evet güzel oldu bu buluşma
maraş mt nin 4 üyesi olduğu 2 si buluşmaya katıldığı için ondan %50 oluo yani:mrgreen:
ok anlaşıldı
bende üyeyim herhelde
yanlışlıkyoksa
evet güzel oldu bu buluşma
maraş mt nin 4 üyesi olduğu 2 si buluşmaya katıldığı için ondan %50 oluo yani:mrgreen:
ok anlaşıldı
bende üyeyim herhelde
yanlışlıkyoksa
yaa arkadaslar simdi gordum yazılanları
sehir dısındaydım katılamadım size ama isterdim size katılıyım, bende yarısıyım
neyse bir dahaki sefere % deyi artırırız
selam K.Maraş MT.
sayımız artmış. yeni gelen arkadaşlara hoş geldiniz diyorum öncelikle:rendeer::rendeer:
MT nin ilk buluşmasınıda tebrik ediyorum umarım bundan sonra daha aktif olursunuz.
çoğalın abi çoğalın tüm illerde mt ciler çoğalsın:rendeer:
çoğalıyoruz da bkalım gemeyi başarabilecekmiyiz h ı ne dersiniz
abi tamam bende arasıra kısaltma yapıyorum ama,bu kadarda deyil:queen:
bkalım....gemeyi.....:bounce:
selam gürsel kardeşim kısaltma değil o bazen
klavye takılıyor da
ondan harfler eksik kalıyor
ok
aha yağmur yağdı ne yabsak ne olacak bakalım gezmesekte bi tanışıklıkolurdu hiç değilse nette yazarken rahat yazardık değilmi benim yeni motoru yarın 500 bakımına götürücem sakaryaya servise 3.5 ayda ancak 500 oldu ne yapalım kış ın motor alınca baya uzun sürdü böyle
hava çok yağışlı olmazsa pazar günü çıkarız bi yerlere fatih abi(simsek1453) ve burhan (Burhansefa) da gelirse
çelik in servisi sakaryayamı geçdi mustafa abi benim geçen seneki motorum çelik tide o zaman servis eski sanayideydi
hava çok yağışlı olmazsa pazar günü çıkarız bi yerlere fatih abi(simsek1453) ve burhan (Burhansefa) da gelirse
çelik in servisi sakaryayamı geçdi mustafa abi benim geçen seneki motorum çelik tide o zaman servis eski sanayideydi
ben hep hazırım:cat::cat:
bakalım benim net heb açık girerseniz nete haberleşiriz
ok
[email protected] yada ustacik1973mynet.com ada mail atarsanız olur
[email protected] görürüm mesajı
eklemek falan yok nasıl olsa mynet e mail de direk yaz gönder