[MT scooter gazcı team] Kurucu üyemiz GKN(gökhan) hafif bir kaza yaptı.Durumu iyi.

GKN bu akşam kağıthane civarında telefonla konusup sinyal vermeden dönüş yapan bir araca sağ yandan çarğmıştır.kendisinde hiç birşey yoktur.

Olan arabaya ve motora olmuştur.Arabanın sağ kapı göçmüş,aynası kırılmış,sağ tampon kullanılmaz hale gelmiştir.Motorda ise sol sinyal kırılmış gövde grenajından parça kopmuş,ön maşa eğilmiş ve bilinmeyen bir nedenle amortisör kırılmıştır.amortisör olayına gelince ilk vurduğu arabadan sekince çarptığı ikinci arabayla teması sırasında olduğu tahmin edilmiştir uzmanlar tarafından.Araba sürücüsü sanırım kazanın etkisiyle bayılmıştır.Bu konuda konuşmak istemiyor kendisi.GKN'nin eldiveninin üzerindeki izlere uzmanlar bir anlam veremedi:)

sonuç olarak kendisinde birşey yoktur.ama canavar peugeot'yu bir süre yollarda göremeyeceğiz.

kendisine büyük geçmiş olsun diliyoruz.İnşallah en büyük kazası böyle olur.:salut:

trafikte slalomlar yaparak tehlike sacan canavar, kahraman bir clio soforu tarafından etkisiz hale gtrldi. asıl gercek bu:queen::queen:

çok geçmiş olsun inşallah bi daha böyle bişey yaşamaz kendisine bişey olmaması sewindirici..

alla allaa neler oluyor hayatta :queen::queen:
ne desem bilemedim ki geçmiş olsun mu desem şaka yapıyormusunuz desem bir anlam veremedim
kağıthane ne ayak gkn ne ayak
ne işi var orda kardeşim özüne dönnn memleketinden vazgeçme her horoz kendi çöplüğünde öter avrupa seni paklamaz anadoluya gell çöplüğüne geeeelllllll:queen::queen:

gecmis olsun usta,aman dikkat et kendine,daha yuzyuze karsilasmadanda oleyim felan deme ha :p

Bu da nerden çıktı şimdi ya? :silent::pr:
Geçmiş olsun, umarım en büyük kazan böyle olur Gökhan abim!! :rendeer:

kaportadan içeri sokmuş :queen:
walla üzüldüm ne yalan söliyim ama bizi dinlemezde yollara öle vurdumduymaz bir şekilde çıkarsan :) olacağı bu

allah seni bize bağışlamış

Son düzenleme:
Hayda gkn abım barı hemen bana tlf acsaydın adamı ıcerı tıkatsaydım
Cok gecmıs olsun abım ya ALLAH BETERLERINDEN korusun ...

Yok yaw..Msn'den konuştum.:salut:.Gerçekten olay doğruymuş..:pr:
Tekrardan büyük geçmiş olsun...Gelen mala gelsin..:rendeer:

kanka ben demedimi sana bende başkasına varırsan boşarım seni diye boşol boşol boşol bütün aşkımız bitti clio vardın sennn:queen:kardeşim sana bişey olmamış yaaa sana boşverrrrrrrr gittis seviyoruzzz seniii

GKN yi Halıcıoğlunda beklerken aklıma kötü kötü düşünceler geldi.. Aman ya kaza yaptıysa ya kaza yaparsa nooldu aceba geciktimi du bi telefondaki konuşma saatine bakıyım derken içim kurtlandı dayanamadım aradım.. Gayet normal konuştu, merak ettim ondan aradım dedim.. Kapattım aradan yine bi zaman geçti içimdeki kurtlar yerli yersiz artıverdi..

Şimdi daha önce aradığım için yine arasam mı aramasam mı derken bi ambulans sesi duydum hemen aradım.. Aslında 2. aramak istediğim anda olmuş kaza.. Kendimi tutmayıp arasaydım tam kaza esnasında telefonu çalıyo olucaktı sanırım:)

Bi daha kaza denen meretin en ufağını dahi yaşamaman için dualarım :joker:

GKN

Etiketler: canavar, gkn, kaza, yesil :queen:

lam ölsem makara yapçaanız:mrgreen:
şindi bende bişi yok, tel açmanızada gerek yok çok teşşekür ederim:rendeer:
kağıthaneden çağlayana inerkene yolun sağından
bi clio çat die sağdaki sokağa doğru kırdı..
bende tam dibinde olduum için yapıştırdım kardeşe, aslında arabaya motordan çok ben çarptım:p o sekmenin ektisiyle sağa savrulup karşımdaki park etmiş başka bi arabaya arkadan çarptım..
ilk araçta sol kapı göçtü cam kırıldı aynayı aldım bide:) hee çamurlukta yamuldu..
diğer aracında sadece tamponunda çizik var..
mootordan düşmedim durduum an attım yere herif in üstüne yürüdüm
keko arabanın içinden tel kulağında bana nie sağdan gidiosun dedi yaaa:queen:
sinyal falanda yok tabi
bende sen elinde telefon sinyalsiz sokağa dalıyosun, ben motorizeyim tabiki sağdan gidicem diyerekten minik bi temasta bulundum arkadaşla:mrgreen:
eldivenlerimin elimde olduunu unutmuşum:mrgreen:
bayıldı herif 2 saat onu ayılttık, soora aramızda konuşup anlaştık
poolis çağırmadık
benim karenajlar zati geeçenki drift te çatlamıştı, iice koptular, ön maşa yamuldu kafada kırık parçalar var vs..
dönüş yolundada amortisör koptu sanırım kazada çatladı..
ii o sırada yapışmadım yere:)
arabada bayaaa masraf var, motordada görüntüde masraf var ama eti budu kaç paraki, bi şekilde ucuza toplarımı düşünerek adamın uzlaşma teklifini kabul ettim..
polisin gelip keseceği ceza parasına zati motoru toplarım ben..
korumanın önemini bi kez daha anlamış ve tasdik etmiş oldum..
mutlaka tam koruma çıkın yola..
ii dilekler için tekrar teşekkürler..

GKN yi Halıcıoğlunda beklerken aklıma kötü kötü düşünceler geldi.. Aman ya kaza yaptıysa ya kaza yaparsa nooldu aceba geciktimi du bi telefondaki konuşma saatine bakıyım derken içim kurtlandı dayanamadım aradım.. Gayet normal konuştu, merak ettim ondan aradım dedim.. Kapattım aradan yine bi zaman geçti içimdeki kurtlar yerli yersiz artıverdi..

Şimdi daha önce aradığım için yine arasam mı aramasam mı derken bi ambulans sesi duydum hemen aradım.. Aslında 2. aramak istediğim anda olmuş kaza.. Kendimi tutmayıp arasaydım tam kaza esnasında telefonu çalıyo olucaktı sanırım:)

Bi daha kaza denen meretin en ufağını dahi yaşamaman için dualarım :joker:

rht bırak cocugu bana gelirken hiç kaza yapmıo bi dusun nie yaptı kazayı sen olmasan evde rht rht oturcaktı neguzel:queen::queen::queen:

rht bırak cocugu bana gelirken hiç kaza yapmıo bi dusun nie yaptı kazayı sen olmasan evde rht rht oturcaktı neguzel:queen::queen::queen:

Hadi ordan pis karaçalı ::miiz::
Bana gelemesin diye dua etmişsindir allah bilir sen ::miiz::
Ama naaber?? Motor kırıkta olsa geldi :) Yine gelicek hep gelicek sen derdine yan :mrgreen:
Pis kıskanç fitne fesat karaçalı seni ::miiz::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar