Daha korkunç bir kaza olamaz Allah hepimii korusun( +18 )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pro nerden buldun bu videoyu ya :mrgreen: Günlerce izleyip gülmüştük bi ara buna :mrgreen: Hatta taklidini yapıyorduk salak salak :mrgreen:

Demek ki sorun sadece kuzenler ve bende değilmiş. :cherry: Taklit olayını biz de yaptık uzunca bir süre :mrgreen:

Videonun kaldırılması nekadar doğrudur bilmiyorum.

Ne ehliyet ne koruma hiçbirşey o kişiyi kurtaramazdı.

Kamyon sürücüsünün eğitimsizliği bütün tedbir, beceri ve bilgiyi 5 saniye içinde yoketti.

Son düzenleme:
vallahi ancak bu kadar güzel yanıt verilebilirdi,kahkaha attım yaaa :mrgreen::mrgreen: teşekkürler yeni video için..

Videonun kaldırılması nekadar doğrudur bilmiyorum ama Ne ehliyet ne koruma hiçbirşey o kişi kurtaramayacağının sanırım herkes farkında

"Onlar kurtarır" demiyoruz. Video koyuyorsanız öyle şeyler koyun diyoruz. Bu tür kazalar arabalarda da oluyor insnlar araba kullanmaktan vazgeçmiyor, fakat motorda olduğunda vazgeçiyorlar. İnsanları soğutmaya hakkınız yok ne yazık ki.

Bu vidoyu 1 milyon kişinin izlemesi ölen vatandaşı geri getirmeyeceği gibi, izleyenlere de bir şeyler kazandırmayacak.

Ayrıca benim video daha güzel :p İnsanlara umut aşılamak, morallerini bozmaktan daha zordur emin ol :cat:

Bende izliyorum izliyorum bişi olduğu yok kuşlar falan var :mrgreen: Aşağıya yorumlara bi baktım ki video değişmiş meğer :mrgreen: Ya şunun linkini bana özelden atabilir misiniz lütfen :rendeer:

"Onlar kurtarır" demiyoruz. Video koyuyorsanız öyle şeyler koyun diyoruz. Bu tür kazalar arabalarda da oluyor insnlar araba kullanmaktan vazgeçmiyor, fakat motorda olduğunda vazgeçiyorlar. İnsanları soğutmaya hakkınız yok ne yazık ki.

Bu vidoyu 1 milyon kişinin izlemesi ölen vatandaşı geri getirmeyeceği gibi, izleyenlere de bir şeyler kazandırmayacak.

Ayrıca benim video daha güzel :p İnsanlara umut aşılamak, morallerini bozmaktan daha zordur emin ol :cat:

Şimdi üzüldüm işde

İşin sonunda raiting kaygısı var demek.

Ulan para nelere kaadirsin bee

Son düzenleme:
Videonun kaldırılması nekadar doğrudur bilmiyorum.

Ne ehliyet ne koruma hiçbirşey o kişiyi kurtaramazdı.

Kamyon sürücüsünün eğitimsizliği bütün tedbir, beceri ve bilgiyi 5 saniye içinde yoketti.

Haklısın da bu tür görüntülerin bazı insanları ne derece etkilediğini tahmin bile edemezsin. Hele ki +18 yazarak 18 yaş altı arkadaşların ilgisini daha çok çekmiş olman. Burada yapmaya çalıştığın insanları uyarmak da biraz daha hafif olsa bu uyarılar.

Ben 15 yaşımda okuduğum bir kitap yüzünden bütün psikolojim allak bullak olmuştu. Sonradan babamla kavga bile ettim, tabi yaş kemale erdiğinde :)

Bu kitabın kitaplıkta ne işi var diye. Çok da klasik bir eser ama işte insanı çocuk yaşta fazlasıyla etkiliyor. Şimdi bile kitabı gördüğümde içim ürperir.

Haklısın da bu tür görüntülerin bazı insanları ne derece etkilediğini tahmin bile edemezsin. Hele ki +18 yazarak 18 yaş altı arkadaşların ilgisini daha çok çekmiş olman. Burada yapmaya çalıştığın insanları uyarmak da biraz daha hafif olsa bu uyarılar.

Ben 15 yaşımda okuduğum bir kitap yüzünden bütün psikolojim allak bullak olmuştu. Sonradan babamla kavga bile ettim, tabi yaş kemale erdiğinde :)

Bu kitabın kitaplıkta ne işi var diye. Çok da klasik bir eser ama işte insanı çocuk yaşta fazlasıyla etkiliyor. Şimdi bile kitabı gördüğümde içim ürperir.

Üzgünüm ama +18 yazmak benim değil devlet babanın fikri

Zaten koyduğuma koyacağıma piman oldum

İsonun istediğinden Bende rica Edeyim.

Bu tür videoları izlediğim zaman ertesi gün trafik de daha dikkatli oluyorum. Biraz hız yaptığım zaman aklıma izlediğim video geliyor hemen kendimi frenliyorum.

Üzgünüm ama +18 yazmak benim değil devlet babanın fikri

Zaten koyduğuma koyacağıma piman oldum

Ya kusura bakma herkes yüklendi sana, bi de ben başlatmış gibi oldum. Ama gerçekten bunları burdaki ufaklıkların görmesi psikolojik olarak onları çok kötü etkileyebilir, bilemezsin. Ve hepsi de +18'i görünce girip izliycek biliyosun.

Bir öğrencim, arkadaşı buna benzer bir görüntü izlettiği için iki hafta yemek yemedi, sonra bunalıma girdi. Çocuğu daha sonra Psikiyatri'ye sevk ettiler. İzliyceklerse netten bulup izlerler zaten, sen kendini ilerde sorumlu hissetme diye konuşuyorum.

İsonun istediğinden Bende rica Edeyim.

Bu tür videoları izlediğim zaman ertesi gün trafik de daha dikkatli oluyorum. Biraz hız yaptığım zaman aklıma izlediğim video geliyor hemen kendimi frenliyorum.

Ohooo google'da öyle bir sürü sadist site var abi. Onlara üye olaydın ya sen :mrgreen: Demir Bükey (bkz. google) gibi olurdun allama 1 haftada :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Koyduğun video çok güzel pro can.... Vallaha koptum....:queen:

Bambu sana aynen katılıyorum:cat:
Yaşça küçükleri psikolojik olarak etkileyebilecek görüntüler.Onu bırak bizlerin içi bile başka oldu:pale:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar