[İzmir MT]24 Şubat Pazar günü Urla'ya kahvaltıya gidiyoruz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
7 inci sayfaya bastım bir kaç resim yoksa yalandan gezi olmuş diyecektim :queen:

Cengiz abi Allah canını eklesin emi madem sendeydi fotoğraflar bizi niye beklettin kaç gündür hem nerede bu fotoğrafların devamı? Hımmm...::thanks:

imkanlarımız bol nerede ne olmuş kim neredeymiş nereye gitmiş nereden gelmiş buluruz duyarız resimde buluruz :cat:

moderatör dostlarım var sağolsunlar :mrgreen: iyi gezmişler dağları taşları takipteyim :cat:

ummadık taş baş yaramış. chengüzzzün her taşın altında parmağı var. çayımdan çıksa şaşırmam valla

ŞİMDİYE KADAR çıkmadığına şükret :p ama yarınlar ne getirir bilinmez sen yinede kaşıkla kontrol et içmeden :queen:

Selam arkadaşlar nihayet motorumu aldım XN4 FALCON 400cc HONDA siyah renkte. çok hoşuma gitti ama çok seri geldi bana başlangıç motoru olarak sanki gaz verince şahlanacakmış gibi geliyor:) bende işallah gezilerinize katılacagım allahtan bir mani olmassa:cat:

@oguz çatal
Motorun hayırlı uğurlu olsun benimde bir arkadaşım gazıma gelip senin motorun kırmızısından aldı bi kaç ay önce. İlk motoruydu ve sürmesini onda öğrendi. Bende arada kullanma fırsatı buluyorum çok keyifli bir motor. Şahlanacakmış hissi ön amortisörlerinin çok yumuşak olmasından kaynaklanıyor sanırım gazı alınca hemen yükseliyor motorun önü.
Geziden önce bi toplantıyada bekleriz...

Selam arkadaşlar nihayet motorumu aldım XN4 FALCON 400cc HONDA siyah renkte. çok hoşuma gitti ama çok seri geldi bana başlangıç motoru olarak sanki gaz verince şahlanacakmış gibi geliyor:) bende işallah gezilerinize katılacagım allahtan bir mani olmassa:cat:

motorunuz hayırlı olsun...iyice alışın motorunuza belli km katedin...kendinizi toplu sürüşe hazır hissedince gezilere bekleriz bu süre zarfındada kolpanın dediği gibi önce toplantılara bekliyoruz...

HAYIRLI OLSUN YENİ MOTORUN fakat arkadaşlarımında dediği gibi bir toplantıya katılıp yol,grup kuralları ve sürüşü konusunda brifing almanız gerekiyor :rendeer:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar