nasıl kaçmasın iso.karın içinden zor kaçtımbu fotoya koptum,yüzünün feri kaçmış be abimmmmmm:queen:
üşümek az kalır,dondum abiHakikaten çok üşümüşler ya :mrgreen:
ah orda olsaydın,görecektim halini mehmetabicim RAMBO tarzı bi bakış olmuş dogrusu... :mrgreen::mrgreen: :cat::cat:
oh vallahi,ben bide gece işe gittimValla onu bunu bilmem ama eve gelip sıcak duş aldığımda anca ısındım. Gerçekten hava soğuktu. Bizi donduran ana unsur Poyraz dı.
abi kar tecrübem yok(nolacak adanalı adamdan kar görmüşmüyüz:queenGürsel abi fotolar için teşekkürler.. yanlız karın kalınlıgı da hiç de öyle yabana atılacak gibi değilmiş.. ufak kazanız için de geçmiş olsun.. allahtan sizde bişe yok .. selamlar...
tekin abi bizim alacak hanemize işlesek desem ayıp olurmuki:queen:bu süper geziyi benimle paylaşan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum .. motor arkadaşım ve eşi evimde bir çay içimi ağırlayabilmek beni onure etti tüm arkadaşlara da çay ikram edebilmek isterim hoşçakalın..yaw motorcu ancak bu kadar yazabiliyor..idare edin artık hepinize iyi geziler..
cem sen neden gelmedin haberin yokmuydu
nedir bu yawww bitirlü yükleyemedim resimleri![]()
gezi cok güzeldi biz engüzel yerinde ayrıldık sizlerden ama gelirken harikaydı iyi bir kross seyrettik:mrgreen: videoları ekleyebilirsem görürsünüz manyak oldu:mrgreen:
abi sağolasın:rendeer: ufak bi kaymaydı ne yapalım bunada şükür,Allahtan karı görünce durdum,baktım teker izleri var,dedim benim ekip geçmiş bende geçerim.meğer onlar 3 km önce patikaya sapmışlar.tabi tekerin ucu girer girmez kaydım.sağlık olsunharikasınız arkadaşlar güzel bir gezi dosluk ,motorculuk,doga,herşey cok güzel gürsel geçmiş olsun kardeşim ...
hasan ustadim harıkasın bu fotorarı sıteye atmak bile başlı başinca bir sorun yüreginize saglik allah kaza bela vermesin
Gaziantep den herkese selamlar ...:rendeer::rendeer:
Çok güzel, eğlenceli bir gezi olmuş. Görmek istediğim yerlerdi aslında. Bu hafta geziye Kadirlili arkadaşlarla birlikte katılmayı planlayıp dururken bir de öğrendim ki, okulun pansiyonunda nöbetçiymişim, üstüne üstlük, küçük kızı Antakya'ya dershanenin deneme sınavına götürecekmişimr: Haydi nöbet görevini nöbet ortağıma havale edebilirdim ama, çocuğu götürme işi devredilemiyor, zira hanım ehliyetli ehliyetsizlerden olduğundan, arabayı kullanamıyor. Sineye çektik, ancak resimlerle idare ederiz dedik.
Resimleri çeken Sezen hanıma, siteye yükleyen Hasan beye, herkese, herkese bu güzel paylaşım için teşekkür ediyorum. Sağlıcakla kalın.
Demirgürsel geçmiş olsun. Olayı da güzel özetlemişsin.