/70-ZR18 Front
Fuel Tank: 16 Litres
Seat Height: 705mm

OTV 650cc de %37 gumruk vergılerıde turkıyede daha fazla ek olarak solıyım

Ayni fiyata 2. el tertemiz bir japon almak varken, bu kadar parayi bu motorlara kim verir ben anlamiyorum. :silent: Bu benim sahsi fikrim tabi...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar