kasksız!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
merhaba arkadaşlar benim bir arkadaşım kasksız dolaşırsan polis seni durdurmaz dedi ama kask takarsan ehliyetin olmasada bin motoruna dedi ( istanbul ) da sizce yanlışmı tamam benim ehliyetim yok ama en kısa zamanda alıcam peki şimdilik kaskımı takıp dolaşsam sorun olurmu teşşş..

merhaba arkadaşlar benim bir arkadaşım kasksız dolaşırsan polis seni durdurmaz dedi ama kask takarsan ehliyetin olmasada bin motoruna dedi ( istanbul ) da sizce yanlışmı tamam benim ehliyetim yok ama en kısa zamanda alıcam peki şimdilik kaskımı takıp dolaşsam sorun olurmu teşşş..

ben anlayamadım konuyu ne anlatılmaya çalışılıyor:silent:

yaa anlatmak istediğim ehliyetim yok ama kask taksam polis sorun çıkarırmı

Sanırım yanlış yazmışsın. Kasklı dolaşırsan polis seni durdurmaz olmasın o?

evet yaa pardon ben yanlış yazmışım fatihsevim senin dediğin gibi onu demek istedim

valla ben bazen 10-15 tane kasklı kasksız motorun peş peşe durdurulup evrak kontrolü yapıldığını görüyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kardeşim motoruna binerken kask şart arkadaşına selam söyle böyle abuk sabuk şeylerle adamın kafasını karıştırmasın..

kaskın yok ehliyetin varsa 52 ytl lik cezayla yırtarsın..
hem kask hem ehliyet yoksa 1000 ytl ceza yersin üstelik hakkında yasal işlem yapılır..

bence sen kaskını tak hem can güvenliğin olsun hemde polis durdurmaz polis görünce panikleme bişiy yokmuş gibi davran eğerki yolda çevirme varsa hemen uzaklaş ordan..

ewett risk biraz daha az oluyor.fakat durdurcakları varsa durduruyorlar.fakat daha nadir oluyor.

06bluedragger arkadaşım sağol beni bayaa aydınlattın ben zaten hep kask takıyorum motorumu yeni aldım onun için sordum ehliyetimi alıcam ama biraz geç olucak onun için sordum ama bu cevap beni çok rahatlattı açıkçası senin dediğin doğru araba da da olay aynı polisin yanından geçerken panik yapma durdurmuyo tekrar teşş

madem kaskını takıyosun bende msjımı değiştireyim.az önce baya kızacağın bi msj yazmıştım :p

Daha önemli bir konu var burada..

Birincisi sen kaskı polis ceza yazmasın diye değil, seni korusun diye takacaksın..

İkincisi de ehliyetin yoksa motora sadece kasklı şekilde arka sele de bineceksin..

Yanlış mıyım ?

yaa arkadaşım ben anlatamadım galiba biz bir kere kaskı süs olsun diye takmıyoz herhalde can güvenliğimiz için takıyoruz benim demek istediğim şu anda ehliyetim yok alana kadar bu şekilde gezersem sorun olurmu diye sordum

şunuda hatırlatıyım ehliyetsiz olunca hemen kasap olunmuyoo sen bir kere kaza yapınca ha ehliyetin varmış ha yokmuş kaza yaptınmı bi kere yaptın o kötü anı yaşadınmı olay orda biter

Son düzenleme:
zihniyet hep aynı polisden kaçmak için kask takıcakmış alla alla yani senin omuzlarının üstünde taşıdığın yuvarlak şeyin hiç değeri yok öylemi beynin yere saçıldığı zaman nasıl olsa birileri toplar sen farkına varmazsın zaten:pr:eek:f ya offff kardeşim anlaşılan yaşın küçük ehliyet alamıyorsun hiç olmazsa kendi canım için takıyorum de polis için değil

İyi de sen zaten her zaman kaskını takıyorsan bunun nesini soruyorsun ? Olup olmayacağını da polis cezayı yazdı mı anlarsın... Dersin polise ama kaskım var abiiii... Polis de tebrik eder artık.. Aaaa ne güzel kask takmış afferim...

Kask takmalı yoksa herkes ağır konuşur benden söylemesi:)
Ama bence ehlliyetin olmadan da kullanman doru değil..
Nerde ne olacağı belli değil..
Polis seni durdurmasa bile başka bir şey olabilir..

valla yanlış hatırlamıyorsam MOTOR benim ( B ) sınıfı ehliyetim var :wiinkk: ve tekrar ben kendi yaşımı yanlış hatırlamıyosam yaşım 24 bu da bir motosiklet ehliyeti almak için yeterli sanıyorum yanlışmıyım

az önce değiştirdiğim msjı tekrar yazıyorum!!!
kask takmak için önce kafa olması lazım!!!

Walla ehliyetin olması lazım kardeşm.:)Yoksa belli olmaz durdruyor huyuna geldiği zman ehliyet sorar boşa ceza yeme.
Walla burda (bodrum) benim ehliyetim olmasına rağmen kaskla dolaşırım çevirmede hiç durdurmuyolar.Daha geçen gün gece jand. durdurdu gece karşıdan kask falan göremedi heralde..Durmamla beralber hiçbişey sormadan geçebilirsin dedi...Genelde kask olduğu zman endişelenme..En azından burda geçerli
İstanbul'da nasıldır bilemem:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar