[İzmir MT]24 Şubat Pazar günü Urla'ya kahvaltıya gidiyoruz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bilseydim bu öğlen evdeki kahvaltımın resimlerini çekerdim, baksana gidenlerden ses yok :p

kahvaltı resimlerini İSTERÜKKKKK :p YOL RESMİ İSTERÜK :p ahmete kaldıysak yandık DUYMAZ nede olsa :p

bence forrap topiği kilitlesin artık nasıl olsa ahmet resim yüklemicek...bu sayfanın ömrü bu kadarmış :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Neyse sabah ben kahvaltı resimlerimi koyayım da resim görün....:p

kahvaltı resimlerini İSTERÜKKKKK :p YOL RESMİ İSTERÜK :p ahmete kaldıysak yandık DUYMAZ nede olsa :p

valla cengiz abi haklısın...iş Ahmet'e kaldı dolayısıyla resim falan göremiceksinizz sanırım:) çok eğlendik hava biraz rüzgarlı olmasına rağmen çok güzeldi. daha güzel gezilere inşallah....:wiinkk:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
ben şuana kadar gelebildiğim tüm gezilerde seni,Alper Abi'yi ve Davut'u gördüm...bugün bu 3 lüden kimse olmayınca şaşırdım değişik geldi.Gözlerimiz aradı hepiminizi...:cyclopsan

Bizde zaten ilk defa bir geziye katılamadık....:pale::pale: Neyse acısını çıkarırız artık....:cat::cat:

gidenlerden çok gitmeyenlerden ses çıkıo resimde yok acaba hiçmi gidilmedi biyerlere :) e bende çalışıom diye gidemedim :(

hakkaten yaw bende merak ettim benim olmadığım gezi nasıl oluyomuş koyun iki resimde merakımız geçsin:)

Sizlerle gezmek zevkli olacak içimdeki ruhu özgür bırakacagım yeni motorumla ğörüşmek dilegiyle:)

resimler nerede seneyemi bakacağız :p sizin yapacağınız yok ben bari basayım

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar