Katılan herkese özellikle Emin' e teşekkürler. Pasta güzeldi. :cat:
Yeni motorun tekrar hayırlı uğurlu olsun Emin.
abi sendemi ordaydın ben görmedim seni yada tanımıorum die göremedim :queen:
ağayı tanımamazlık olurmu loo tez yıkıl karşımdan![]()
gerçekten resim yok abi
emin kesene bereket kardeşim pastalar harikaydı payımıza düşeni yedik allah razı olsun.
motorun tekrardan hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesin.
biz ayrıldık ama sanırım arkdaşlar muhabbete kaldıkları yerden devam ediyolar muhabbetleri bol olsun
Pınarr abla zaten tavlada 1 numara tekerlek bıle kazandır Dcr yı 9 mars yaptı :queen:
teşekkür ederim sağolasın halukcum :rendeer:Yeni geldim evesöylemeye gerek yok ama herzaman ki gibi yine SÜPER bi buluşmaydı
Gelen herkese çok teşekkür ederim, harbiden bugünlerde canım çok sıkkındı, bu buluşmadan sonra sıkıntı mıkıntı kalmadı bunun içinde ayrıca teşekkür ederim...
Seviyorum sizi istanbul MT ::149::
+ Emin abi Pastalar için çok teşekkürler kesene bereket, tekrar CBF'in hayırlı uğurlu olsun abi kazasız belasız sürüşlere inşallah :rendeer:
yapan müteahhit malzemeden çalmış :cherry:dcr pasta sankim azmıydı ne .) sözde 9 katlı üstünede dublex olacaktı ama neyse D:
sağol abicim hepimizin :rendeer:emin kesene bereket :![]()
afiyet olsun abicim teşekkür ederim :rendeer:Katılan herkese özellikle Emin' e teşekkürler. Pasta güzeldi. :cat:
Yeni motorun tekrar hayırlı uğurlu olsun Emin.
amin abi cümlemize :rendeer: yok fazla durmadık bizde 1 gibi kalktık zaten.gerçekten resim yok abi
emin kesene bereket kardeşim pastalar harikaydı payımıza düşeni yedik allah razı olsun.
motorun tekrardan hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesin.
biz ayrıldık ama sanırım arkdaşlar muhabbete kaldıkları yerden devam ediyolar muhabbetleri bol olsun
yok abi o kadar olsaydı her ay 10-15 motor alırdım :mrgreen:emin pastalara bi motor parası vermişindir sanırım
aramızda motoru olmayan arkadaşlar var keşke onlara
bi motor alsaydık
yazık oldu motor bekleyen arkadaşlara.![]()
teşekkür ederim hasancım sağoalsın :rendeer:EMİN abi kesene bereket inşallah en kısa zamanda görüşmek üzere...
afiyet olsun :rendeer: bende sana gece gece mideme sancı yaptığın için teşekkür ederim kardeşim, yavaş diyince sen hızlan anlıyosun galiba :cherry: şişhanede alt geçide girmeden olan viraja yaklaşırken hayatımın son virajı diye düşündüm de :mrgreen:herkese teşekkürler yine güzel bi buluşmaydı eeeeeeee istanbul mt böyle buluşmalar yapar emincim pasta için sağol![]()
Emin bu güzel akşam ve nefis pasta için teşekkürler,motorun hayırlı uğurlu olsun kardeşim,bu arada motorlarını yenileyen diğer arkadaşlarada tebrikler hepinize allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin:rendeer:
ben teşekkür ederim hakan abi ayaklarınıza sağlık afiyet olsun:rendeer: Allah hepimizi kazalardan belalardan korusun.