[Kahramanmaraş - MT]

yaa arkadaslar simdi gordum yazılanları
sehir dısındaydım katılamadım size ama isterdim size katılıyım, bende yarısıyım:)
neyse bir dahaki sefere % deyi artırırız

ok anlaşıldı
bende üyeyim herhelde
yanlışlıkyoksa

evet mustafa abi senle beraber 4 kişiyiz. aslında 5 kişiyiz ama birisi maraşta değil:)

yaa arkadaslar simdi gordum yazılanları
sehir dısındaydım katılamadım size ama isterdim size katılıyım, bende yarısıyım:)
neyse bir dahaki sefere % deyi artırırız

neyse abi bir dahakine sende gelirsin artık:)
bu arada senle yarışa girecek olursak biz daha giderken sen gelir 2. turu bindirirsin:queen:

Son düzenleme:
selam K.Maraş MT.
sayımız artmış. yeni gelen arkadaşlara hoş geldiniz diyorum öncelikle:rendeer::rendeer:
MT nin ilk buluşmasınıda tebrik ediyorum umarım bundan sonra daha aktif olursunuz.

selam K.Maraş MT.
sayımız artmış. yeni gelen arkadaşlara hoş geldiniz diyorum öncelikle:rendeer::rendeer:
MT nin ilk buluşmasınıda tebrik ediyorum umarım bundan sonra daha aktif olursunuz.

teşekkürler ali abi
dediğin gibi bundan sonra daha aktif oluruz inş:)

merak etme gürsel akardeşim hediye falan istemicem ama dostların canı sağolsun yani
adana dan buralara kadar yormayalım yani dostluğumuz un devamı olsun
ben klavyeyi kırar yenisini alırım merak etme sen

slm Kahramanmaraş MT ahalisi havalar güzel gidiyor bu pazar bi yerlere gitsek diyorum hem herkesin birbiriyle tanışması açısından iyi olur:)
cevaplarınızı bekliyorum bu pazar günü sizin içinde uygunsa bi yerlere gidelim

aha yağmur yağdı ne yabsak ne olacak bakalım gezmesekte bi tanışıklıkolurdu hiç değilse nette yazarken rahat yazardık değilmi benim yeni motoru yarın 500 bakımına götürücem sakaryaya servise 3.5 ayda ancak 500 oldu ne yapalım kış ın motor alınca baya uzun sürdü böyle

aha yağmur yağdı ne yabsak ne olacak bakalım gezmesekte bi tanışıklıkolurdu hiç değilse nette yazarken rahat yazardık değilmi benim yeni motoru yarın 500 bakımına götürücem sakaryaya servise 3.5 ayda ancak 500 oldu ne yapalım kış ın motor alınca baya uzun sürdü böyle

hava çok yağışlı olmazsa pazar günü çıkarız bi yerlere fatih abi(simsek1453) ve burhan (Burhansefa) da gelirse:)
çelik in servisi sakaryayamı geçdi mustafa abi benim geçen seneki motorum çelik tide o zaman servis eski sanayideydi

hava çok yağışlı olmazsa pazar günü çıkarız bi yerlere fatih abi(simsek1453) ve burhan (Burhansefa) da gelirse:)
çelik in servisi sakaryayamı geçdi mustafa abi benim geçen seneki motorum çelik tide o zaman servis eski sanayideydi

evet sakaryaya gitmiş ama benim hoşuma gitmiyor motor yeni ama ben yine hüseyin abinin yanını bulurum500 bakımını yabtırayımda bi r dur

ben hep hazırım:cat::cat:

bakalım benim net heb açık girerseniz nete haberleşiriz
ok
[email protected] yada ustacik1973mynet.com ada mail atarsanız olur

[email protected] görürüm mesajı
eklemek falan yok nasıl olsa mynet e mail de direk yaz gönder

pazar günü hava güzel olursa bi yerlere gidelim o zaman. yarın tam olarak kararlaştırırız:)
(simsek1453) fatih abi seni de bekliyoruz

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar