vay canavar vay sen aman heyecan yapma![]()
ben şimdi bu heyecanla fuara kadar bekleyemem koşa koşa bahçelievlere geliyorum aç kollarını kemal abiiiiiiiiiiii :mrgreen:
vay canavar vay sen aman heyecan yapma![]()
Usta bende küçük bi çocuğun gösterisi felan diye düşündümmm ,pardon yaa,inşallah orda olup gösterini izlerizz :rendeer:
Bunu aklına ben getirdm demekki benimde payım var:mrgreen:
uleee olaya bak daha fol yok millet parayı paylasamıyo kefenin cebi yok kemalcim tuğçecim....HEPSİ BENIM OLACAK HE HE HE
abi show yapmak için nereye başvuru yapılıyo...bir ileri bir geri gider dururum..bundan büyük gösteri mi varyusuf abim en güzel harekelerini pazara sakla.çünkü pazar orda olabileceğim ancak..sabırsızlıkla bekliyorum
Artık hem resimleri hemde Yusufcuk'un şov vidyosunu çeker sitede yayımlarsınız. :cat:
herkese selam kemal abi ne zaman gazlıyoruz
herkese selam kemal abi ne zaman gazlıyoruz
ooo a.s. vural abi sen burdamıydın ya ilk defa görüyorumda seni![]()
bu gösterinin saat aralığı yok mu? saat kaç gibi çıkıp gösteri yapar?bilelim ki o saatte oraya gelmiş olalım.yada biz içerde oluruz felan kaçırırız.
Bu sene fuar alanının 3. salonunda (MT standının oldugu salon) buyuk bir bolum show alanı olarak ayrıldı. Fuar boyunca bu bölümde etkinlikler yapılacak.
Yusuf da galiba bu alanda gösterisini yapacak. Şimdiden başarılar MT standında görüşmek üzere.
ooo a.s. vural abi sen burdamıydın ya ilk defa görüyorumda seni![]()
merak etme o zaman herkezin bilgisi olacak rahat bi şekilde
dışarıdan alkış seslerini duydumu kaçarsın dışarıya:queen:
tabiki herkez mt standına mutlaka uğrayacaktır...:cat:
kanka senle biz nerelere gaz çekmedikki ayıpsın bi alon yeter
sen benden daha iyi biliyorsun
vural her zaman buralarda ama yakın takip fazla yapmıyordu ben davet ettim buralara özellikle
ah ulan ah vuralla biz ne gazlar çekmiştik şimdi o anları yad ettim
:cat::cat:
kemal ağzında bakla ıslanmıyo kardesim yaaa