aguarius_69 mehaba,
Öncelikle motorun hayırlı olsun. Güle güle kullan.
Benim motorunda uzun bir süre kullanılmadığı için aküsü bitik durumda. Biraz araştırdıktan sonra YUASA'nın (Yumicron) YB5L-B 12V 5AH aküsünü almaya karar verdim. Fiyatı 50 YTL civarında imiş.
Kullanım El Kitapçığını bulamazsan eğer benimkinden (2004 model) fotokopo çekip gönderebilirim.
Sağlıklı ve Keyifli sürüşler
digi boy 26 merhaba,
Senin adama önereceğin fiyat önemli değil. Önemli olan adamın kaç para istediği. Fiyatını yazda bizde sana önereceğin fiyatı söyleyelim.
Ben 1 hafta önce 2004 model 400 km'de motoru 2100 YTL'ye aldım. Noter ve ruhsat masrafı 250 YTL tutuyor. Bunlara birde 100 YTL civarında akü,motor yağı,buji fiyatlarınıda eklersek toplam maliyet 2450 YTL oluyor.
Sonradan öğrendim ki Ankara'da Kuruçayırlı Otomotivde 2007 model sıfır YBR 125 'ler Kredi Kartına 12 ay vade farksız 3300 YTL'ye anahtar teslim satılıyormuş.(ayda 275 YTL ödeme ile) Oysa benim cebimden 2450 YTL peşin çıktı ve iyi araştırma yapmadığımdan 850 YTL fark için 2007 Model yerine 2004 Modelini almış oldum. Ödeme imkanın varsa bu yazdıklarımı düşün derim. 19000 km'de rodajının nasıl yapıldığını bilmediğin motoru almakmı iyi? yoksa sıfır alıp rodajını kendin yapmakmı?
Sağlıcakla kal,