Motosiklet Fuarına Gitme Nedeniniz Nedir...

Sorum bu...

Yeni Modeller İçinmi...(yzf125r..nınja 250 r vs..)

Uygun Fiyata aksesuar almak içinmi..

Yoksa cıbıl cıbıl manken gızlar içinmi irezil...:queen:

niye gidiyorsun kardeşim fuara...:po kalabalığın içine dalma sebebi nedir...aynı makinalar yıllardır Kızıltıprakta bilmemnerde veya yakınında bir bayide var...

ben biliyorum sırf hatun görmek cepten foto çekmek için tipler var...oraya gittiklerinde sanki ilk defa hayatında güzel hatun görmüş gibi salyalara akıtarak 1 saat stant başından ayrılmıyorlar...bazı tipler kıza salak salak sorular sorup yılışıyorlar...bizim gibi grçek motoseverler işte bu izdihamda adım atacak yer bulamıyoruz...(pazar günü özellikle..)

ben fuara gitme nedenimi anlatayım...

Öncelikle fuar beni heyecanlandırıyor...o ihtişam ..motosikletlerin o cirlop duruşları..yolda görüpde yüzüne bakmadığım öyle modeller orda bana bi güzel görünüyorki sormayın..

herkesin aynı arzu ve istekte olması...ama işi bilmeyenlerin sorularıyla stand görevlileri muhtemelen çıldırıyordur...

Bir pazar gününü sırf vakit ölsün diye o mekanda harcayan yer kaplayacak gereksiz tipler fazla olacak...

benim asıl merak ettiğim her fuarda fink atan ÇİN den ithalatcı motosiklete hayata binmemiş distirbütörler...aynı malı 50 farklı damgayla sokmuş işbitirici gümrükcülerin (ki onlardan biride bendim..bir gümrükleme şirketinden çalıştım) işbirlikcileri gözü aç patronlar...onları inceleyeceğim...

devletin koyduğu fon vergisine sebebp olan açgözlü patronları merak ediyorum...bu fuarda olacaklarmı...her ne olursa olsun gözleri paradan başka bişey görmeyen o patronlar için gideceğim...

birde KYMCO nun yeni yarıotomatiği straıght 150 inceleyeceğim...eğer 2750 den açarlarsa rakamı almayı düşünüyorum...benim cbfyi okutursam tabi...Hondadan inip Kymcoya binilirmi demeyin...binerim ben..:p

http://www.kymco.com.tr/html/straight150.html

yzf 125 ve nınja 250 r ıda merak etmiyorum değil hani...:cat:

2008 Martda geldi...hey bee yaşlandık...:p

Bizim zamanımızda fuar felan yoktu...Topkapıda otoparkta açık moto pazarı vardı...en baba mz ler mobiletler vardı... :queen:

Son düzenleme:
Fuara gitme sebebim:

- Yeni başlıyorum ve fuarda aksesuarlarda ucuzluk yapıldığı için ihtiyacım olabilecek ürünleri ucuz fiyata almak
---

- Yeni modelleri görebilmek ve yakından inceleme fırsatı
---

- Uzun zamandır istanbula gitmiyordum birazda onun hasreti var, doya doya gezmek istiyorum...

Kardeş Motor Alacam

Bütün motorların resimlerini çekecem

Hepsinin üstüne oturup rıııın rın rııııınınınn yapacağım

Hatunları çaktırmadan keseceğim

Pahalı motorlara bakıp güzel hayaller kuracağım

Yetermi

mete abi merhaba.sen bosverde fuarı muarı benim karbüratörü nasıl edicez. uyku girmiyor gözüme valla 10 gündür yatıyor canom motorum. valla gözümü karartıp alıcam bu gidişle 650 ytl ye

bu arada kimse kusuruma bakmasın konuyla bi ilgisi yok ama benim mevzunun

Son düzenleme:
Valla Metocan benim şıkkım d hiçbiri.Benim fuara gitmemin en büyük nedeni hayatım boyunca sahip
olamıyacağım o koca motorlara binipte hayal kurmak ve keyfime keyf katmak bir Hondaya atlıyom bir
Yamahaya atlıyom bir Duccatiye atlıyom atlayıp da sayamadıklar da ayrı fuar bir an önce gelsede sen seyret beni nasıl atlıyorum hepsine.

haftasonumu deerlendirmek içün, eğer haftasonum için daha fazla vereceksen sana geleyim :cherry:

Fuara gitme sebebim:

- Yeni başlıyorum ve fuarda aksesuarlarda ucuzluk yapıldığı için ihtiyacım olabilecek ürünleri ucuz fiyata almak
---

- Yeni modelleri görebilmek ve yakından inceleme fırsatı
---

- Uzun zamandır istanbula gitmiyordum birazda onun hasreti var, doya doya gezmek istiyorum...

bu ucuzluk ve indirim son gün oluyor unutma...hatta fuarın kapnama saatlerine yakın öyle fırsatlar oluyorki inanamazsın...:cat:sabredenler ve son dakkaya kadar duranlar kazanıyor...

Kardeş Motor Alacam

Bütün motorların resimlerini çekecem

Hepsinin üstüne oturup rıııın rın rııııınınınn yapacağım

Hatunları çaktırmadan keseceğim

Pahalı motorlara bakıp güzel hayaller kuracağım

Yetermi

abicim fuarda inşallah dayak yemezsin...:psitedeki üslubunu hayat içinde kullanıyorsan vay haline...:p

mete abi merhaba.sen bosverde fuarı muarı benim karbüratörü nasıl edicez. uyku girmiyor gözüme valla 10 gündür yatıyor canom motorum. valla gözümü karartıp alıcam bu gidişle 650 ytl ye

bu arada kimse kusuruma bakmasın konuyla bi ilgisi yok ama benim mevzunun

haci seni unuttuk iyimi...yarın saat 14.te arasana bi...:cat:öğlen servisimi arayayım...bi araştırma yapsın...537 335 22 33

Valla Metocan benim şıkkım d hiçbiri.Benim fuara gitmemin en büyük nedeni hayatım boyunca sahip
olamıyacağım o koca motorlara binipte hayal kurmak ve keyfime keyf katmak bir Hondaya atlıyom bir
Yamahaya atlıyom bir Duccatiye atlıyom atlayıp da sayamadıklar da ayrı fuar bir an önce gelsede sen seyret beni nasıl atlıyorum hepsine.

heheh...bilirim o fotolarla yaşayanları...bide öyle kasılarak binerlerki makinaya sankim moto gpde yarışırlar...:p

haftasonumu deerlendirmek içün, eğer haftasonum için daha fazla vereceksen sana geleyim :cherry:

kanka seni makinayla bekliyoz fuara..:cat:

ben bu sene gitmekte kararsızım metehan abi. o kadar alakasız tip geliyor ki bize adım atacak yer kalmıyor adam bi ürünü bile inceleyemiyoruz izdihamdan. ama yinede yeni modelleri yerinde görmek çok zevkli. güzel hatunlar da içimizi ferahlatıyor. belki de giderim, fazla bileti olan var mı? :mrgreen:

hocam bi başka duruyo meretler o spotların altında :)
heyecan verici ömrün boyunca sahip olamayacağın makinalar
nede gözel hayaller kurduruyo insana:cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kask alcam kaaaaaaaaassssskkkk yuppiii gizemede alcam inş 500 milyona 2 tane bulrum hehe

tamam abi numaran vardı zaten bende ben seni ararım yarın teşekkür ederim

buda sorumu mete abicim yaw fuara ne için gidilir???:mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sorum bu...

Yeni Modeller İçinmi...(yzf125r..nınja 250 r vs..)

Uygun Fiyata aksesuar almak içinmi..

Yoksa cıbıl cıbıl manken gızlar içinmi irezil...:queen:

niye gidiyorsun kardeşim fuara...:po kalabalığın içine dalma sebebi nedir...aynı makinalar yıllardır Kızıltıprakta bilmemnerde veya yakınında bir bayide var...

ben biliyorum sırf hatun görmek cepten foto çekmek için tipler var...oraya gittiklerinde sanki ilk defa hayatında güzel hatun görmüş gibi salyalara akıtarak 1 saat stant başından ayrılmıyorlar...bazı tipler kıza salak salak sorular sorup yılışıyorlar...bizim gibi grçek motoseverler işte bu izdihamda adım atacak yer bulamıyoruz...(pazar günü özellikle..)

ben fuara gitme nedenimi anlatayım...

Öncelikle fuar beni heyecanlandırıyor...o ihtişam ..motosikletlerin o cirlop duruşları..yolda görüpde yüzüne bakmadığım öyle modeller orda bana bi güzel görünüyorki sormayın..

herkesin aynı arzu ve istekte olması...ama işi bilmeyenlerin sorularıyla stand görevlileri muhtemelen çıldırıyordur...

Bir pazar gününü sırf vakit ölsün diye o mekanda harcayan yer kaplayacak gereksiz tipler fazla olacak...

benim asıl merak ettiğim her fuarda fink atan ÇİN den ithalatcı motosiklete hayata binmemiş distirbütörler...aynı malı 50 farklı damgayla sokmuş işbitirici gümrükcülerin (ki onlardan biride bendim..bir gümrükleme şirketinden çalıştım) işbirlikcileri gözü aç patronlar...onları inceleyeceğim...

devletin koyduğu fon vergisine sebebp olan açgözlü patronları merak ediyorum...bu fuarda olacaklarmı...her ne olursa olsun gözleri paradan başka bişey görmeyen o patronlar için gideceğim...

birde KYMCO nun yeni yarıotomatiği straıght 150 inceleyeceğim...eğer 2750 den açarlarsa rakamı almayı düşünüyorum...benim cbfyi okutursam tabi...Hondadan inip Kymcoya binilirmi demeyin...binerim ben..:p

http://www.kymco.com.tr/html/straight150.html

yzf 125 ve nınja 250 r ıda merak etmiyorum değil hani...:cat:

2008 Martda geldi...hey bee yaşlandık...:p

Bizim zamanımızda fuar felan yoktu...Topkapıda otoparkta açık moto pazarı vardı...en baba mz ler mobiletler vardı... :queen:

abi sana yürekten katılıyorum bahsettiğin kazmaları haberlerde bile görüyoz ALLAH onların müstehakını versin..:cat:
adamlar kazmalıkla yetinmeyip sağa sola yavşıyolar milleti rahatsız ediyolar yada cepçilik yapıyolar yada genç kızlara cinsel tacizde bulunuyolar..:farao::farao:

abi ayrıca 150lik kayınçoyu illa alıcam diyosan innovayı okut eğer cibife dokunursan seni taşla sopayla kovalarım..:p:p:p

cıbıl cıbıl ablalar vay oyada (((:) bakıcam onlara dicem apla bı kaç yapıyoy .. dicem .. sonra pişşt msn vaymı dicem .. şiiit bak bi dicem

sonra belki tanışırım biriyle derim bende vahşi bi cazibe var sende de bu güzellik (:) ortaya ne ahvaş bişey çıkar dicem .. yanımda bi tek taş götüriim de nolur noolmaz abim :mrgreen:

2 senedir üye olduğum sitenin görmediğim üyelerini fuar sayesinde hep bi arada gördüm geçen sene, ne mutlu bana... :)

Bu sene gelemeyeceğim için çok üzgünüm.. :salut:

cıbıl cıbıl ablalar vay oyada (((:) bakıcam onlara dicem apla bı kaç yapıyoy .. dicem .. sonra pişşt msn vaymı dicem .. şiiit bak bi dicem

sonra belki tanışırım biriyle derim bende vahşi bi cazibe var sende de bu güzellik (:) ortaya ne ahvaş bişey çıkar dicem .. yanımda bi tek taş götüriim de nolur noolmaz abim :mrgreen:

aferim sana tam sana ögrettiğim gibi davranıyorsun :p
ama dikkat et sen genede pirince giderkene bulguru başkalarına kaptırma
:queen::queen::queen::queen::queen:

ben bu sene gitmekte kararsızım metehan abi. o kadar alakasız tip geliyor ki bize adım atacak yer kalmıyor adam bi ürünü bile inceleyemiyoruz izdihamdan. ama yinede yeni modelleri yerinde görmek çok zevkli. güzel hatunlar da içimizi ferahlatıyor. belki de giderim, fazla bileti olan var mı? :mrgreen:

sen şu makinayı artık bu yaz değiştir...yoksa müzeye kalkacak yakında...:p

hocam bi başka duruyo meretler o spotların altında :)
heyecan verici ömrün boyunca sahip olamayacağın makinalar
nede gözel hayaller kurduruyo insana:cherry:

aynen...hayallerle yaşıyoz valla...:p

kask alcam kaaaaaaaaassssskkkk yuppiii gizemede alcam inş 500 milyona 2 tane bulrum hehe

Marushını incele...uygun fiyata kalite kask bence bu...

tamam abi numaran vardı zaten bende ben seni ararım yarın teşekkür ederim

ok...

bakarsın bi motor alırda çıkarım metehan abi :)

hayırlısı olsun...

buda sorumu mete abicim yaw fuara ne için gidilir???:mrgreen:

ben sordum ula...

mete sence neden gidilir yada neden giderler sen bana bi cevap verirmisin ?

ben sordum birader...sen niye bana aynı şeyi soruyorsun...arızamısın...evet...:p

abi sana yürekten katılıyorum bahsettiğin kazmaları haberlerde bile görüyoz ALLAH onların müstehakını versin..:cat:
adamlar kazmalıkla yetinmeyip sağa sola yavşıyolar milleti rahatsız ediyolar yada cepçilik yapıyolar yada genç kızlara cinsel tacizde bulunuyolar..:farao::farao:

abi ayrıca 150lik kayınçoyu illa alıcam diyosan innovayı okut eğer cibife dokunursan seni taşla sopayla kovalarım..:p:p:p

innova 2005 te vardı kanka sattım...tarih oldu artık Innova...:cat:

biz bakmıyomuz sanki...off off...:p

eşantiyon için gidiyom abiii:mrgreen:

geçen sene redbull içmekten gına gelmişti:queen:

bir adet kask ve bir yazlık eldiven almak en büyük gayem,

tabii sizleride görmek:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar