Kaskım Calindi!!

Bugun oglen ayazaga mudonun buyuk magazisina yaz icin bisiler bakmaya gittim. Yolda tesadufen bir pilavci gordum ve karnim ac oldugundan pilavcinin arabasindan yaklasik 10 mt ileriye kaldirima motoru park ettim ve yeni aldigim Arai kask'i orta askiya astim. Uzerinize afiyet hemen bir tavuklu pilav soyledim ve motor gorus mesafemde oldugundan arada donup bakmadim makineye.

Neyse 5- 6 dk sonra hesabi odeyip motorun yanina geldim birde ne goreyim! Yeni aldigim 340 euro'luk Arai kaskimin yerinde yeller esiyor amcam kasla-goz arasinda ucurmus bizim kaski! :queen: :pr:

Bu bana ders oldu herkes iyi niyetli degil ve hatayi herkesi kendim gibi bilerek yaptim sanirim. Kisaca siz-siz olun bundan sonra asla kaskinizi yaninizdan ayirmayin arkadaslar zira elin oglu 5 dk'da ucuruyor! :salut:

Son düzenleme:
Senin kask iyi kask çalmak kolay sanırım benım yıne arka ayak koyma padlerini çalmışlar :queen:

Adamlar yanında anahtar takımı ile geziyo sanırım :)

ya kusura bakmada motorun yanında dahi arai shoi kaskı motorun ustunde bırakanları hep dusunmusumdr nası cesaret die smd ogrendim calınabiliomus die:p

ya kusura bakmada motorun yanında dahi arai shoi kaskı motorun ustunde bırakanları hep dusunmusumdr nası cesaret die smd ogrendim calınabiliomus die:p

Hocam ben cok gordum arai, shoe, nolan kasklari motorlara asili birakilip gidildigini. OZellikle bagdat cad, nisantasi, moda vs gibi iyi muhitlerde kimse yanina almiyor nerdeyse. BEn sanirim yanlis muhitte yaptim bu isi :pale:

bende aynısını esenyurtta yapıyorum kimse almıyo ama:)alan başına bela alır 50 ile giderken kaskın camı yerinden cıkacakmış gibi mondialın verdiği sahte kasklar işte:)

gecmis olsun cok uzucu yaw adamin karni ac ihtiyactan caliyo diyemezsinki kask bu zevk icin calmis belli ne olucak bu memleketin hali :silent:

dostum kusura bakma ama seninkide resmen saflık.bendede 200 ytl lik airoh kask var.bi yere giderken ya elime alır yada kilitlerim motora.gerçekten ders olmuş sana belkide üşengeçliğinin bedeli:silent:
geçmiş olsun 1 bardak su içtin dimi:p

cok geçmiş olsun üzüldüm acıkcası.Allah çalanların bi yerlerinden cıkartır sen merak etme...
bende de 200ytl lik airoh var,kesinlikle motorun üstünde bırakmam
2dk markete bile girsem elimde olur hem ne güzel alışveriş sepeti gibi de kullanılabiliyor :p

KALİTELİ OLUNCA çalarlar tabi.Benim kask gibi 25 liralık olsun bak alan oluyormu:) gEÇMİŞ OLSUN.

Valla göz göre göre olmuş bu hırsızlık. Bende 340 euroluk kask olsa kasada saklarım:queen:

senin motosiklet sivil geçen sene rumeli cad. yapıkıredinin köşesinde polisin nolan kask gitti :)
adamlar kaşla göz arasında koskoca motoru yüklüyolar kamyonete tedbiri elden bırakmamak lazım çok geçmiş olsun

ya 20-30 ytl lik kasklar bırakılırda 340 euro luk kaskta bırakılmazki motorun üstüne:) neyse olan olmuş geçmiş olsun

benim çalıştığım yer dediğin yerde ve orada çok fazla kurye var kiseyi suçlamak değil ama bir kaç gun sonra oralara bi bakın istersen. çok geçmiş olsun. genelde mudaonun karşısında tam köşede bi kahve var orada takılıyorlar. yanlış anlaşılmasın kimsenin günahını almıyorum. sadece bi fikir

bir gün başıma gelir diye hep yanımda taşıyorum..şimdiye kadarda kaskı çalınan duymamıştım.demek ki çalıyorlarmış.geçmiş olsn

Hocam çok geçmiş olsun yaw. Pahalı kaskları yanından hiç ayırmamak lazım. Bu herkese bi ders olsun :(

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kask çalmak çoğu kez geçiyo aklımdan ama takla atarım diye korkuyorum :D
340 euroluk kaskım olsa vücuduma çakardım kimse çalamazdı

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Askerde bir laf vardır..Gidenler bilir....

Kep gitti ....... gitti. :queen::queen:

Geçmiş olsun....

öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
ve sana sunu demek istiyorum gercekten ve inanarak söylüyorum bunu basıma ne zaman kötü bişey gelse ama ne olursa olsun allaha sükür etmişimdir.neden biliyomusun çünkü senin tabirinle bir kasklık bir kazancın oldu ne mutlu sana!!!YÜCEALLAH İYİLERİN YANINDADIR.....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar