İnternet Tarayıcınızdaki başlangıç sayfanız nedir

Başlangıç sayfanız hangisi

• Kullanılan toplam oy
    23
Arkadaşlarımda gördüğüm kadarıyla ,hemen hemen herkesin başlangıç sayfası mt ,bende mozilla motosiklet.net ile açılıyo, İnternet Explorer google ile açılıyo ,ya sizde:silent::)lütfen anketi işaretleyin bide hangi site ise sebebinide yazarsanız ihyaaa olurummm:)

Son düzenleme:
aynıııı senın ki gibi mozillada motosiklet.net explorerda google. mozillada şifre girmekle uğraşmıyorum onun için çok rahat oluyo :queen:

hee bide neden google dersen exploreri açtığımda hiç kasmadan açılan tek site onun için. eğer mynet yapsaydım ohooo flash uzantılar açılasıo 2 dakka geçio..!

Son düzenleme:
yalana lüzum yok haber7.com, mt yi başlangıç sayfası yapmak hiç aklıma gelmedi ama zaten sabahtan akşama akşamdanda sabaha kadar hep açık :mrgreen:

İso sen yapma bari, konunun motosikletlerle ne alakası var da Moto Sohbet'e açtın :p

Ayrıca ben açılış sayfamı yazamam, forum kurallarına ve ahlak kurallarına aykırı :queen:

gosgoca diğer şıkkını koymuşum,orayı işaretle ,site isminide özelden bana yaz:queen: motosikletle ne alakasımı var ,motosiklet.netin kendisi söz konusu:cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benimki acilis sayfam about:blank :D

Gogıl die bişey varmış ben onu kullanıyorum açılış sayfası olarak :p

gosgoca diğer şıkkını koymuşum,orayı işaretle ,site isminide özelden bana yaz:queen: motosikletle ne alakasımı var ,motosiklet.netin kendisi söz konusu:cherry:

oldu, it osururken "motosiklet.net" diye ses çıksa yine motosohbete açacağız yani :p Hadi ordan, taşıdım bilesin :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
küçük google acıların arama motoru..

bende mozillanın başlangıç sayfası motosiklet.net :cherry:
explorerin açılış sayfası yok boş yani:mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
about:blank..................

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar