Aprilia nihayet Ferco'da

Arkadaşlar dün nihayet motoru menderese bırakabildim.Ferco menderese aprilia bayiliği de vermiş.Son derece olumlu gelişmeler var Aprilia da.Parça problemide yaşamayacağız bundan sonra.

Boğaç bey sizler merak etmeyin aprilia kullanıcıları ve aprilia almak için tereddüt içerisinde olanlar sizlere ister istemez destek olacaklar zaten.

FERCO MOTOR hakkındaki MOTOR ON dergisindeki yazıyı aynen geçiyorummm ;

Ferco motor ünLü itaLyan markası Aprilia iLE anLaştı

İtalyanın dünyaca ünLü motosikLet markası Aprilia, 2008 de Ferco Motor tarafından türkiyeye getiriLecek.Distribütörü oLduğu Moto Guzii, Piaggio, Derbi, Gilleria ve Vespa markaLarının arasına Aprila`yı da ekLeyen Ferco motor motosikLEtLerin onumuzdeki günLerde satışa sunuLacağını açıkLAdı.
2008 de Türkiyeye getireLecek bu modellerden bazıları RS 125, RX 125, Pegaso Trial, Shiver 750, Mana 850, SMV 750 dorsoduro, Tuono 1000R ve Atlantic 500 ile Scarebo serisi scooterLar.
Ferco Motor tarafından getiriLecek modeller arasında, otomatk şanzımanı ile Mana ve 2008 de iLk kez piyasaya çıkacak olan 95 BG lik dev supermoto-dorsoduro özeLLikLe dikkat çekiyor.Artık trafikten sıyrılıp Aprilia tarzı ile şehrin tadını çıkarmak daha koLay. 200 CC lik güçLü motoru ve makuL fiyat etiketiyle yeni scarabeo 200 şimiden 2008 de yolda sıkça göreceğimiz scooterlardan biri olmaya aday.
FERCO MOTOR servis ve yedek parça konularında halihazırda Aprilia kullanıcısı oLAnLAr iLe yakın gelecekteki müşterilerine büyük süprizLeri oLacağını da müjdeliyor !
Aprilia modelleri hakkında daha detayLı biLgi aLmak için
Ferco Motor ( 0 212 ) 323 69 64

okuduğumdaa coook sevindim ve acaba süprisLeri ne oLAcak cok merak ediyorum ve benim ayLArI buLabiLEcek miyim acaba :))))
payLaşmak istedim

.
FERCO MOTOR servis ve yedek parça konularında halihazırda Aprilia kullanıcısı oLAnLAr iLe yakın gelecekteki müşterilerine büyük süprizLeri oLacağını da müjdeliyor !
Aprilia modelleri hakkında daha detayLı biLgi aLmak için
Ferco Motor ( 0 212 ) 323 69 64

okuduğumdaa coook sevindim ve acaba süprisLeri ne oLAcak cok merak ediyorum ve benim ayLArI buLabiLEcek miyim acaba :))))
payLaşmak istedim

İnşallah bulursun savaş benı ılgılendırmıyor gibi bişey artık :)
Aprilia var ama arıtk parca sorunu yok hatta ısteyene parca bile veririm :queen:

İnşallah bulursun savaş benı ılgılendırmıyor gibi bişey artık :)
Aprilia var ama arıtk parca sorunu yok hatta ısteyene parca bile veririm :queen:

aynaLArı aLAyım abi :D 25 karakter yazın diyo :p yazayım yahu canın sağoLsun aL 26 27 28 29 karakter :)

aynaLArı aLAyım abi :D 25 karakter yazın diyo :p yazayım yahu canın sağoLsun aL 26 27 28 29 karakter :)

Aynalar olmaz :)
Rs50 motor parçaları var ama komple ne istiyorsan sılındır krank şanzuman dişlileri vs.. :)
Bu arada rs125 aynası vardı bıyerde ama nerde cıkaramıyorum hala..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İşte budur yaw Ferco motora şimdiden teşekkürler.Fuarda Aprilia nın yeni modellerini görmek için sabırsızlanıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar