St&kanuni ( Hyosung )fiyat Listesi Açıklandı

Hayırlı uğurlu olsun ne diyelim. İnşallah her şey yolunda gider. Ninja 250R GT250R den daha ucuz olacak deniliyordu... Yoksa tahminmiydi ?? Ben bu fiyatlarla zor motor yükseltirim. 125cc de kalırız heralde. Olmadı 2zamanlı alırız. :cherry:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
S&T KANUNI bayısı olarak

fiyatları baska bır konu baslıgında daha once yazdım resımde atmıstım. fiyatlar yakın olabılır. S&T KANUNI modeller enjeksıyonludur. bılgınız olsun. ayrıca www.stkanuni.com.tr web adresidir. su an yayın baslamadı. onlıne yedek parca taleplerı ıcın hazılranıyor. cok ıddıalı olacak ama bu modellerın harıcınde kımse motor getıremeyecek. hyo kullanıcılarıda merak etmesın on bılgı vereyım garantılerde yedek parca ıhtıyaclarıda KURALKAN karısılayacak. dıyım sımdılık bu kadar.

syg

GV250 Ye çok fena yazıldım ama ikinci el istiyordum şimdi sen enjoksiyon mevzusunu ekledin mecburen sıfır alacaaazzz:) Acaba performans ve yakıtta farkı çokmudur Bu konuda baylere bir bilgi verildimi

teknık bılgıler net olarak almadım sonuc olarak yakıt tassarufu olacak ama tam emın olunca daha dogrusu yayınlanan bıulgılerı gorunce yazarım.

Tamamda bu fiyatları önceden biliyorduk Bir garip yolcu nickli dostum yayınlamıştı

kaynak nerden?

GV250 Ye çok fena yazıldım ama ikinci el istiyordum şimdi sen enjoksiyon mevzusunu ekledin mecburen sıfır alacaaazzz:) Acaba performans ve yakıtta farkı çokmudur Bu konuda baylere bir bilgi verildimi

al bendende okadar tamda bir ikinci el alirim derken bu haberler can yakti

birde bayii kardesim yeni urunler nezaman vitrinde olucak bilgin varmi fuarimi bekliycez

yakut36 benim de sormak istediğim birşey var. ST&Kanuni'ler enjeksiyonlu eski Hyo'lar böyle değil. Hyolarda olan ama enjeksiyonlularda olmayan bir parça var mı ve bu parçanın ileride gelmesinde sıkıntı olur mu ne dersin?

bu arada genccag'a mesajım

maılınızı aldık VIP davetıyenız yollanacak yarın.

yakut36 benim de sormak istediğim birşey var. ST&Kanuni'ler enjeksiyonlu eski Hyo'lar böyle değil. Hyolarda olan ama enjeksiyonlularda olmayan bir parça var mı ve bu parçanın ileride gelmesinde sıkıntı olur mu ne dersin?

enjeksıyonlu modeller yenı uretım eskıler boyle degıl teknık olarak uyarmı bılmıyorum servısten sormam gerek. ama sanırım yedek parcada sıkıntınız olmayacak hatta yenı onlıne sısıtemde sız parcanızı onlıne katalogda secıp,teslım alacagınız bayııde secıp,kredı kartıyla odeyıp parcanızı ılgılı bayı veya servısten teslım alacaksınız.eskı yenı hyo parca sıkıntısı olmayacak.

biz bayıı olarak bu onlıne sısıtemı kullanıyor hatta st kanunı motor sıparıslerımızı ordan gecebılıyoruz. gectımde sıparıslerı. bayısı oldugum ılde tum meraklı dostlar bekler. 05 mart gırısı yapılıyor. fuar sonrasıda satısa cıkar.erkende olabılır.

Son düzenleme:
bu aralar ozellikle motobike ta devamlı kuralkanın ve getirecegi hasquvarna modelinin tanıtımı (reklamı degil !)var dikkat ettinizmi

Süper Moderatör (BBRR)
Üzerinde hyosung yazan civata dahi türkiyeye getiremez denen kanuni fiyat açıklamış ... şu iş bi temize çıksa

bu aralar ozellikle motobike ta devamlı kuralkanın ve getirecegi hasquvarna modelinin tanıtımı (reklamı degil !)var dikkat ettinizmi

onlarda pıyasanın altını ustune getırmek ıcın ugrasıyorlar 125cc lık racıng yaparlar stajer ehlıyet gelıyorya

Üzerinde hyosung yazan civata dahi türkiyeye getiremez denen kanuni fiyat açıklamış ... şu iş bi temize çıksa

hyo yazmasına gerek yok muslugun bası st kore. ayrıca onada gerek yok 2009 da daha buyuk surprızler var.temıze cıktı zaten bastan berı soledım ınanan olmadı yada haklı olarak ıcınde olmadıkları ıcın guvenemedıler. onemlı olan bundan sonrası. fıyatları epeyıdır bılıyorduk ama yayınlamak pek dogru degıldı hatta daha ozel bılgılerımız ama var fazla ıddıalı olacagı ıcın yazmadım

12.000 ytlde hyo ya vermek acaba deyermi ya ??

işte bu tercih meselesi.renkler zevkler tartısılmaz dıye sozun oldu yer sızın dedıgınız. tercıh sızın

Son düzenleme:

Bende en az senin kadar önyargılıydım ama şimdi cok daha sıcak bakıyorum

Kuralkanın getirdiği yedek parça sistemi cok cok cazip

Parçayı katalogdan online olarak aipsriş ediyorsun, ödemesi ve kargo ücretini kredi kartı ile online ödüyorsun teslim almak istediğin bayiden gidip alıyorun.

Böyle bir sistem benimgibi kendi tamirini kendi yapmayı sevenler için cok ideal

Ayrıca yıllardır motosiklete binen biri olarak elimde parça dükkan dükkan tamirci tamirci dolaşıp üstüne üstlük kazık yemekten bıktım

Bu durumu büyük bir avantaj olarak görüyorum

By harbiturk

onlarda pıyasanın altını ustune getırmek ıcın ugrasıyorlar 125cc lık racıng yaparlar stajer ehlıyet gelıyorya

125 cc hazırlıgı var ama bızelyanı bayıı olarakta bu bılgıye ulasamadım henuz.
ama bu gucte turkıyede uretım planlaması bıle hazırlık asamasında

harbı turk bu sayfaya nasıl ulastın ???:))))

Son düzenleme:
iğrenç ya üstünde kanuni yazıyor :mrgreen: hadi geçmiş olsun gerçi hayırlı olsun ama ben sırf kanunı aldı dıye bu motoru almazdım :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar