[ MT - istanbul ] 23 Şubat Cumartesi - Motorum kurudu hadi ıslatalım buluşması :)

Recep yesın senı gellen bugun bulusmaya calısmıosun zaten kovdular ıs yerınden tabı tekmegı bastılar :queen: TEz gel konuscak gonumuz var goruscek davamız var ::angry2::

hayran kitlem cok fazla oldugu oldugu ıcın nereye gıtcegımı sasırıom biri dıo bugun bıze gel takılalım siz dıosunuz bulusmaya gel antrenörüm dıo spora gel yenı antreman hazırlıcaz sana ohoo :p
walla yakınlarda bı yerde bulussanız gelcemde uzak be ben burdan ehlıyet ıcın buyukcekmece emnıyete gıtmeye üşeniom eger bızım kapının onundekı cocuk parkında bulusursak gelırım :)

son yazımı yazdıktan sonra yemege gıttım birden aklıma tuğçe abla geldı :) dedim nerelerde tuğçe abla yaşıomu :) ve geldım bı baktım topiğe yazı yazmıssın . keske cbr 125ı dusunseydım kapımın onunde 1 tane olurdu :)

son yazımı yazdıktan sonra yemege gıttım birden aklıma tuğçe abla geldı :) dedim nerelerde tuğçe abla yaşıomu :) ve geldım bı baktım topiğe yazı yazmıssın . keske cbr 125ı dusunseydım kapımın onunde 1 tane olurdu :)

Sen yine düşün pozitif enerjini yay...
Belki gelir kapına:mrgreen:

anlaşılan en erken biz kalktık kimse gelmemiş daha :) ataköye gideceklerdi galiba resimleri eklerim birazdan

Yeni geldim eve :) söylemeye gerek yok ama herzaman ki gibi yine SÜPER bi buluşmaydı :p
Gelen herkese çok teşekkür ederim, harbiden bugünlerde canım çok sıkkındı, bu buluşmadan sonra sıkıntı mıkıntı kalmadı bunun içinde ayrıca teşekkür ederim...
Seviyorum sizi istanbul MT ::149::

+ Emin abi Pastalar için çok teşekkürler kesene bereket, tekrar CBF'in hayırlı uğurlu olsun abi kazasız belasız sürüşlere inşallah :rendeer:

dcr pasta sankim azmıydı ne .) sözde 9 katlı üstünede dublex olacaktı ama neyse D:

eheu :) küçüktü ama çarpı ( x ) 3 tü :p hepimize yetti :) hatta arttı bile :)

Bende eve geldım sonunda ohh :queen: Sozde bana 8 dılım pasta ayrılcaktı payıma 1 dılım dustu emın abı olmadı bole Seyrantepeye ugradıgında sole pasta nasıl yıdırılır gosterım abım :queen: Ama yıne cok guzel bı bulusmaydı herkezın ellerınden opmusem ... Pınarr abla zaten tavlada 1 numara tekerlek bıle kazandır Dcr yı 9 mars yaptı :queen: TAbıkı crayzyusufcuk abımız on numara teker yaktı :queen: YErden 1 sene cıkmaz o ısler herkeze ıyı geceler ... Muharrem abı tekrar tesekkurler abım arkana aldın 3 un cu oldu saol :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar