Kaskım Calindi!!

Askerde bir laf vardır..Gidenler bilir....

Kep gitti ....... gitti. :queen::queen:

Geçmiş olsun....

alp abi çok yaşa =)))))))))))))))))))))))) yarıldım akşam akşam hiç gülceğim yoktu =))

Geçmiş olsun arkadaşım.. alan hayrını görmez haydan gelen huya gider.. :cat:

öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
ve sana sunu demek istiyorum gercekten ve inanarak söylüyorum bunu basıma ne zaman kötü bişey gelse ama ne olursa olsun allaha sükür etmişimdir.neden biliyomusun çünkü senin tabirinle bir kasklık bir kazancın oldu ne mutlu sana!!!YÜCE ALLAH İYİLERİN YANINDADIR.....

TEsekkur ederim iyi dileklerin icin dostum ancak tek kasklik kazancim nasil oldu onu anlamadim?

Vay anasını 340 avro haa... Geçmiş olsun nediyelim. Canın sağolsun sıkma canını 1-2 ay sonra yenisini alırsın.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dostum geçmiş olsun ama yanlış yapmışın kusura bakma.bende de daha önce nolan vardı 250 ytl ye hıc bı yerde bırakmadım şimdide x-lite aldım 340 euro hayatta bırakmamm yani 1 dk olsa bile :wiinkk:

Geçmiş olsun.. Bu dersi biraz pahalıya almışsın.. Bana sorsaydın ayazağa da çalınacağını söylerdim sana hemde hesapta bi indirim yapardık :mrgreen:

kep gitmiş :) geçmiş olsun, ben geçen sene bisikletler için satılan bi kilit aldım kaskın çene kısmından motora kitliyorum, hiçbişeyini ortada bırakmican, anında gidiyo

Geçmiş olsun mala gelsin sana bişi olmasın..:cat:

Ama 340euro luk bi kaskın kredi kartına bikaç taksit alındıgını düşünmek
istemiyorum heray ekstre he ay yaraya tuz ..:pale:

Bugun oglen ayazaga mudonun buyuk magazisina yaz icin bisiler bakmaya gittim. Yolda tesadufen bir pilavci gordum ve karnim ac oldugundan pilavcinin arabasindan yaklasik 10 mt ileriye kaldirima motoru park ettim ve yeni aldigim Arai kask'i orta askiya astim. Uzerinize afiyet hemen bir tavuklu pilav soyledim ve motor gorus mesafemde oldugundan arada donup bakmadim makineye.

Neyse 5- 6 dk sonra hesabi odeyip motorun yanina geldim birde ne goreyim! Yeni aldigim 340 euro'luk Arai kaskimin yerinde yeller esiyor amcam kasla-goz arasinda ucurmus bizim kaski! :queen: :pr:

Bu bana ders oldu herkes iyi niyetli degil ve hatayi herkesi kendim gibi bilerek yaptim sanirim. Kisaca siz-siz olun bundan sonra asla kaskinizi yaninizdan ayirmayin arkadaslar zira elin oglu 5 dk'da ucuruyor! :salut:

kedidirr kediii...:p

artık pilavın üzerinede bi ayran içmişsindir...:p

herşeyde bir hayır vardır derim ama ARAI gidince ne diyim bilmem...geçmiş olsun...mkina yerindeyse sorun yoktur derim hep...gerisi düdük makarnası...:cat:

ırgız işte...maldan anlayan biride değilse yoldan geçen bir kuryeye 50 ytl ye satıverir...

Geçmiş olsun mala gelsin sana bişi olmasın..:cat:

Ama 340euro luk bi kaskın kredi kartına bikaç taksit alındıgını düşünmek
istemiyorum heray ekstre he ay yaraya tuz ..:pale:

Taksitle kolay-kolay bisey almam tek slip cektirmistim.

herşeyde bir hayır vardır derim ama ARAI gidince ne diyim bilmem...geçmiş olsun...mkina yerindeyse sorun yoktur derim hep...gerisi düdük makarnası...:cat:

ırgız işte...maldan anlayan biride değilse yoldan geçen bir kuryeye 50 ytl ye satıverir...

Dostum varya calmasina degilde asil gidip o kaski yoldan gecen bir kuryeye dedigin gibi 50 kagida vs okutursa iste ne koyar bana biliyormusun!! :pr:

Son düzenleme:

Dostum varya calmasina degilde hani gidip o kaski yoldan gecen degerini bilmeyen bir kuryeye dedigin gibi 50 kagida vs okutursa iste o ne koyar bana biliyormusun!! :pr:

Hocam 25 ytl'lik kaskla da yola cikilmaz ki ona kask degil sapka derim ben. NEyse saglik olsun diyelim ne yapalim. Son pismanlik fayda vermiyor :salut:

ben 300€ dan aşşağı yatağımdan kalkmam ... :p

bide ben kart bile kullanmam. Ne öle plastik dikdötgen... :p

Son düzenleme:

GKN

Hocam ben cok gordum arai, shoe, nolan kasklari motorlara asili birakilip gidildigini. OZellikle bagdat cad, nisantasi, moda vs gibi iyi muhitlerde kimse yanina almiyor nerdeyse. BEn sanirim yanlis muhitte yaptim bu isi :pale:

ben yıllardır taksime gittiğim zaman meydana motoru çekerim, kaskıda üstünde bırakırm
ama her zaman tedbirde fayda var
baksana olan olmuşş..
geçmiş olsun ne diyelim
ilk motoru aldıım zaman bide kask tutuşturmuşlardı elime, dedimki ben bunu nereye kotucam motorda, (racing) koyucak herhangi bir yer yok..
kadıköy kuvvetlimotor oğuz dediki 'Motorcu kaskını elinde taşır':cat:

Taksitle kolay-kolay bisey almam tek slip cektirmistim.

Dostum varya calmasina degilde asil gidip o kaski yoldan gecen bir kuryeye dedigin gibi 50 kagida vs okutursa iste ne koyar bana biliyormusun!! :pr:

Birgün (yıl galiba 2002)Maslakta işe giderken yolda bir kask buldum...güzel bişeye benziyordu...neyse bende beleş kalite kask buldum diye sevinirken ...ertesi gün gazateyi okudum ne göreyim...o bölgede o noktada bir motosikletci vefat etmişmi...kaskın fotosu yoktu ama...anladımki o marka kask vefat etmiş bir motorcu kardeşim gece kafasından çıkmış...bende az ötesinde kaldırımın iç kısımında sabahın erken saatinde farketmişim...batan gemi kaskı diye almışım...abi nası üzüldüm bi bilsen... içim burkuldu..hemen kaskı çöpe attım...bidahada tövbe ettim...o üzüntüyü halen içimde taşırım...insanoğlu açgözlü ve gözü doymuyor...ama o istenen şeyler için birileri emek vermiş...yani ırgızda olsa Allahın adaletinden kaçamazsın ...kaçacağını sananlar yanıldılar...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar