Motosiklet Fuarına Gitme Nedeniniz Nedir...

Motosikleti
Dl650vstorm
fuara gidicem çünkü orda kimse,
lan oğlum ne motoru
bırak yaa şeytan aracı
araban var ya motoru naapcan
ya düşürür öldürür ya üşütür öldürür
motor tehlikeli
gibilerden konuşmuyo herkez ben kafada (eh güzel mankenlerde cabası) daha ne olsun:queen:

Elazığ Motosiklet ve Motor Sporları Kulübü Derneği olarak (Motosiklet23/Moto23) 10 kişiye yakın bir arkadaş grubuyla geleceğiz fuara, inşallah.

Ben ve doktor Cenker, hanımları da yanımıza alacağız bu gezide.

Niçin geldiğimize gelince :

1- Dünyanın en güzel şehri olan İstanbul'da gezmek, küçük bir tatil kaçamağı yapmak,

2- Sanal alemde merhaba ettiğimiz (mete_han gibi ) pek çok motsikletsever arkadaşla bizzat tanışabilmek,

3- Motosikletleri ve aksesuarları yakından görmek, imkanlar ölçüsünde bir iki aksesuar almak,

4- Motosiklet düşkünü biri olarak o havayı sizlerle teneffüs edebilmek.

BUDUR bee abiii şiir gibi aktınız gittiniz waLLahi :)
sizi hemen farkedices sanırım :) o kişiLik sürekli derin nefes aLan bi grupp
her nefesten sonra da OOhhhh misss miss :p

walla ben şööle güsel bi mont almayı düşünüom. he bide benden duymuş olma ama erdinç ve burak fuara karı-kız kesmek için gitceklermiş:queen:

ulen büyük sapuk:p sen mont alcam ayağına kızlar konuşurum diyodun bide bize yıkma sapukluk işini :queen: biz en azından keseriz sen sözlü tacizde buluncan:cherry:valla güvenliğe söylerim seni dışarı atar:queen::bounce:

Benim ve kardeşimin motosikletine aksesuar ve koruma bakacağım,görüşmek üzere arkadaşlar.....Fuar tecrübesi olan arkadaşlar bilgilerini paylaşmasını rica ederim ...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Merhaba Arkadaşlar Özlemişim hepinizi,
Öncelikle kask bakmak istiyorum, sonra yeni motorlara salya akıta akıta bakacam. Araba kredisi yüzünden yeni motor zor ne yapalım.
Mankenlere gelince ee onlarada bakalım dimi. Güzele bakmak sevaptır demiş atalarımız.:) :) Çıkınca nur yüzlü dede olacam

Gaziantep İl Temsilcisi
kask,pantolon,diks kilidi,eldiven,vs...

bu arada gitmişken birde seni göreyım yanında imzali foton bulunsun bakkk:p:p:queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Y

ben fuara gitme nedenimi anlatayım...

Öncelikle fuar beni heyecanlandırıyor...o ihtişam ..Mankenlerin o cirlop duruşları..yolda görüpde yüzüne bakamadığım öyle Mankenler orda bana bi güzel görünüyorki,göz süzüyor ki sormayın..

herkesin aynı arzu ve istekte olması...ama işi bilmeyenlerin sorularıyla stand görevlileri muhtemelen çıldırıyordur... :)[/B]:queen:

Gönül başka ister,dil başka söyler ama gözler başka bakar:)
her türlü motor için fuara gidilir.....

Son düzenleme:
kask,pantolon,diks kilidi,eldiven,vs...

bu arada gitmişken birde seni göreyım yanında imzali foton bulunsun bakkk:p:p:queen::queen:

abi ben barnak basayım...:p

yav topik aldı başını gitti cevazp yazamadım kusura bakmayın siz kaynaşın...:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar