Gecmiş olsun Gokhan gene ucuz atlatmıssın.. Bende ogle bı kaza yapmıstım aynı senın gıbı 2. kazam hıc unutman

Adam aynı benı onume bı dondu adama arka kapıdan bı gırdım on kapıya kadar beraberce donduk motor yere dusmedı bıle dayanısma ıcınde donduk
Allah tan benımkı Sahındı 
Ehliyete 2 hafta vardı o zaman Polıs cagıramadım adama benım motoru yaptırmayı kabul ettı ucuz olcak sandı ya

bende onun arabasını yaptırdım

Tabı sanayı akraba dolu boya koparta ıscılık yok 170 e halletmıstım benım motor 210 tuttu
clio nun kağısı içri gidrdi, şahin olsa ben içinden geçerdim heralde:mrgreen:
Hayatı tiiiye alabilen insanları gerçekten takdir ediyorum

Böyle neşeli kazalarda olabiliyormuş demekki Allah büyüklerinden korusun
tiye alıcaz tabi abi
ama en çok mhrrmkpnr ın yorumuna koptum

doğru söze ne hacet:cherry:
oturup ağlamak canımızı sıkmak bize ne kazandırırki..
verecek bi canımız var o da Allaha, vakti geldiyse alır götürür bizi

teşekkür ederim iyi dileklerin için:cat:
aman allahım yazıyor yazıyor yazıyoooooooorrrrr mhrrmkpnr gerçekleri yazıyoooooooooorrrrrrrrrrrrr:queen::queen::queen::queen:
la kökan çok geçmiş olsun hakkaten allah korumuş ya sen akşam çok çay içtin ondandır
len gözünüz kaldı dimi çaylarda, az dana çıkıodu bi tarafımdan bardağı tabağı kaşığıyla beraber
geçmiş olsun arkadaşım.
yanlız anlamadığım adamın bayılmasıyla senin eldivenler arasındaki bağlantı. biraz aydınlatırsan sevinirim
motoruna çarptıının biriinin elinde bu eldivnelerle allah ne verdiyse şakallarına sağ kroşe asıldığını düşünsene:queen:
amanın...Gökanım geçmiş olsun...Allah seni sevdiklerine yani bize bağışlasın abicim...aman diyim...nazar geldin valla...dün akşam Mhrmkpnr kardeşime seni anlatıyodum şöyle şeker böyle tatlı kardeşim diye...

ale:
olüüüm öldürceeniz beni az kaldı:cherry:
şakası bi yana, olacağı varmış abi, ne yapalım kısmet

artık kimden bu kadar beduua yiyosam
gökhan abim geçmiş olsun allah birdaha göstermesin :rendeer:
abi canafarımı gördün yohsam yine geçen günkü kazada anlatmaya çalıştığın canafar yohsam clio muydu :queen:
efet, clio yu bi anda cönevar gibi gördüm, yeşerdi sanki..
dedim bıhtıh senden bi saplaniyim bunada kurtulalım, meyerkim clioymuş o hemide gri miş, yeşil deil
Kardeşim geçmiş olsun
Nedir bu kısmetsizlik anlamadım yaaa
Motosiklet çalınır, kaza olur allah kötüsünden sakındır.
Dikkat et biraz aman haaa, bizlere lazımsın dasha.
kader ortağım benim, ama bu ara motora binme sen, sende çakabilirsin hee:cherry: