- Konu Yazar
hayırlı olsun motorunuz, kazasız belasız keyifle binmenizi dilerim,
iyi bir seçim yapmışsınız bencede, ilk motorum silverwing 600 den sonra vitesli motora geçiş yaptım, sonrasında yine scooter almayı düşünüp bende beverly 200 aldım ve çok fazla kullanamayıp garajda bekletsemde şimdilik motorumu, şu yağışlı havaların geçtikten sonra motora bineceğim günü iple çekiyorum, benimde izlenimlerim olumlu yönde beverly için özellikle jantların büyük oluşundan dolayı çok memnunum beverly seçmemdeki ilk önemli özelliklerden biride jant büyüklüğü oldu, yakıt konusunda kış ayında bindiğim süre zarfında 20-25 ytl arasında benzin ile 200 km yapabildim, yalnız olumsuz yönde bir aksesuar izlenimim oldu onuda aktarayım sizlere, motorumu aldıktan sonra kappa marka beverly 200 için üretilmiş uzun cam taktırdım kış için motoruma ve rüzgarı aşırı tutup hızı düşürdüğünden yakıt çok yaktığı izlenimim oluştu, ilkbaharda ilk fırsatta çıkarmayı düşünüyorum camı, arkaya topcase olarak kappa 46 lt çanta taktırdım orjinal aparatı ile çok iyi oldu oldukça büyük çoğu eşyanızı koyabileceğiniz ölçülerde yeterli geldi bana ayrıca motora büyükde gelmedi oldukça ideal ölçülerde çokta yakıştı.
Resmi verilerde top case'in max yuk kapasitesinin 7Kg oldugu belirtiliyor ancak dogal olarak cogumuz bu rakamlara sadik kalmiyoruz. Sizin kullanmis oldugunuz 46lt kappa cantanin dogru ve saglam bir montaji yapilmis ise cok daha yuksek kapasitelere sorunsuzca ulasacaktir.
Cam'in yakit tuketimine olumsuz bir etkisini simdilik gozlemlemedim ancak olursa dahi makul sinirlar dahilinde olacaksa sorun olmaz benim icin. Ancak yuksek degerlerde gercekelsecek olursa (ki sanmiyorum) Beverly S, (Sport) modelinde kullanilan kisa tip cam takilabilir...