gece kuşu!gece uyuyamayanlar buraya

Yok benim 13 sene oldu :) İkinci çocuk sanırsam o..

Anlattığım olayı sende ona anlatırsan hatırlar :)

Hmm ok. Sorcam bakiim başka ne yaramazlıklar yapmışsın okulda :mrgreen:

Size iyi muhabbetler, iyi sabahlar:)

Uyuyamayanlar diye başlık açıp bizi uyutmayıp kendisi uyuyan arkadaşımıza da teessüflerimizi bildiriyorum :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çalıştığım tesise birgün bi vinç geldi arkasında HATALIYSAM LÜTFEN ARAMIZDA KALSIN yazıyordu görünce gülmekten yerlere yattık :))))

Uyuyamayanlar diye başlık açıp bizi uyutmayıp kendisi uyuyan arkadaşımıza da teessüflerimizi bildiriyorum :mrgreen:[/QUOTE]

bitane daha fire verdik:salut: elde var 4 kişi:queen:

Son düzenleme:
Hmm ok. Sorcam bakiim başka ne yaramazlıklar yapmışsın okulda :mrgreen:

Uyuyamayanlar diye başlık açıp bizi uyutmayıp kendisi uyuyan arkadaşımıza da teessüflerimizi bildiriyorum :mrgreen:

Vallaa Işıl hocayla tek sorunumuz o olmuştu.. Onun haricinde beni birini dövünce pınarcığım nooldu der, diğer öğrencinin burnundan getirirdi:cherry:

İyi geceler..
Bende topic sahibini şiddetle ve efesle kınıyorum.. Olan uykumu kaçırdı gitti uyudu:mrgreen:
Neyse madem şimdi yatıyım artıkın :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
hehe.. matrak adammış:)

ben de yatıyorum. herkese ii geceler.
noluyoz be bayram namazlarındaki gibi namazdan sonra hoca hutbeye başlayınca cemaatten bir kişi kalkınca arkasından bütün cemaatin 3er 5 er kaçtığı gibi bir kişi gitti sırayla kaçıyorsunuz hepiniz ben kalcam yalnız :salut:

gecen gun bizim marvı almaya gittim bunda bitane asya 125t var indi dedi bgn motor bozulmus abim calştıramamş dedik deneyelim belki olur
15dakka ugrastık calşmadı dedim sokelim bakalım motorun heryerini soktum akuden bujiye kdr her parcada tekrar denedik olmadı snr baktık olcak gibi diil toplayalım dedik tam motoru topladım smd calışırmıs ne gulerim haa demeye kalmadan selim ayak marsıyla ilk basmasında calştı motor daha once korna bile calştrmayan akude full gostermeye basladı ayaktan zor calışan motor marsla calısır hale geldi gece gezdik sabah selim motoru calştırmaya calşmıs ama yne calşmamıs:cherry::cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben size en sıcak anımı anlatıyorum şimdi güvenlik aradı yine arabayı yıkarken gece gece ne işi varsa sulama sistemindeki fiskiye patlamış bu soğuk havada gidip bi bakim şuna

hayırdır Pınar sende gece vardiyasındasında bizemi çaktırmıyorsun ;)

Son düzenleme:
Hakan abi nin anısı :queen:

Tophane buluşmasına gelirken Hakan abi motoru çalıştıramıyo.. Deniyo deniyo olmuyo.. En sonunda kreyziye iy motoru arkada diyo, yol boyunca zavallı kreyzi motoru ve haKan abiyi ite ite getiriyor.. Sonra Hakan abi bi bakıyo ki meğer stop düğmesi kapalıymış :cherry:

BU kanalın yayın saati 00.00 - 05.00 arasımı :p Gece olsun bızde anlatırız bısıler artık :)

offf yeni uyandım şmdi:)bazı anılarını anlatan arkadaşlar beni esefle kınamıslar özür diliyorum onlardan uykum geldı yattım bılseydım bukadar muhabbet donuceını yatmazdım valla:)evet gece uyuyamayıp böle aklına ılkokul ortaokul lıse taksi maç ve bilimum macerası anısı gelenler paylaşsın bizle okuyalım bide:)

offf yeni uyandım şmdi:)bazı anılarını anlatan arkadaşlar beni esefle kınamıslar özür diliyorum onlardan uykum geldı yattım bılseydım bukadar muhabbet donuceını yatmazdım valla:)evet gece uyuyamayıp böle aklına ılkokul ortaokul lıse taksi maç ve bilimum macerası anısı gelenler paylaşsın bizle okuyalım bide:)

Sana küstük biz konuşmuyoruz ::miiz::

arkadaşlar bu cafe pardon topic:paçılmadımı daha.mesai kaçta başlıyor,içim kurtlandı.saat 02 den önce buraya yazmak abes olur sanırım:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ilk okul 3 e filan gidiyodum bi gün cece uyku tutmamıştı sabah ezanında uyudum sonra annem saba 7 buçukta beni kaldırıp okula gönderdi neyse ben 4.ncü derste uyuya kalmışım yanındaki arkadaş anlıma siyah keçeli kalemle
hiç salak görmedinmi yazmış neyse tenefüste uyandırdılar ne yaptıysam yazıyı silemedim herkesden saklanarak geziyodum okul çıkışı eve gittim kimse yoktu çantayı kapının önüne bıraktığım gibi vıınn sonra mahalle arkadaşımla çarşıya gittik başımdaki yazıyıda unuttum tabi (uyku hali) beni gören herkes gülüyordu bende içimden söylenip duruyodum sonra arkadas lan salak kafananiye yazı yazdın diyince kıpkırmızı oldum koşa koşa eve gittim bide annemden terlikle dayak yedim tam oldu uykum açıldı valla sora annem bayoya soktu iyice keseledi derimi yüzdü resmen bide başımdan aşağı kaynar su tamam
o gün bu gündür aynaya bakarım yüzümde bişiy varmı diye..

Vallaa Işıl hocayla tek sorunumuz o olmuştu.. Onun haricinde beni birini dövünce pınarcığım nooldu der, diğer öğrencinin burnundan getirirdi:cherry:

İyi geceler..
Bende topic sahibini şiddetle ve efesle kınıyorum.. Olan uykumu kaçırdı gitti uyudu:mrgreen:
Neyse madem şimdi yatıyım artıkın :)

Sordum Işıl hocaya. Hatırladı valla. 'Hmm Gültepe'de çalışmıştım, ordan tanıdık geliyor' filan dedi. Ben de sordum 'ne gibi yaramazlıklar yapmıştır Pınar lisedeyken hocam' diye :mrgreen:

Burada deşifre etmek istemiyorum neler anlattı neler :mrgreen:

Sordum Işıl hocaya. Hatırladı valla. 'Hmm Gültepe'de çalışmıştım, ordan tanıdık geliyor' filan dedi. Ben de sordum 'ne gibi yaramazlıklar yapmıştır Pınar lisedeyken hocam' diye :mrgreen:

Burada deşifre etmek istemiyorum neler anlattı neler :mrgreen:

Lise deilki.. Ortaokul hocamdı o benim :cherry:

Vallaa yaptığım tek yaramazlık, çok döverdim milleti.. Ama ben dövünce bide üstüne hocalar döverdi :)
Hatta birini okuldan attılar :mrgreen:

Vallaa yaptığım tek yaramazlık, çok döverdim milleti.. Ama ben dövünce bide üstüne hocalar döverdi :)

Tamam peki yalan söledim :mrgreen:

Sadece 'hmm tanıdık geliyor Gültepe'den' deyip düşündü biraz. Bi kaç dakika sonra jetonu düştü. 'Ayy evet' dedi. Sonra sen nerden tanıştın ki diye sorguya çekti beni.

Senin hakkında kötü bişey sölemedi yani :)

Ben bi kere tokat yemiştim müdür yardımcısından.. Dur o anımı anlatıyım..

Bigün caddede okuldan bi kızı gördüm adı cemile miydi neydi.. Yanında bi kız daha vardı.. Beni evlerine çağırdı.. Yok dedim ptt ye gitcem fatura ödemeye.. Ozaman şurdan bize bisküvi alırmısın dedi ne alakaysa.. Bende salak gibi aldım, söylediği kapı numarasına götürdüm, kapıya çıkan birine verdim bisküviyi.. İçeri çağırdılar yok saol dedim gittim eve..
Ertesi gün müdür yardımcısı çağırdı.. Bu kızın babası da orda.. Babası diyoki pınar da varmış.. Nerde varmışım anlamadım dedim.. Müdür yardımcısı "gittinmi sen bunların evine dedi", ben caddede karşılaştım bisküvi alırmısın şurdan bize dediler kapı numarasını söylediler bende hayır diyemedim kapıdan verdim gittim dedim.. Bana bi tokat attı hoca anlatamam.. İçim içimi yedi.. Evde ne yapıldı ne oldu ben niye tokat yedim niye benim ismim verildi diye çatladım..
2 yıl önce okulu, müdür yardımcısını ziyarete gitmiştim.. Hususi bu konuyu sordum.. Niye vurmuştunuz halâ merak ediyorum noolur söyleyin artık dedim.. O gün söylemedi çünkü.. Unutmuş :cherry:
Hayır yaa ama ben halâ merak ediyorum :salut:

Tamam peki yalan söledim :mrgreen:

Sadece 'hmm tanıdık geliyor Gültepe'den' deyip düşündü biraz. Bi kaç dakika sonra jetonu düştü. 'Ayy evet' dedi. Sonra sen nerden tanıştın ki diye sorguya çekti beni.

Senin hakkında kötü bişey sölemedi yani :)

Biliyodum hatırlayacağını :) Çok mutlu oldum vallahi yaa.. Gerçekten çok seviyodum onu :)

Hatta bu mevzu olmadan önce okulun grubu kurulmuş facebookta oraya yazdım ışıl övençoğlu vardı diye.. Anımı da anlatmıştım hemen :)

Selam söyleseydin keşke:)

Hee bana vuran bu müdür yardımcısıda bayan hocamızdı.. Ben upuzun saçlarımı hergün yaz kış musluğun altına sokar ıslatırdım, o da beni öyle görünce hemen bi havlu ısıtıp formanın içinden sırtıma koyardı :)
Bi de sinüzit olucaksın kızım yapma şunu derdi:) Ama ben sinüzit ne demek bilmiyodum, lise 1 de bizzat yaşayarak öğrendim :)

Beni sevmeyen tek bi hoca vardı hasan fehmi diye.. Fen hocası.. Işıl hocama sor istersen kimleri neden sevmezdi hasan fehmi o anlatsın :)

Son düzenleme:
Biliyodum hatırlayacağını :) Çok mutlu oldum vallahi yaa.. Gerçekten çok seviyodum onu :)

Hatta bu mevzu olmadan önce okulun grubu kurulmuş facebookta oraya yazdım ışıl övençoğlu vardı diye.. Anımı da anlatmıştım hemen :)

Selam söyleseydin keşke:)

Söyledim söyledim, o da selama benzer bişeyler söyledi vallahi tam anlamadım orasını :)

Senin anını da anlattım. Kopya çekerken yakalamışsın kızcağızı dedim. Kikir kikir güldü :mrgreen:

pınar, hala dövüyo musun?
ona gore yani:p gardımızı alalım:p

Söyledim söyledim, o da selama benzer bişeyler söyledi vallahi tam anlamadım orasını :)

Senin anını da anlattım. Kopya çekerken yakalamışsın kızcağızı dedim. Kikir kikir güldü :mrgreen:
Ama sonra en yüksek notu aldığımı da söyledin dimi :cherry:
pınar, hala dövüyo musun?
ona gore yani:p gardımızı alalım:p
Vallaa bu soruyu 3 gün önce sorsaydın daha neler derdim ama geçen gün birini dövdüm :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar