[mt] Li Crazyusufcuk Fuar Da şow Yapacak

uleee olaya bak daha fol yok millet parayı paylasamıyo kefenin cebi yok kemalcim tuğçecim....HEPSİ BENIM OLACAK HE HE HE

Son düzenleme:
abi show yapmak için nereye başvuru yapılıyo...bir ileri bir geri gider dururum..bundan büyük gösteri mi var :) yusuf abim en güzel harekelerini pazara sakla.çünkü pazar orda olabileceğim ancak..sabırsızlıkla bekliyorum

arkadaşlar bugün yusuf ustama uğradım kendisi hazırlık için de baya bi yoğundu sağolsun kahvesinide içtik kesesine bereket ...:cat:

abi show yapmak için nereye başvuru yapılıyo...bir ileri bir geri gider dururum..bundan büyük gösteri mi var :) yusuf abim en güzel harekelerini pazara sakla.çünkü pazar orda olabileceğim ancak..sabırsızlıkla bekliyorum

merak etme fuar boyunca orada olacak :cat:

Son düzenleme:
Artık hem resimleri hemde Yusufcuk'un şov vidyosunu çeker sitede yayımlarsınız. :cat:

bu gösterinin saat aralığı yok mu? saat kaç gibi çıkıp gösteri yapar?bilelim ki o saatte oraya gelmiş olalım.yada biz içerde oluruz felan kaçırırız.

Son düzenleme:
Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Bu sene fuar alanının 3. salonunda (MT standının oldugu salon) buyuk bir bolum show alanı olarak ayrıldı. Fuar boyunca bu bölümde etkinlikler yapılacak.
Yusuf da galiba bu alanda gösterisini yapacak. Şimdiden başarılar MT standında görüşmek üzere.

bu gösterinin saat aralığı yok mu? saat kaç gibi çıkıp gösteri yapar?bilelim ki o saatte oraya gelmiş olalım.yada biz içerde oluruz felan kaçırırız.

merak etme o zaman herkezin bilgisi olacak rahat bi şekilde
dışarıdan alkış seslerini duydumu kaçarsın dışarıya :p:queen:

Bu sene fuar alanının 3. salonunda (MT standının oldugu salon) buyuk bir bolum show alanı olarak ayrıldı. Fuar boyunca bu bölümde etkinlikler yapılacak.
Yusuf da galiba bu alanda gösterisini yapacak. Şimdiden başarılar MT standında görüşmek üzere.

tabiki herkez mt standına mutlaka uğrayacaktır...:cat:

Son düzenleme:
kanka senle biz nerelere gaz çekmedikki ayıpsın bi alon yeter
sen benden daha iyi biliyorsun

vural her zaman buralarda ama yakın takip fazla yapmıyordu ben davet ettim buralara özellikle
ah ulan ah vuralla biz ne gazlar çekmiştik şimdi o anları yad ettim
:cat::cat:

dimi kardeşim o eski motor 900rr

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar