way arkadaş adamlar nerelerden geliyo toplanıyo egleniyo biz evde can sıkıntısından kafayı yiyos ya ülen madem geliyonus insan bi söler darıldım siz küstümm heee
r:
way arkadaş adamlar nerelerden geliyo toplanıyo egleniyo biz evde can sıkıntısından kafayı yiyos ya ülen madem geliyonus insan bi söler darıldım siz küstümm heeer:
toplanmadık olm, drift yaptık biraz, bolcada düştük
sen gelseydin topplanmış olurdukk![]()
toplanmadık olm, drift yaptık biraz, bolcada düştük
sen gelseydin topplanmış olurdukk![]()
akıl hastaları binincede sağlam çıkıyo ama naberrrrrr :cherry:Ama aklında olsun akıl hastası olmak istemiyosan M inn in kulandığı arabada bulunma :queen:
geçen pek yakındın ama :mrgreen:üç şeyden uzak duracan .. m'in ,araba ,fıkra :cat:
abi ben riske girmyesin diye dedim nolur nolmaz istanbul trafiği adamlar alkölü aşmış artık haplanıp geçiyor direksiyona, selçuk a güvenim tam ama trafikte sadece o yokkiEMinede aynı teklifde bulundum hemen atladı temem dedi...ama üşendim valla varoşlara 7.45 girmez aplacım...:queen:
Gültepe Kağıthane falan taşlarlar arabayı falan...:queen:şeytan arabası diye...![]()
ABlama yıne katılıyorum M den uzak durun :queen::queen:
:cherry: :cherry: :cherry:
akıl hastaları binincede sağlam çıkıyo ama naberrrrrr :cherry:
geçen pek yakındın ama :mrgreen:
abi ben riske girmyesin diye dedim nolur nolmaz istanbul trafiği adamlar alkölü aşmış artık haplanıp geçiyor direksiyona, selçuk a güvenim tam ama trafikte sadece o yokki
yavrım nettim ben sana gaçma abeyinden :queen:
Heheheee.. Benim esprim bu güzel ve tam yerinde kullanılmış hoşuma gitti :cherry:çokkkkk hoşuna gitmiş anlaşılan delüüye bak yaaaaaaawwwwwww:queen::farao:
Onu başımıza saran seni de atıcaktım ben bi ara onla birlikte.. Niye atmadımkiAma saglam ınsanlar bınıncede akıl hastası olarak cıkıyor :queen::queen:
Mecburen cok yakındı :queen::queen::queen: keskem atsaydık yolun ortasında ::winkwink
TEsekkurler :queen::queen:
Netmedınkı :queen::queen: Şile yolculugu kabus tu kabuss :queen::queen: Nerde toopphanedekı emun abımız :queen::queen:
Onu başımıza saran seni de atıcaktım ben bi ara onla birlikte.. Niye atmadımkir:
![]()
Topigi biraz(biraz:mrgreengeç gördüm aam neyse önemli olan görmüş olmak.
Videolar süper ötesi koptum.:mrgreen: Paylaşım için çok çok tşk:rendeer:
kar yağsın gene o zaman
birazdaha drift yapalım
yada olmassa asfaltta drif yapıcak bişiler alırıs:cherry: