[ MT - istanbul ] 16 Şubat Cumartesi - Yer: Maltepe Sahil Hanedan Cafe

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla harıka olur selcuk abi wd-40 =)):p sen nerden alıyosun ve ne kadar a alıyosun ben bı kac yerde bılıyorum sen ne kadara alıyosun?

atilla sen avcılarda oturuyosun okuyorum şimdi topiği abicim aklıma neler geldii ya benim avcılarda mazim var ya aslında bir akşam gelmek isterim avcılara hem seni görmek hemde birine bakmak için ama onu nasıl görürüm bilmiyorum ahhhh ahhhhhh ahhhh

atilla sen avcılarda oturuyosun okuyorum şimdi topiği abicim aklıma neler geldii ya benim avcılarda mazim var ya aslında bir akşam gelmek isterim avcılara hem seni görmek hemde birine bakmak için ama onu nasıl görürüm bilmiyorum ahhhh ahhhhhh ahhhh

maltepe den dönüş maceralı olmuş erdinç

kısa metraj bir film çıkar hikayeden,sonunda adamı köpekler parçalıyo filan:mrgreen:

valla harıka olur selcuk abi wd-40 =)):p sen nerden alıyosun ve ne kadar a alıyosun ben bı kac yerde bılıyorum sen ne kadara alıyosun?

6 ytl den alıom taylan ama küçük boy ama seninkine toptan almak gerekir malum het tarafı nikelaj ve metal :queen::queen::queen:
ben işten çıkom ewde görüşürüz herhal 2 saat sürer yine:pale::pale:

Forumdan Uzaklaştırıldı
oo süper yaa dıger bulusmada sana solerım 2 tane getırırsın kucuk olandan geldgınde hallederız zaten senle tmm hadı gıt ewe dıkkatlı ol yerler buz hala :pale:

oo süper yaa dıger bulusmada sana solerım 2 tane getırırsın kucuk olandan geldgınde hallederız zaten senle tmm hadı gıt ewe dıkkatlı ol yerler buz hala :pale:

ok kardeş getiririzde
yerler harbi buz olmuş yine kaydım:pr::pr:
ha bide resimli süprizim var hangi topiç eyayınlıyım yeni konu on numara

Arkadaşlar detayları okumadım buluşma ile ilgili, nasıldi bilmiyorum ama nasıl geçmiş olursa olsun gelemediğim için üzüldüm.
Cidden çoook geçerli bir nedenim vardı. oğlum rahatsızlandı acilen.
Bir sonrakine kesin gelicem.
Herkese sevgiler

motorumu acıbademden çıkaramadım :pr: arkın minibüse yükleyip eve getirdim :pale: bu yüzdende katılamadım bi dahakine inş.. :rendeer:

Arkadaşlar detayları okumadım buluşma ile ilgili, nasıldi bilmiyorum ama nasıl geçmiş olursa olsun gelemediğim için üzüldüm.
Cidden çoook geçerli bir nedenim vardı. oğlum rahatsızlandı acilen.
Bir sonrakine kesin gelicem.
Herkese sevgiler

geçti malesef ama bi dahakine bekleriz, geçmiş olsun.

motorumu acıbademden çıkaramadım :pr: arkın minibüse yükleyip eve getirdim :pale: bu yüzdende katılamadım bi dahakine inş.. :rendeer:
o gün zor oldu zaten motorla gelen herkese, bir sonraki buluşmada görüşmek üzere:wiinkk:

yanlış yere yazılmış bir yazıydı sildim:cherry:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
olsun arkadaşlar gelemeyenlerede teşekkür ediyorum herkeze...=))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar