kasksız!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jackal_64 klavye delikanlılığı bu olsa gerek heralde?haddini bildirecek adam yanıbaşında olmadığı için istediğini söyleyebiliyosun demi?ne güzel.neyse ben herkesi kendi terbiyesiyle başbaşa bırakayım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
06bluedragger arkadaşım sağol beni bayaa aydınlattın ben zaten hep kask takıyorum motorumu yeni aldım onun için sordum ehliyetimi alıcam ama biraz geç olucak onun için sordum ama bu cevap beni çok rahatlattı açıkçası senin dediğin doğru araba da da olay aynı polisin yanından geçerken panik yapma durdurmuyo tekrar teşş

aydınlattıysam ne mutlu ama kaskını 5 metre öteye gidiyosan bile tak mt sakinleri kask takmayanlara çok karşıdır ve ağır konuşurlar (kask takmıyosan)

bende 24 yaşındayım 8 senedir motosiklet kullanıyorum motosiklet ehliyetim yok ama kesinlikle kask takmadan yola çıkmam ALLAH korusun bi kaza yapsan hem sakat kalabilirsin hemde geri de bıraktığın insanlar çok üzülür..

ehliyetsiz gezmeyi bi marifet olarak söylemiyorum içindeki telaşa biraz dinsin sakinleş diye söyledim.. zati ehliyet için başvurdum sınavın sonucunu bekliyom en kısa zamanda elimde olur(e+d+a2)..

en kısa zamanda ehliyetini al, korumalıkları olan kaliteli bir mont ve kaliteli bir kask al 15 - 20 ytl lik kasklar kabak çiçeği gibi açılıyo tavsiye etmem..

aydınlattıysam ne mutlu ama kaskını 5 metre öteye gidiyosan bile tak mt sakinleri kask takmayanlara çok karşıdır ve ağır konuşurlar (kask takmıyosan)

bende 24 yaşındayım 8 senedir motosiklet kullanıyorum motosiklet ehliyetim yok ama kesinlikle kask takmadan yola çıkmam ALLAH korusun bi kaza yapsan hem sakat kalabilirsin hemde geri de bıraktığın insanlar çok üzülür..

ehliyetsiz gezmeyi bi marifet olarak söylemiyorum içindeki telaşa biraz dinsin sakinleş diye söyledim.. zati ehliyet için başvurdum sınavın sonucunu bekliyom en kısa zamanda elimde olur(e+d+a2)..

en kısa zamanda ehliyetini al, korumalıkları olan kaliteli bir mont ve kaliteli bir kask al 15 - 20 ytl lik kasklar kabak çiçeği gibi açılıyo tavsiye etmem..

evet haklısın mt den falan cok karsıdırlar :cat:

yıllardır araba ve motosiklet kullanıyo daha motosiklet ehliyeti yok.çok kaza geçirmiş yanında bi arkadaşı vefat etmiş ve hala kask takarsam polis durdurmaz değil mi diye soruyo.allah sana akıl fikir versin arkadaşım.ben koca kafalı olmamla gurur duydum bi anda.olmamasından iyi valla.

boşver topri uyma sen buna. ölesine girmiş dağıttı milettin aklını akşam akşam.

yaa tubiş kolunu bacağını kırıpta sana gelenler akıllı çocuklar demekki şu slayer arkadaşımız gibi koca kafalı ki ondan çok akıllılar haa bu arada KONU kapanmıştır herkese byyy

sende uzatma artık adamım alla allaaa.koca kafası var ama senin kadar saçma bişey düşüncek kadar beyni küçük değil !!

duymak istediklerini ben söleyim sana

kask takarsan polis seni durdurmaz hele hele istanbul gibi biryerde:pr:. tamammı rahatladınmı? takma kask mask. para harcama boş o kadar 100lerce euro dolar :pr::pr::pr::farao::farao::farao:

bak kaç kişiyi meşgulediyosun

Konuyu Toplam 21 üye okuyor. (19 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)

digi_boy26, Tanju, garhan, slayer2694, bambu, Azeri, jackal_64, knkn07, kenya, ByPaTr10, 06bluedragger, wng, kameniv, UsTuRa, titanxxx, İHTİYAR, alp_tunay, mhrrmkpnr, fatihsevim

Son düzenleme:
yaa slayer yanım da olsan kaç yazar istersen gel yanıma şöle güzel bi ağırlıyım seni ok

ya konu nerden nereye gıttı adam ne sordu cevablara bak dısardan bırı okusa bunlar ne konusuo der adam ne sormus bunlar ne yazmıs der der der
kapansın bu konu artık yoksa kırıcı seyler olucak gıbıme gelıor:farao:

kavga cıkacak ayıp seyler bunlar
seviye seviye seviye seviye seviye

Son düzenleme:
Konuyu Toplam 20 üye okuyor. (16 Kayıtlı üye ve 4 Misafir)
slayer2694, jackal_64, kalidor, ByPaTr10, tubis, yıkıldım26, Thelovingone48, İHTİYAR, 06bluedragger, praetorian, digi_boy26, garhan, wng, UsTuRa, titanxxx, alp_tunay

millet film arıyo işte topri :p kavga olsun da nası olursa olsun :D

neyse ben yazmıyom artık korktum senden :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
yaa slayer yanım da olsan kaç yazar istersen gel yanıma şöle güzel bi ağırlıyım seni ok

jackal kardeşim mt sakinleriyle sakın anlayıp dinlemeden polemik yaratma biz burda aileyiz eğerki aileden birine sataşma yaparsan bütün herkesden tepki alırsın(üstelik yeni üye isen) moderatör arkadaşlardan ban yersin üyeliğin iptal olur iyisimi bu konu burda kapansın..

bende kask takmayana karşıyım ve sitemize yeni katılıp arkadaşlarımıza sözlü sataşma yaparsan bende karşındayım..

neyse arkadaşlar ben bi şey sormadım sizde duymadınız boşu boşuna parmaklarınızı yormayın teşş

hahahaha yyok yanlıs anlasılmasın ben yardımlasma olur olurda polıs yakalarsa falan cagırırım anladıgım kadarıyla ehlyetı vvar benım amacım ark olalım o anlamda

ya konu nerden nereye gıttı adam ne sordu cevablara bak dısardan bırı okusa bunlar ne konusuo der adam ne sormus bunlar ne yazmıs der der der
kapansın bu konu artık yoksa kırıcı seyler olucak gıbıme gelıor:farao:

kavga cıkacak ayıp seyler bunlar
seviye seviye seviye seviye seviye

biz de cevapladık patron ama kardeşimize anlatamadık iişte:pr:

Konuyu Toplam 20 üye okuyor. (16 Kayıtlı üye ve 4 Misafir)
slayer2694, jackal_64, kalidor, ByPaTr10, tubis, yıkıldım26, Thelovingone48, İHTİYAR, 06bluedragger, praetorian, digi_boy26, garhan, wng, UsTuRa, titanxxx, alp_tunay

millet film arıyo işte topri :p kavga olsun da nası olursa olsun :D

neyse ben yazmıyom artık korktum senden :p

yazma topri boşver...

jackal kardeşim mt sakinleriyle sakın anlayıp dinlemeden polemik yaratma biz burda aileyiz eğerki aileden birine sataşma yaparsan bütün herkesden tepki alırsın(üstelik yeni üye isen) moderatör arkadaşlardan ban yersin üyeliğin iptal olur iyisimi bu konu burda kapansın..

bende kask takmayana karşıyım ve sitemize yeni katılıp arkadaşlarımıza sözlü sataşma yaparsan bende karşındayım..

bilmem anlatabildimi sana dostum ?

boşu boşuna 56 mesaj. ben olsam mod'ların yerinde bu başlığı kitler hatta silerdim.. :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
hahahaha yyok yanlıs anlasılmasın ben yardımlasma olur olurda polıs yakalarsa falan cagırırım anladıgım kadarıyla ehlyetı vvar benım amacım ark olalım o anlamda

yanılmıyosam o eczacıydı ondan didim..

hani burda sürtüşme tatsızlık çıktıya biri bişey fırlatırsa kafana gelir o anlamda..

hahah belkı gıtmısımdır eczanesıne falan ama bı tanırıssak daha ıı anlarım

Forumdan Uzaklaştırıldı
onur abi nerdesin yaaa........

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar