Aslında çok yüksek süratlere çıkan bir motor değil amacım şöyle gerektiğinde 140-150ye çıkabilse.stabilde 120-130km/s gitse çok iyi olurmusTabi bunu 150cc den beklemek mantıksız.400veya 500cc mi almak lazım bu hızlara uygun maliyetle ulaşmak için.250cc klasmanında fazla alternatif yok.Şekli güzel fiyatı uygun :silent:
Son hız denemesi yapmadım ama Kızılcahamam dönüşü 150yi geçtim öndeki gruba yetişmek için. huseyin75in dediği gibi uzun yolda yetersiz gördüğüm için aldım, bir de kalın lastikli, güçlü frenli motor daha güvenli haliyle. CBF ile dağ yamaçlarında yediğim rüzgarla bi şerit yana kayıyordum
GT 250mi bir hafta/300 km kullanabildim sanırım, aradaki fark lastik nedeniyle daha güvenli ve rahat sürüş, virajları çok daha az korkuyla alabilmek, bi de ihtiyaç duyduğum anda (sollamalarda, kaçmalarda) gücün elimin altında olması. Ha bi de şehir içi yollarda 8000 rpm dönen motorun sesini duyan araba sürücüleri sağ şeride geçip yol veriyor artık, en hoşuma giden yönü o :queen:
Son olarak CBFme tekrar bindiğimde dünyanın en rahat, vitesleri en kaymak gibi geçen, kaldırıma en rahat parkedilen motoruna sahip olduğuma anladım. Şehir içi kullanım için rakipsiz bir çocuk. İlerde param çok olursa şehir içi için tekrar CBF alırıım düşünmeden... :cat: