Ben bi kere tokat yemiştim müdür yardımcısından.. Dur o anımı anlatıyım..
Bigün caddede okuldan bi kızı gördüm adı cemile miydi neydi.. Yanında bi kız daha vardı.. Beni evlerine çağırdı.. Yok dedim ptt ye gitcem fatura ödemeye.. Ozaman şurdan bize bisküvi alırmısın dedi ne alakaysa.. Bende salak gibi aldım, söylediği kapı numarasına götürdüm, kapıya çıkan birine verdim bisküviyi.. İçeri çağırdılar yok saol dedim gittim eve..
Ertesi gün müdür yardımcısı çağırdı.. Bu kızın babası da orda.. Babası diyoki pınar da varmış.. Nerde varmışım anlamadım dedim.. Müdür yardımcısı "gittinmi sen bunların evine dedi", ben caddede karşılaştım bisküvi alırmısın şurdan bize dediler kapı numarasını söylediler bende hayır diyemedim kapıdan verdim gittim dedim.. Bana bi tokat attı hoca anlatamam.. İçim içimi yedi.. Evde ne yapıldı ne oldu ben niye tokat yedim niye benim ismim verildi diye çatladım..
2 yıl önce okulu, müdür yardımcısını ziyarete gitmiştim.. Hususi bu konuyu sordum.. Niye vurmuştunuz halâ merak ediyorum noolur söyleyin artık dedim.. O gün söylemedi çünkü.. Unutmuş :cherry:
Hayır yaa ama ben halâ merak ediyorum :salut:
Tamam peki yalan söledim :mrgreen:
Sadece 'hmm tanıdık geliyor Gültepe'den' deyip düşündü biraz. Bi kaç dakika sonra jetonu düştü. 'Ayy evet' dedi. Sonra sen nerden tanıştın ki diye sorguya çekti beni.
Senin hakkında kötü bişey sölemedi yani
Biliyodum hatırlayacağını

Çok mutlu oldum vallahi yaa.. Gerçekten çok seviyodum onu
Hatta bu mevzu olmadan önce okulun grubu kurulmuş facebookta oraya yazdım ışıl övençoğlu vardı diye.. Anımı da anlatmıştım hemen
Selam söyleseydin keşke
Hee bana vuran bu müdür yardımcısıda bayan hocamızdı.. Ben upuzun saçlarımı hergün yaz kış musluğun altına sokar ıslatırdım, o da beni öyle görünce hemen bi havlu ısıtıp formanın içinden sırtıma koyardı

Bi de sinüzit olucaksın kızım yapma şunu derdi

Ama ben sinüzit ne demek bilmiyodum, lise 1 de bizzat yaşayarak öğrendim
Beni sevmeyen tek bi hoca vardı hasan fehmi diye.. Fen hocası.. Işıl hocama sor istersen kimleri neden sevmezdi hasan fehmi o anlatsın